Fikrinize ihtiyacım var

Iliriana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2022
15
7
1
31
Merhaba,
Çok uzun zamandan beri KK'yı takip ediyorum.
Bir konuda benim de fikirlerinize ihtiyacım var.
Yakın zamanda yıllardır görmediğim çocukluk aşkımla karşılaştım :) sarışın mavi gözlü çok tatlı bir çocuktu bu arada ben de sarışın ve mavi gözlüyüm biraz birbirimize benziyoruz..
Yıllar sonra gördüğümde de kalbimde güzel şeyler hissettim

Konuşmaya başladık ortak yönler, mizah anlayışı, kafa yapısı çok iyi anlaşmıştık
Çocukluğumuzdan ve şuandan konuştuk muhabbetimiz harika ilerliyordu
Aşka dair umutlarımı kaybetmek üzereyken karşıma çıktı kendimi çok iyi hissediyordum

Sonra buluştuk.
Bana çok güzel baktı...
Hislerimiz karşılıklı zannettim biliyordum devamı gelecekti.
Sarıldık ve bir kez saçımdan öptü.
Sonra konuşmaya devam ettik ama sanki benden kaçmaya başladı.
Ondan ilgi göremeyince ben de ilgisiz davranmaya başladım.
Bir süre böyle devam etti sonra neden birbirimize böyle davranıyoruz diye sordum
Arkadaş kalsak daha iyi olacak dedi
Önce umut vermek, sonra arkadaş kalmak?

Anlamıyorum neden...
Bu arada ikimiz de 27 yaşındayız.
Bir önceki ilişkisinde sevdiği kız onu aldatmış
Acaba bu yüzden tekrar aynı şeyi yaşamaktan korkup kendini geri mi çekiyor
ya da belki gördüğünde etkilenmedi ama öyleyse bunu söylemelisin ya.
Siz ne düşünüyorsunuz lütfen yazın

Benim dışardan gördüğüm bir etkileşim olmuş
Ama sizde daha fazla duygu yogunlugu var.
Arkadaşınız aldatildigi için güven problemi yaşıyor olabilir ama belki başka ilişkisi de vardır ve boşuna size de aynısını yaşatmak istemiyor olabilir.
Acika çok arkadaş kalalım diyor da sizi üzmek istemiyor belli ki
Bu durumda sizde uzak kalın zamanın ne göstereceği belli olmaz.

Her hoşlantı ilişkiye dönüşmüyor ki adam da bağlanmak isteyeceği kadar elektrik almamış demek ki yoksa tedbirli olmak istese de engelleyemiyor insan zaten kendini.
Yalnız ikinizin de sarışın olması ne alaka onu anlamadim😂

Hep söylüyorum.
Adamın hisleri yeteri kadar güçlü değilse uzaklaşır.
Beğenmiştir, hoşlanmıştır ama ilişki yaşamak için kendini tartmış uzaklaşmıştır.
Allahım çok seven, doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah.

Merhaba,
Yakın zamanda yıllardır görmediğim çocukluk aşkımla karşılaştım :) sarışın mavi gözlü çok tatlı bir çocuktu bu arada ben de sarışın ve mavi gözlüyüm biraz birbirimize benziyoruz..

Konuşmaya başladık ortak yönler, mizah anlayışı, kafa yapısı çok iyi anlaşmıştık
Aşka dair umutlarımı kaybetmek üzereyken karşıma çıktı kendimi çok iyi hissediyordum

Sonra buluştuk.
Bana çok güzel baktı...
Bir süre böyle devam etti sonra neden birbirimize böyle davranıyoruz diye sordum

Anlamıyorum neden...
İlişki yaşayacak kadar hoşlanmamış. Başta hoşlanmış sonra bir şeyden dolayı soğumuş. Umut falan yok ortada. Her flört ilişkiye dönmez.

ay masumlaştırmaya çalışmayın şöyle adamları ya, adam bildiğin ne istediğini bilmeyen bir dengesiz.:işsiz: tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa korkan travma sahibi bir minnoştu da sizinle neden başta buluştu değil mi?

Merhaba,

Sonra buluştuk.
Bana çok güzel baktı...

Anlamıyorum neden...
Bazen insanları tanıdıkça en başta hissedilen büyülenme hissi pufffff uçup gidiyor. Yanlış anlamayın sizde bir kusur vardır diye söylemiyorum. Tamamen beklentilerle alakalı. Demek ki tanıdıkça olmayacağını düşündü.

ay masumlaştırmaya çalışmayın şöyle adamları ya, adam bildiğin ne istediğini bilmeyen bir dengesiz.:işsiz: tekrar aynı şeyleri yaşamaktansa korkan travma sahibi bir minnoştu da sizinle neden başta buluştu değil mi?
Ne alaka yahu, masum olacak/olmayacak bir şey yok konuda. Dengesizlik de yok. Flört etmişler ilişkiye dönüşmemiş. Her flörtümüzle ilişki yaşayacaz diye bir kural yok.

Merhaba,

Sonra buluştuk.
Bana çok güzel baktı...

Anlamıyorum neden...
sarışın mavi gözlü diye reddedilmez değilsin :) Hisleriniz karşılıklı zannetmişsin işte ama adam hoşlanmaktan öteye gitmemiş ki normal. Olabilir böyle şeyler.

