Fikrinize ihtiyacım var :(

gizmocuk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2010
46
0
36
Kocaeli
Merhaba ;
dün gece eşimle kavga ettik.Aslında kavga sabah başladı ama akşam şiddetlendi. Genelde evde çalıştığı için bütün gün dipdibeyiz.
Kavga çok saçma bi mevzuudan çıktı aslında, ben uyurken gürültü yaptı. Uyku sersemi kızdım sonra büyüdükçe büyüdü.
Bana çok ağır şeyler söyledi bi ara saçımı çekti Tabiki bende boş durmadım biton şey saydım.
gece yarısı taksiye binip annemlere geldim. Çok ağladım sinir krizi geçirdim vs. Oda ben yoldayken annemi arayıp ağlamış beni sevdiğini vs. söylemiş.
bugün beni aramadı annemide aramadı. Üstüne üstlük doğumgünü bugün. Ne yapmalıyım aklım hep onda aramalımıyım sizce?

bence aramalısın canm
eşler arasnda olur kavgalar, g.gnüymüş hem, ilk adımı sen at bu özel günde ayrı ayrı geçirmeyin

tatlım doğumgünü olduğu için pasta al kola al eve git süpriz yap olmaz böle

eşler arasında olur kavgalar oda tuzu biberi

ara tabı canım ya bende kocamla kavga edıyorum bırbırımızın saçını çekiyoruz ağır laflar sölüyoruz ama kolay kolay kapıyı vurup gitmek istemıyorum çünkü eşler arasına şeytan çok çabuk girermiş aramızda onun ne işi var geberesicee:96::96::96:

arayacağım galiba, ohh be paylaştım iyi geldi teşekkürler :))

direkt yanına git yüzyüze daha iyi çözersiniz sorununuzu.. boynuna sarılıver, kocişim benim de.. pastasını da ver, ohhh.. mis.. küslük falan kalmaz.. hiç telefonla konuşmayla uğraşma..

Son düzenleme:
bence de git dogumgününü beraber geçirin hem her sıkışdıgında annene gidemezsin ki,bir şeyi yapmadan önce 2 kez düşünmek lazım fevri olmamak gerek hayatta

arkadaşlar hepiniz çok tatlısınız:)))
aradım biraz önce, yüzyüze konuşup çözmeye çalışacağız. olmazsa yardım alacağız. çünkü birbirimizi ağır sözlerle davranışlarla üzmek istemiyoruz artık.
bu durumda pasta yarına kaldı.:))
Çok teşekkür ederim, sevgiyle kalın :)

ya yanlıs anlamada bıraz basit bi konudan terketmısın evını :)
bence evıne dön buyuk bı kutlama yapın

bidahada sacma sapan seyler yuzunden evını terketme sogukluk gırer aranıza haa

bence ara eşler arasında olur öyle kavgalar özel gününde ayrı olmayın

Uyku sersemiymiş, sinir anıymış vs. Böyle durumlarda bile insan ağzından çıkan her kelimeye dikkat edip kendini kontrol altına almalı. Bir insanın eşine ağzına geleni sayması ne demektir yaa... Aranızdaki saygıyı onu bunu büyütüp de yitirmemeniz gerekir. Hem büyütülecek bir mevzu değil demişsiziniz, hem de ailenizin evine gidip sinir krizi geçirmişsiniz. Bu böyle devam ederse evlilik nasıl yürüyecek kim bilir... Her gün dip dibe olmak insanı gerebilir ama geçici bir süreç olmalı sanırım bu. Biraz sabırlı olmaya çalışın. Bir yaparsınız iki yaparsınız üçüncüye ipler kopar, kimse çekmez bunları.

ayy canim okurken sanki bizi okuyomus gibi oldum bide ozel gunlerde genelde ,aynen bzide boyleyiz boyle ufak sorunlar buyurde buyur,kavga aninda sayar sayar,sonra pisman olurum ozur dilerim ben eger cok buyuk sorun yoksa uzatmayin bence bazen kadinlar bazen erkekler ters aninda oluyolar

Siz aşıksınız.
Ama daha dikkatli olun bu kötü sözler başlarda unutuluveriyor ama sonraları öyle olmuyor.
Birbirinizi kırmamaya çalışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…