Fikrinizi alabilirmiyim

Eşimi neden gömüyorsunuz ki o benden başka ihtimalleri de olduğunu düşünerek reddetti. Neticede hamileyim başka torunları var onlarda yapabilir diyor

Peki onlar yakın mı

Yani kv bir haftalık gelsin demek yerine yapmaya çalışırız ama x kuzenle de konuşun demek varken biz yapamayız demek şık olmamış

Bir de siz hamilesiniz eşiniz değil eşin pişirsin madem hepiniz yiyin

Kv laf sokmuş ya da sokmamış bilemeyiz de altı üstü bir hafta bu kadar büyüdü ise ileride kv kp kendini garantiye alsın

Son düzenleme:
Evet belki eşim o an öyle bi cümle kurabilirdi ama kayınpederim aradığında akşam 10 buçuk falandı uyur haldeydi eşim. Kayınpederimin de düşünmesi gerekirdi o ihtimalde var tabi

Ayyy tamam konu sahibi. İnsallah yapacak biri cikar adam aç kalmaz ne diyeyim.
Bu nasil bisey yav

Siz ne yiyorsunuz akşamları evde. Bize kadar yapıyoruz dedigi için eşiniz evde yemek yapılıyor diye düşündüm.

Corona falan tamamda bir kap yemek götürüp kapilarına birakabilirdiniz madem kendinize kadar yapıyorsunuz yaşlı insan onlar nasıl böyle düşünebildiniz bana mı kaldı derken bu düşünce çok yanlış o insanlar yaşlı

Benim eşimin babanesi yalnız yaşıyor kimse benden bi beklenti içinde degil ama ben o yalnız ve yaşlı olduğu için üzüldugumden yapıp götürüyordum.Hamilelik yemek yapmaya engel değil kaldı ki kendimize kadar yapıyoruz demiş eşiniz bide eşinizin dedesi ayıp ya

Ayyy tamam konu sahibi. İnsallah yapacak biri cikar adam aç kalmaz ne diyeyim.
Bu nasil bisey yav

Birde "hamileyin, bekar baskasi var, onlar düsünmesi lazim" blabla. Ya alti üstü hamilesiniz ya sadece bundan sonra bize daha sık is verirler diye korkuyorlar. O kadar.

Evet belki eşim o an öyle bi cümle kurabilirdi ama kayınpederim aradığında akşam 10 buçuk falandı uyur haldeydi eşim. Kayınpederimin de düşünmesi gerekirdi o ihtimalde var tabi
Bence bunun uykuyla alakası yok üzgünüm.

Yok zaten eşime bişey demedim. Ama dediğiniz gibi ben gönülden severek gönderiyorum zaten ona ayrı yemek yaptığımda olmuştu ama bana görevimmiş gibi aksedildiğinde soğuyorum umarım sizin dediğiniz gibidir laf sokma falan gibi geldi çok canım sıkıldı yaparken iyi değilim yapmayınca kötü gözüküyor gibi

Üstüne ramazan ayındayız paylaşma vakti ama bazılarında görgü vicdan olmayınca normal geliyor.
Ayy evet ya... insan komşusuna yapar ya. Her gün evde yemek pismeyebilir tamam da piştiği gün iki günlük götürülür mesela dede ısıtıp yiyebilir. Keşke konuyu okumasaydım acayip moralim bozuldu.

Tamam o zaman biri sizin kv evinde kalsin ya da siz yapsaniz bile esiniz ya da baska biri gotursun yemeği
En kötüsü bir yerden siparis verin gitsin
Dede cimri olabilir, huysuz da olabilir ama karakterinden ziyade şu an önemli olan aksam yiyecegi yemek
Üstelik yasli ve yalniz, huysuzlugu bundan bile olabilir. Çünkü kimsesiz, mutsuz.
Bir tabak yemek götürmekle mutlu olur mu bilinmez ama sizin evinizin bereketini arttirir, esinizin üslubu hiç hoş degil maalesef

Kayınpederiniz babasını keşke yazlığa götürseydi yanında. Yemeğe varana kadar yaşlı adam evde tek başına ne yapar yani Allah korusun düşse kalsa kim nerden bilecek. Ama yemek götürmeme konusunda ben sizi haklı bulmadım açıkçası. Biz de yaşlanıcaz nihayetinde. Hadi sen yapamıyorsun hamilesin, eşin de yapamıyor çalışıyordur ama dışarda sıcak ev yemeği yapan yerler var yemek sepetinde dahi var. Eşinizin halası karantinadan çıkana kadar öyle bir şey yapsaydınız vs bir çözüm bulunabilirdi direkt reddedene kadar. Kayınvalidenizin laf sokmasını da doğru bulmadım ama siz de hatalısınız.

Ayy evet ya... insan komşusuna yapar ya. Her gün evde yemek pismeyebilir tamam da piştiği gün iki günlük götürülür mesela dede ısıtıp yiyebilir. Keşke konuyu okumasaydım acayip moralim bozuldu.
Ya saçmalık ne biliyor musun? Kendimize kadar yapıyoruz dıyor yahu yapılıyor malzemeyi bir tabaklık çok koymayla ne oluyor yorulunuyor mu? Yapılıyor işte bir tabak götür insanlar komşusuna sokaktaki hayvanlara yemek veriyor. Ama şöyle diyim böyle kafayla umarım devam ederler malum çocuklarda ne gördüyse onu uygulayacak

Diyorum zaten daha farklı ifade edebilirdi o konuda size hak veriyorum ama eşimin babası da onun asıl demek istediğini anlayabilir diyede düşünüyorum
Asıl demek istedigimizi açıkça soylemeliyiz bu tarz konularda. Karşı tarafın anlamasına bırakmamalıyız. Biz ağzımızdan çıkanların esiriyiz.

Yaa özelden adresi verin sanal marketten yemek siparis edeyim ya da yemek sepetinden
İnanın okudukca afakanlar basti yaa uc bes liradan, bir tabak yemekten ne olur Allah askina
Zaten her gecen gun hamileligin etkisiyle yukunuz artacak bugun böyle oluversin ilerisi icin de esiniz ailesi ile konusup hamile karimin yorulmasini istemiyorum ona gore ayarlayin der ama simdi bu dede ac mi kalacak !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…