Belki de sizin onun hayatındaki yerinizi değiştirmek istemiyor.. Çocukluk aşkı olarak özel bir yerde kalmanızı istiyor 😏
Zaman içinde yaşadıkları , bir önceki ilişkisi bakış açısını değiştirmiş olabilir. Üzerine gitmeyin olacağına varır 🤗

Ne alaka yahu, masum olacak/olmayacak bir şey yok konuda. Dengesizlik de yok. Flört etmişler ilişkiye dönüşmemiş. Her flörtümüzle ilişki yaşayacaz diye bir kural yok.

her flörtle ilişki yaşamayalım da saçlar öpüldükten sonra kendince uzak davranıp irkidiş kililim moduna girmesi garip. adamın denge ayarlarında sorun var. flört ilişkiye dönmeyecekse başta belli edilir diye düşünüyorum. madem arkadaş kalmak isteyecektin kıza neden yakın davrandın mesela ? kızda ilişki beklentisi apaçık.buluşma sonrası kız sormasa adamın konuşmaya niyeti de yok meseleyi, durduk yere soğuk yapmalara falan başlamış 😒

her flörtle ilişki yaşamayalım da saçlar öpüldükten sonra kendince uzak davranıp irkidiş kililim moduna girmesi garip. adamın denge ayarlarında sorun var. flört ilişkiye dönmeyecekse başta belli edilir diye düşünüyorum. madem arkadaş kalmak isteyecektin kıza neden yakın davrandın mesela ? kızda ilişki beklentisi apaçık.buluşma sonrası kız sormasa adamın konuşmaya niyeti de yok meseleyi, durduk yere soğuk yapmalara falan başlamış 😒
Bizim millet özellikle kadınlar flörtün ne olduğunu bilmiyor. Cidden emin oldum 😂

Sizin hissettiğiniz o duygu yoğunluğunu kendisi yaşayamamıştır. Belki hala eski sevgilisini seviyodur. Belki ilişkiye hazır değildir.

Ama her halukarda artık sevgililik için zorlamamak gerekir. Zorlarsanız peşinden koşuyor olursunuz ve bu zorlama ile daha da soğur sizden.

Boşverin hiç tanımadığınız yeni biriyle olursunuz hayat bu illa ki çıkacak karşınıza. Çocukluk aşkı işte adı üstünde, gereksiz anlam yüklemişsiniz

Benim tavsiyem arkadaş bile kalmamak hatta biri seni yarı yolda bu kadar çabuk bırakıyorsa çocuk gibi arkadaş kalalım diyorsa ben aşkından ölsem bir daha konuşmam hepimiz birşeyler yaşıyoruz birşeylerin arkasına saklanmak ne demek birde eski ilişki kötüleyen insanlara tahammülüm yok benim zaten bı kadın olarak bir kadına bok atan adamlardan hep kaçtım tabi senin kararın bu ama elini bir kere bırakan hep bırakır

Benim dışardan gördüğüm bir etkileşim olmuş
Ama sizde daha fazla duygu yogunlugu var.
Arkadaşınız aldatildigi için güven problemi yaşıyor olabilir ama belki başka ilişkisi de vardır ve boşuna size de aynısını yaşatmak istemiyor olabilir.
Acika çok arkadaş kalalım diyor da sizi üzmek istemiyor belli ki
Bu durumda sizde uzak kalın zamanın ne göstereceği belli olmaz.
Biliyor musunuz duygu yoğunluğu onda fazla gibiydi hatta bana ben hızlı mı gidiyorum bilmiyorum ama iyi ki karşıma çıktın bundan sonra umarım hep hayatımda olursun gibi şeyler söylerken birden arkadaş kalmak istemesine anlam veremiyorum. Ama şuan evet ben de duygu yoğunluğu fazla gibi. Hatta belki de tek taraflı çünkü aynı şeyleri hisseden insan arkadaş kalmak istemezdi... uzak kalmayı tercih ettim bir daha yazmadım yazmam da

Issız adamcılık oynuyordur belki 😑 Aldatma bağlanma sorunları arkadaş kalalımlar bla bla..Sizden etkilenmemiş belli ki salın ipini gitsin.
Etkilenmemiş olmasını anlarım bu olabilir ama bana söylesin ben bir şey hissedemedim demek bu kadar zor olmamalı. Öyle yapıyorum arkadaş kalalım diyen birine kesinlikle tekrar yazmam

Hep söylüyorum.
Adamın hisleri yeteri kadar güçlü değilse uzaklaşır.
Beğenmiştir, hoşlanmıştır ama ilişki yaşamak için kendini tartmış uzaklaşmıştır.
Allahım çok seven, doğru insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Doğru söylüyorsunuz. Hisleri güçlü olmayan biri ile ben olmak istemem zaten ya hep ya hiç.
Iyi dilekleriniz için çok teşekkürler

İlişki yaşayacak kadar hoşlanmamış. Başta hoşlanmış sonra bir şeyden dolayı soğumuş. Umut falan yok ortada. Her flört ilişkiye dönmez.
Iyi ki çıktın karşıma, bundan sonra sık sık görüşeceğiz diye düşünüyorum, bundan sonra sen de varsın artık vs hatta umarım kaderimsindir demesi umut verici sözler değil midir?

Back
X