- 19 Şubat 2016
- 354
- 127
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli_89
-
Diyo kiOkudum da anlamadım valla...
Ben çeviri yaptımyazıyı düzelticem arkadaşlar kusura bakmayın
Diyo ki
Özgüvenim yok, düşündüklerimi söyleyemiyorum
Eğlenceli bi tip değilim diye önüne gelen derdini anlatıp duruyo, hep aynı şeyler dert anası yaptılar beniaslında sıkılıyorum ama söyleyemiyorum
Biri ben başkasına yakın otururken geliyo, pişt kalk ordan ben oturup sohbet edecem ( sen sohbetten çakmıyorsun gibi ) dediğinde hemen kalkıyorum, aslında tapulu yeri değil ama yine de tepki veremiyorum. Keşke versem
Bir diğer örnek gayet nazik bi kız olduğumdan yemeğin yanına yedek kaşığına kadar alıp götürüyorum ama bi kez unutsam sanki garsonlarıymışım gibi bana kızıyorlar. Arkadaş demeye bin şahit lazım ama ben tepki verip mesefa koymayı bi türlü beceremedim şamar oğlanına döndüm
Evet gazlayacaz biraz galibaTeşekkürler açıklama için...
De şimdi biz nasıl fikir verebiliriz ki? Özgüvenini yükselt, kendini kullandırma, sohbet edecek konular bul...
Evet gazlayacaz biraz galiba
Her konunun ana fikrini bu kadar güzel çıkartıp yazmana her seferinde hayran kalıyorum arkadaşım.Diyo ki
Eğlenceli bi tip değilim diye önüne gelen derdini anlatıp duruyo, hep aynı şeyler dert anası yaptılar beniaslında sıkılıyorum ama söyleyemiyorum
Biri ben başkasına yakın otururken geliyo, pişt kalk ordan ben oturup sohbet edecem ( sen sohbetten çakmıyorsun gibi ) dediğinde hemen kalkıyorum, aslında tapulu yeri değil ama yine de tepki veremiyorum. Keşke versem
Bir diğer örnek gayet nazik bi kız olduğumdan yemeğin yanına yedek kaşığına kadar alıp götürüyorum ama bi kez unutsam sanki garsonlarıymışım gibi bana kızıyorlar. Arkadaş demeye bin şahit lazım ama ben tepki verip mesefa koymayı bi türlü beceremedim şamar oğlanına döndüm
Yaa teşekkür ederimHer konunun ana fikrini bu kadar güzel çıkartıp yazmana her seferinde hayran kalıyorum arkadaşım.
Valla çok ciddiyim.çok yeteneklisin bu konuda..editör olmayı düşündün mü hiç acaba?
Diyo ki
N'oldu yanlış mı çevirmişim komik mi çevirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?