Yok ya ne masumlaştıracağım.ay masumlaştırmaya çalışmayın şöyle adamları ya, adam bildiğin ne istediğini bilmeyen bir dengesiz.tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa korkan travma sahibi bir minnoştu da sizinle neden başta buluştu değil mi?
Evet belki de öyle olduBazen insanları tanıdıkça en başta hissedilen büyülenme hissi pufffff uçup gidiyor. Yanlış anlamayın sizde bir kusur vardır diye söylemiyorum. Tamamen beklentilerle alakalı. Demek ki tanıdıkça olmayacağını düşündü.
Onca yazdıklarım arasında buna mı takıldınız? :)sarışın mavi gözlü diye reddedilmez değilsin :) Hisleriniz karşılıklı zannetmişsin işte ama adam hoşlanmaktan öteye gitmemiş ki normal. Olabilir böyle şeyler.
Bende düşünüyorum konunun sarışın mavi gözlü olmakla ne alakası var acabaHer hoşlantı ilişkiye dönüşmüyor ki adam da bağlanmak isteyeceği kadar elektrik almamış demek ki yoksa tedbirli olmak istese de engelleyemiyor insan zaten kendini.
Yalnız ikinizin de sarışın olması ne alaka onu anlamadim
Bence şiirsellik katmak istemiş mısra mısra yazmışBende düşünüyorum konunun sarışın mavi gözlü olmakla ne alakası var acaba
öğretmenim bu arada
Genelde sarışın mavi gözlü adamlar esmer kızlarla etkileşime girerOnca yazdıklarım arasında buna mı takıldınız? :)
Çocukluğumuz birbirimize benzediğimiz aklıma geldi çocukluğumuzu gözümde canlandırırken öyle yazmış bulundum
Reddedilmez değilim tabi ki öyle bir şey mi söyledim? Hemcinslerinize bu şekilde davranmayın lütfen
Yorumunuzu beğendim ve beni anladığınız için teşekkürlerher flörtle ilişki yaşamayalım da saçlar öpüldükten sonra kendince uzak davranıp irkidiş kililim moduna girmesi garip. adamın denge ayarlarında sorun var. flört ilişkiye dönmeyecekse başta belli edilir diye düşünüyorum. madem arkadaş kalmak isteyecektin kıza neden yakın davrandın mesela ? kızda ilişki beklentisi apaçık.buluşma sonrası kız sormasa adamın konuşmaya niyeti de yok meseleyi, durduk yere soğuk yapmalara falan başlamış
Duygusal hislerim olan biri ile arkadaş kalmayı kabul etmedim tabiki.Benim tavsiyem arkadaş bile kalmamak hatta biri seni yarı yolda bu kadar çabuk bırakıyorsa çocuk gibi arkadaş kalalım diyorsa ben aşkından ölsem bir daha konuşmam hepimiz birşeyler yaşıyoruz birşeylerin arkasına saklanmak ne demek birde eski ilişki kötüleyen insanlara tahammülüm yok benim zaten bı kadın olarak bir kadına bok atan adamlardan hep kaçtım tabi senin kararın bu ama elini bir kere bırakan hep bırakır
HahahaDirekt iliskiye baslamamıssınız flört etmeye baslamıssınız birbirinizi tanıma sürecine girmissiniz ilk olarak. Karsı tarafın en ufak bir hareketinden cok anlam cıkarmamak gerekiyor. İnsanoğlu dümdüz varlık değildir çeşit çeşit ruh haline girip, derece derece dönebilir. Dengesizlikle alakası yok.
Disinizin arasına bir sey girer soğur, kafanıza kuc mıcar sogur, sacınız yağlıdır soğur, davranısız açmamıstır sogur, duygu yogunlu zaman icinde ölür sogur. Bunlar karsısında da “ psikolojik sorunlarım var” “aldatıldım istemiyorum” “arkadas kalalım” diyerek gösterebilir.
Hiçbir duygu sonsuza kadar kalıcı değil. Çocukluk hisleride gecici. Aynı duyguları hissetmemistir. Velhasılı, baska asklara alalım sizi.
Evet söylemeliBunu söylemeli mi? Nasıl söylemeli mesela? Seni gördüğümde etkilenmedim dese daha mı şık olur? Sizinle aynı duyguları hissedememiş demek ki. Görüştüğünüzde anlamış olabilir milyonlarca sebebi olabilir hatta. Flört zaten böyle bir şey iki tarafın acaba aramızda bir şey mi olur mu düşüncesini sorguladığı evre. Bunun umut vermek olduğunu düşünmüyorum. Yaşadığınız durum çok normal benim de her gün sabaha kadar mesajlaştığım bir flörtüm vardı, ben yazlıktaydım o ara. 2 aya yakın mesajlaştık neler neler yazıyordu bana. Ben dönünce görüştük ilk ve son görüşmemiz. O elektrik yoktu aramızda, kendi kendime aradığım bu değildi dedim. O da benim gibi düşündü bence birbirimize hiç yazmadık, bitti gitti
Evet söylemeli
Ben söylerdim ve söylemişliğim de var biri ile mesajlaşıyorduk yüz yüze görüştük ona karşı bir şey hissetmediğimi ve ilk görüşmede bir şey hissetmezsem ben de devamı gelmeyeceğini söyledim. Bizde elektrik var gibi hissetmiştim yani konuşurken göz göze bile gelemiyorduk konuşurken o gülüyordu ben gülüyordum bana çok güzel bakıyordu ayrılırken görüşürüz dedi görüşürüz dedim sarıldık devamı gelecek sandım ama yanılmışım :) sandığım gibi değilmiş kısmet
Evet ne ise onu söylemeliydiE tamam adam arkadaş olalım demiş işte. Klasik bir benim için olumsuz geçti, elektrik alamadım cümlesi. İlla bunu seni gördüğümde etkilenmedim, yüz yüze gelince elektrik alamadım, hayal ettiğim gibi geçmedi vs şeklinde mi söylemeliydi? Anlamadım gerçekten karşınızdaki insanlar sizin istediğini cümleleri kursun diye mi bekliyorsunuz?
Evet ne ise onu söylemeliydi
Doğrudan belli etmeliydi
Dolaylı olarak arkadaş kalalım denmesi soru işaretleri bırakabiliyor neden arkadaş kalmak istedi ki diye ister istemez düşünüyorsun görüşme iyi geçmişken neden diye sorguluyorsun.
Neyini anlamadınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?