- 24 Mayıs 2020
- 3.922
- 13.574
- 138
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Kaç kez daha diyicem bilemedim ama ben yapmam demedim yaparım ama başka ihtimaller varken neden akla ben geliyorum Bi de eşime diyemiyorlar bana laf sokuyorlar ona çok canım sıkılıyor
Benim ilk ev sahibim alt katimdaydi ve ev sahibiyle aynı binada zor gercekten ama Allah razi olsun isten gelirdim 5 10 dk sonra kapim çalınır corbasindan salatasina yemeğine bir koca tepsi yemek getirirdi her zaman olmasa da haftada bir olurdu. Yani olay yaşlılık da değil vicdanBen çok üzülüyorum böyle şeylere. Kaç çocuğu kaç torunu var. Kimsenin evine de gitmiyor. Tek yapılacak kendine yapılan yemeği iki tabak fazla yapmak. Onu da 2 günde görürsen yeter. Benim annemin öğrenci kiracısı vardı alt katta her gün yemek götürürdü nerdeyse. Şimdi pandemi zamanı köye gitti yeni kıracisi liseye giden çocuğu onlarla gitmedi. Ona da nerdeyse her gün yemek götürdü. Yani komşuya bile yapılıyor.. yaşlı olmasına bile gerek yok. Tek yaşayan insan yemek yapmak da istemez genelde zaten
Ay görende sanki üstlerine atmışlar hala kayınvalidem yazlıktan dönebilir vs diyor yaBen de anlamıyorum orayı cevap da vermedi sanki akşamları ne yiyorlar
Ben gerçekten anlatamıyorum kendimi gerçekten ben yemek yapmam demiyorum kiBenim ilk ev sahibim alt katimdaydi ve ev sahibiyle aynı binada zor gercekten ama Allah razi olsun isten gelirdim 5 10 dk sonra kapim çalınır corbasindan salatasina yemeğine bir koca tepsi yemek getirirdi her zaman olmasa da haftada bir olurdu. Yani olay yaşlılık da değil vicdanvalla yazini okuyunca bir kez daha dua ettim eski ev sahibime, yalnizim diye dusunup gönderiyorlardi
BİR TABAK YEMEK KONU SAHİBİ. BİR TABAK YEMEK.Kayınvalidemlerde buradaki evlerinde kalabilirlerdi böyle Bi ihtimal var yanlız
Yakınımda olsalar gidip ben götürürdüm her gün adama yemek yemin ederim. Yani bunu bile 'ama başkası da var, o yapsın' olayına çevirmişler.Yaa özelden adresi verin sanal marketten yemek siparis edeyim ya da yemek sepetinden
İnanın okudukca afakanlar basti yaa uc bes liradan, bir tabak yemekten ne olur Allah askina
Zaten her gecen gun hamileligin etkisiyle yukunuz artacak bugun böyle oluversin ilerisi icin de esiniz ailesi ile konusup hamile karimin yorulmasini istemiyorum ona gore ayarlayin der ama simdi bu dede ac mi kalacak !
Evet bu arada kayınvalideniz neden gitti asıl eleştirilmesi gereken şey de bu. Hem çift taraflı düşünmek lazım bazı dedeler nineler de inanılmaz aksi oluyor. Adama yemek götürülmemesi için geçerli bir sebep değil elbet ama ailesine kök söktüren yaşlılar da var..Kayınvalidemlerde buradaki evlerinde kalabilirlerdi böyle Bi ihtimal var yanlız
Gerçekten ya ben kendimi anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz ben yemek yapmam demiyorum ki seve seve de yaparım diyorum anlatabildimmiAy görende sanki üstlerine atmışlar hala kayınvalidem yazlıktan dönebilir vs diyor yaBakan korona olmuş bakan varmış kızı bakıyormuş torunu kızı iyileşene kadar yemek verecek. Çok mu zor ya sinşrlerimi alt üst etti. Kocamı niye gömüyorsunuz demz mi birde te Allahım
Kayınvalidemlerde buradaki evlerinde kalabilirlerdi böyle Bi ihtimal var yanlız
İyide ben yemek yapmam demiyorum ki yazdıklarımı okumuyor musunuz anlamadımBİR TABAK YEMEK KONU SAHİBİ. BİR TABAK YEMEK.
Yakınımda olsalar gidip ben götürürdüm her gün adama yemek yemin ederim. Yani bunu bile 'ama başkası da var, o yapsın' olayına çevirmişler.
Kesin öyledlr. Adres ver bana özelden size kalırsa adam aç kalıcak. Yakınsa götürcem yoksa sipariş verecemGerçekten ya ben kendimi anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz ben yemek yapmam demiyorum ki seve seve de yaparım diyorum anlatabildimmi
Gerek yok ben zaten yemek götürmem demiyorumKesin öyledlr. Adres ver bana özelden size kalırsa adam aç kalıcak. Yakınsa götürcem yoksa sipariş verecem
Dediğim gibi Benim için sorun yemek yapmam değil seve seve yaparım sorun bu benim görevim gibi hissettirilmesiHala daha üste çıkma çabasındasınız. Sorularınızın cevabına gelince kayınvalideye neden kalmadı demiyoruz zaten epeydir bakıyormuş kadın, yokluğunda da bir başkası devralmış bu görevi. Devralan kişi hasta olmuş. Siz hasta değil hamilesiniz. Dünya üzerindeki ilk hamile de değilsiniz. Kendimize kadar yapıyoruz cümlesini insan kurmaya utanır. Bir tabak fazla yapsanız ne eksilirdi? Ayıp gerçekten. Başka torunları da var demişsiniz ama konu o değil. Konuyu siz açtınız bu sizden rica edildi.
3. Sorusum siz veya eşiniz şu an yemek yapıyor musunuz?akşam hep dışarıdan mı söylüyorsunuz yoksa. Evde yemek yapılıyorsa zaten ona yemek yapmanıza gerek yok.Ben gerçekten anlatamıyorum kendimi gerçekten ben yemek yapmam demiyorum ki
Dediğim gibi Benim için sorun yemek yapmam değil seve seve yaparım sorun bu benim görevim gibi hissettirilmesi
Ne diyorsunuz peki? Biz yapacağımıza şu yapsın o yapsın diyorsunuz. Ayıp yani. Bunun hesabına düşülecek bir konu değil. Dede isterse kötü bir insan olsun. Elden ayaktan düşmüş bir insana yemek götürmek iyilik bile sayılmaz bana göre. Sorumluluktur yani.İyide ben yemek yapmam demiyorum ki yazdıklarımı okumuyor musunuz anlamadım
Dediğim gibi Benim için sorun yemek yapmam değil seve seve yaparım sorun bu benim görevim gibi hissettirilmesi
Ben yapmam demiyorum ki yazdıklarımı üşenmezseniz okurmusunuzEsin füze atsin oyle ölmez cünkü ...
Ben hamile hemcinslerimi cok severim asla yorulmalarini istemem ama bu sacma olmus kuzum sizde yiyorsunuz bir kepce fazla yapardin ne olacak yani..yakistiramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?