- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Eşimi neden gömüyorsunuz ki o benden başka ihtimalleri de olduğunu düşünerek reddetti. Neticede hamileyim başka torunları var onlarda yapabilir diyor
Evet belki eşim o an öyle bi cümle kurabilirdi ama kayınpederim aradığında akşam 10 buçuk falandı uyur haldeydi eşim. Kayınpederimin de düşünmesi gerekirdi o ihtimalde var tabiEşinizin üslubu ve tavrı yüzünden burada siz suçluymuşsunuz gibi davranılıyor.
O sekilde demek yerine anne kız hamile, ben karımı yormak istemiyorum falanca kuzenim yapsin diyebilirdi.
Bize yetecek kadar yemek var demek vicdansızca oluyor. Keşke benim dedem yaşıyor olsaydi da ona her gün yemek yapsaydım.
Ama şöyle Bi durumda var korona olmayan bekar 30 küsür yaşında kız bir torunu var orada kalsın dedim kayınvalidem o yanında kimseyi istemiyor dede bayağı bi cimri neymiş diğer odada ışık petek yanıyormuş masraf oluyormuş ki dünya malı vardır
Siz ne yiyorsunuz akşamları evde. Bize kadar yapıyoruz dedigi için eşiniz evde yemek yapılıyor diye düşündüm.Bi sorun yok aralarında ben yemek yapmam da değil eşim ben hamileyim diye yapmamı istemedi sana kadar başkası da yapabilir dedi ondan. Kayınvalidem ler zorda değiller korona dan dolayı yazlığa geçtiler dede de burada
Ayyy tamam konu sahibi. İnsallah yapacak biri cikar adam aç kalmaz ne diyeyim.
Bu nasil bisey yav
Bence bunun uykuyla alakası yok üzgünüm.Evet belki eşim o an öyle bi cümle kurabilirdi ama kayınpederim aradığında akşam 10 buçuk falandı uyur haldeydi eşim. Kayınpederimin de düşünmesi gerekirdi o ihtimalde var tabi
Yok zaten eşime bişey demedim. Ama dediğiniz gibi ben gönülden severek gönderiyorum zaten ona ayrı yemek yaptığımda olmuştu ama bana görevimmiş gibi aksedildiğinde soğuyorum umarım sizin dediğiniz gibidir laf sokma falan gibi geldi çok canım sıkıldı yaparken iyi değilim yapmayınca kötü gözüküyor gibiBence laf sokmamış Hallettik anlamında söylemiştir sorumluluğun kendisinde olduğunun farkında ve sanki baştada sana teklif ettikleri için mahçup olmuşlar gibi.Bi kap yemek tabiki zor değil ama bu yazlık işi bitmez bi süre sonra görevinizmiş gibi algılanır.Birde ben bu tarz şeyleri kendi gönlümden yapmak isterim emrivaki olunca zor geliyor Eşinizede bahsederken lafmı soktu şeklinde fişekler gibi anlatmayın belki dediğim gibidir oda gider annesine bişi der durfuk yere ortalığı karıştırırsınız
Ayy evet ya... insan komşusuna yapar ya. Her gün evde yemek pismeyebilir tamam da piştiği gün iki günlük götürülür mesela dede ısıtıp yiyebilir. Keşke konuyu okumasaydım acayip moralim bozuldu.Üstüne ramazan ayındayız paylaşma vakti ama bazılarında görgü vicdan olmayınca normal geliyor.
Tamam o zaman biri sizin kv evinde kalsin ya da siz yapsaniz bile esiniz ya da baska biri gotursun yemeğiAma şöyle Bi durumda var korona olmayan bekar 30 küsür yaşında kız bir torunu var orada kalsın dedim kayınvalidem o yanında kimseyi istemiyor dede bayağı bi cimri neymiş diğer odada ışık petek yanıyormuş masraf oluyormuş ki dünya malı vardır
Konu sahibi yine el sayılır dedeye. Esas eşi nasıl rahat ediyor anlamadım hiç.Birde "hamileyin, bekar baskasi var, onlar düsünmesi lazim" blabla. Ya alti üstü hamilesiniz yasadece bundan sonra bize daha sık is verirler diye korkuyorlar. O kadar.
Diyorum zaten daha farklı ifade edebilirdi o konuda size hak veriyorum ama eşimin babası da onun asıl demek istediğini anlayabilir diyede düşünüyorumBence bunun uykuyla alakası yok üzgünüm.
Daha farklı ifade etse de sonuç aynı olacaktı. Şu zamanda yapılması daha da garip geldi belki bize.Diyorum zaten daha farklı ifade edebilirdi o konuda size hak veriyorum ama eşimin babası da onun asıl demek istediğini anlayabilir diyede düşünüyorum
Konu sahibi yine el sayılır dedeye. Esas eşi nasıl rahat ediyor anlamadım hiç.
Olanı ve bana denileni anlatıyorum kılıf bulmuyorumAyyy tamam konu sahibi. İnsallah yapacak biri cikar adam aç kalmaz ne diyeyim.
Bu nasil bisey yav
Ya saçmalık ne biliyor musun? Kendimize kadar yapıyoruz dıyor yahu yapılıyor malzemeyi bir tabaklık çok koymayla ne oluyor yorulunuyor mu? Yapılıyor işte bir tabak götür insanlar komşusuna sokaktaki hayvanlara yemek veriyor. Ama şöyle diyim böyle kafayla umarım devam ederler malum çocuklarda ne gördüyse onu uygulayacakAyy evet ya... insan komşusuna yapar ya. Her gün evde yemek pismeyebilir tamam da piştiği gün iki günlük götürülür mesela dede ısıtıp yiyebilir. Keşke konuyu okumasaydım acayip moralim bozuldu.
Asıl demek istedigimizi açıkça soylemeliyiz bu tarz konularda. Karşı tarafın anlamasına bırakmamalıyız. Biz ağzımızdan çıkanların esiriyiz.Diyorum zaten daha farklı ifade edebilirdi o konuda size hak veriyorum ama eşimin babası da onun asıl demek istediğini anlayabilir diyede düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?