Fikrinizi alabilirmiyim

Kuzu huysuz olması normal ben yaşlılara bu konuda yok huysuz yok alıngan demeleri saçma geliyor adam 90 yaşında yahu çocuk gıbı bizde akıl onlarda kalıyor mu Vicdansızlıklarına kılıf uydurma çabaları

Kaç kez daha diyicem bilemedim ama ben yapmam demedim yaparım ama başka ihtimaller varken neden akla ben geliyorum Bi de eşime diyemiyorlar bana laf sokuyorlar ona çok canım sıkılıyor

Adamda cözüm üretme niyeti yok ki. Baskasi yapsin modunda sadece. Gün gelir oda yaslanir, görür o zaman
Ben çok üzülüyorum böyle şeylere. Kaç çocuğu kaç torunu var. Kimsenin evine de gitmiyor. Tek yapılacak kendine yapılan yemeği iki tabak fazla yapmak. Onu da 2 günde görürsen yeter. Benim annemin öğrenci kiracısı vardı alt katta her gün yemek götürürdü nerdeyse. Şimdi pandemi zamanı köye gitti yeni kıracisi liseye giden çocuğu onlarla gitmedi. Ona da nerdeyse her gün yemek götürdü. Yani komşuya bile yapılıyor.. yaşlı olmasına bile gerek yok. Tek yaşayan insan yemek yapmak da istemez genelde zaten

Kaç kez daha diyicem bilemedim ama ben yapmam demedim yaparım ama başka ihtimaller varken neden akla ben geliyorum Bi de eşime diyemiyorlar bana laf sokuyorlar ona çok canım sıkılıyor

Hamileligi bu kdr onemsemissiniz madem, konuyu kapati hayatiniza bakin dert aramayin. Insanlar birsey dememis cozum bulmuslar 90 yasinda adama 2 tabak yemek olay olmus vay bizim halimize

Off var ya sinirlerim bozuldu okurken. 90 yaşındaki adama bir tabak yemeği fazla görüp 'kendimize kadar yapıyoruz' derken sorun yok ama onlar size laf sokunca mı canınız sıkıldı?

Ben yaparım derken ben hala şunu anlamadım. Sizin evde yemek yapiliyor mu? Kaç günde bir yapılıyor. Yani kendinize yaptığınız yemeğe iki avuç fazla katsanız ben yaparım diyecek bir iyilik bile olmuyor aslında. Aynı şey yapılıyor soğan doğraniyor vs aynı yani. Tek kalan şeye dedeye götürmek onu da eş yapsın. Sanki evde hiç yemek pişmiyor dedeye özel yapılacakmış gibi bahsedilmesi de garip

Ya ben yemek yapmam demiyorum neden anlamak istemiyorsunuz emin olun o siparişi para verilmiş buna diyip geri gönderir dede kendine bayat ekmek alan bir insan çünkü. Neyse peki kaynanalar niye burda kalmıyor niye bu ihtimali düşünmüyor kimse

Başka ihtimaller yapmıyorsa bırakın o onların ayıbı olsun. Ben eleştirmiyorum sizi. Belki o bahsettiğiniz diğer insanlar da yanaşmadı ya da belki de kayınpederiniz diğerlerine güvenmiyordur. Hamile halinizle bunları kendinize dert etmeyin. Eşinizin halasının karantinası bitene dek alternatifler üretmeye çalışın. Eğer kayınvalidenizin laf soktuğunu düşünüyorsanız eşinizle paylaşın. Bu mesele onun sorumluluğunda.

Off var ya sinirlerim bozuldu okurken. 90 yaşındaki adama bir tabak yemeği fazla görüp 'kendimize kadar yapıyoruz' derken sorun yok ama onlar size laf sokunca mı canınız sıkıldı?
Kayınvalidemlerde buradaki evlerinde kalabilirlerdi böyle Bi ihtimal var yanlız

Kayinvalideniz laf sokmuş o net. ama keşke yapsanız bir tabak fazla yemek yapip bırakmak çok zor olmasa gerek kim ne yaparsa yapsın.

Ben de anlamıyorum orayı cevap da vermedi sanki akşamları ne yiyorlar

Aynen öyle. Birde aslinda baskalari bakiyormus isine. Corona olduklarindan bunlara sorulmus. Birde laf mi soktu deniliyor. Böyle davranana ben iyice saydirirdim ya, ama dediginiz gibi kac kisi bir yasliyi tasiyamiyor.

Kayınvalidemlerde buradaki evlerinde kalabilirlerdi böyle Bi ihtimal var yanlız
Eee hala varmış ve o yapıyormuş. Şimdi korona olmuş. Belki 1 aylık süre yapamayacak. Belki o kadar bile değil. Sanki dedeyi başlarından atıp gitmisler gibi konuşuyorsunuz. hem de siz. Akıl vermek güzel oluyor sanırım.

Siz kendimize göre yapıyoruz derken bır halt yok kv bir şey diyince vay efendım laf soktu. Bilmem farkında mısınız? Ramazan ayındayız. Karı koca şımarıklık yapıyorsunuz net. Ama yarın bir gün o bir tabağı esirgediğiniz dededen mal kalınca kocanızın babasına mal kalınca çatır çatır yersiniz.

Tamam herseyin yükü sizde olmasin ben sizi de anladim esiniz de bu mantikla belki reddetti ama bunu ailesiyle başbaşayken konuşur B/C planları ve alternatifler üretilebilir o zaman ne is kitleme olur ne laf sokma ne alinma ne sinir harbi
Ama şimdilik kayinvalide gelene kadar idare edin dedeyi ne var bunda?

Bütün sene onlar bakiyor zaten bir ara yazliga gitmeleri cok korkunc bir istek mi?! Birde size birakmamislar. Biraktiklari kisiler corona olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…