Cudana Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2011 5.595 88 0 İstanbul 24 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmocuk #21 ...................................................................................... Son düzenleme: 24 Nisan 2011
Cudana Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2011 5.595 88 0 İstanbul 24 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmocuk #22 Bana göre basit bir olay degil. Tartışmayı anlarım da, ne demek saç çekmek!!! Kimse de bu kısma takılmamış. İlginç!!!
Bana göre basit bir olay degil. Tartışmayı anlarım da, ne demek saç çekmek!!! Kimse de bu kısma takılmamış. İlginç!!!
bebishim kk'nın pamuğu Kayıtlı Üye 16 Mart 2008 732 36 318 İstanbul 24 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmocuk #23 saçını nıye cekmıs ne hakla cekmıs,olayda ıkı taraflı suc goruyorum calısıyorsa,uyanıp bagırmak da olmamıs ,dogum gunuyse suc ıyıce uzerınıze kalabılır.Allah kolaylık versın
saçını nıye cekmıs ne hakla cekmıs,olayda ıkı taraflı suc goruyorum calısıyorsa,uyanıp bagırmak da olmamıs ,dogum gunuyse suc ıyıce uzerınıze kalabılır.Allah kolaylık versın
E elfois Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Kasım 2009 636 3 96 Ankara 24 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmocuk #24 Angeldreams .!.: Bana göre basit bir olay degil. Tartışmayı anlarım da, ne demek saç çekmek!!! Kimse de bu kısma takılmamış. İlginç!!! Genişletmek için tıkla... Saç çekmek derken şaçını çekirştirmiş gibi anladım ben. Ne bileyim karşındakini bazen bana bak diye dürtersin ya onun gibi bir şey. Yoksa saçını şiddet uygulamak amacı ile çekmiş gibi gelmedi bana. O yüzden takılmadım.
Angeldreams .!.: Bana göre basit bir olay degil. Tartışmayı anlarım da, ne demek saç çekmek!!! Kimse de bu kısma takılmamış. İlginç!!! Genişletmek için tıkla... Saç çekmek derken şaçını çekirştirmiş gibi anladım ben. Ne bileyim karşındakini bazen bana bak diye dürtersin ya onun gibi bir şey. Yoksa saçını şiddet uygulamak amacı ile çekmiş gibi gelmedi bana. O yüzden takılmadım.
cerebrum77 Popüler Üye Kayıtlı Üye 13 Ekim 2009 1.834 702 163 24 Nisan 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi gizmocuk #25 Evi terketmekle bir erkek tahdit edilecekse kadın bunu iyi bilmelidir ki tek bir hamle yapma şansı vardır. İkincisinde yemez adam bunu; zaten gördüğüm kadarıyla yememiş de.. belli ki bu ilk değil
Evi terketmekle bir erkek tahdit edilecekse kadın bunu iyi bilmelidir ki tek bir hamle yapma şansı vardır. İkincisinde yemez adam bunu; zaten gördüğüm kadarıyla yememiş de.. belli ki bu ilk değil