Fikrinizi alabilirmiyim

Kaç kez daha diyicem bilemedim ama ben yapmam demedim yaparım ama başka ihtimaller varken neden akla ben geliyorum Bi de eşime diyemiyorlar bana laf sokuyorlar ona çok canım sıkılıyor

Şimdi siz düşünün kv nizin aklına ilk kim gelir

Oğlu gelir

Yani bakılan dede kp in babası

Yıllarca kv bakmış yazlığa gidince de hala yemek getirmiş

Bu durumda karantinada yemek getiremiyor en yakını olan oğluna söylemiş

Evet dedeye göre bir çok torun olabilir ama söyleyen kp ve ona en yakın olan oğlu

Yani sizi amcanız arasa babama yemek götür dese neden kendi çocuğunu aramadı da beni aradı demez miydiniz

Benim ilk ev sahibim alt katimdaydi ve ev sahibiyle aynı binada zor gercekten ama Allah razi olsun isten gelirdim 5 10 dk sonra kapim çalınır corbasindan salatasina yemeğine bir koca tepsi yemek getirirdi her zaman olmasa da haftada bir olurdu. Yani olay yaşlılık da değil vicdan valla yazini okuyunca bir kez daha dua ettim eski ev sahibime, yalnizim diye dusunup gönderiyorlardi

Ben de anlamıyorum orayı cevap da vermedi sanki akşamları ne yiyorlar
Ay görende sanki üstlerine atmışlar hala kayınvalidem yazlıktan dönebilir vs diyor ya Bakan korona olmuş bakan varmış kızı bakıyormuş torunu kızı iyileşene kadar yemek verecek. Çok mu zor ya sinşrlerimi alt üst etti. Kocamı niye gömüyorsunuz demz mi birde te Allahım

Ben gerçekten anlatamıyorum kendimi gerçekten ben yemek yapmam demiyorum ki

Kayınvalidemlerde buradaki evlerinde kalabilirlerdi böyle Bi ihtimal var yanlız
BİR TABAK YEMEK KONU SAHİBİ. BİR TABAK YEMEK.
Yakınımda olsalar gidip ben götürürdüm her gün adama yemek yemin ederim. Yani bunu bile 'ama başkası da var, o yapsın' olayına çevirmişler.

Evet bu arada kayınvalideniz neden gitti asıl eleştirilmesi gereken şey de bu. Hem çift taraflı düşünmek lazım bazı dedeler nineler de inanılmaz aksi oluyor. Adama yemek götürülmemesi için geçerli bir sebep değil elbet ama ailesine kök söktüren yaşlılar da var..

Gerçekten ya ben kendimi anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz ben yemek yapmam demiyorum ki seve seve de yaparım diyorum anlatabildimmi

Demek ki gelmek istemiyor

Gelecek temizlik yapacak belki gelen giden olacak bunu istemiyor

Arabaları var mı yazlığın mesafesi ne kadar bilmiyorum ama kv toplansın gelsin bir hafta sonra tekrar gitsin demek yerine bir hafta iki kap yemek götürürüm demek daha makul

BİR TABAK YEMEK KONU SAHİBİ. BİR TABAK YEMEK.

Yakınımda olsalar gidip ben götürürdüm her gün adama yemek yemin ederim. Yani bunu bile 'ama başkası da var, o yapsın' olayına çevirmişler.
İyide ben yemek yapmam demiyorum ki yazdıklarımı okumuyor musunuz anlamadım

Gerçekten ya ben kendimi anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz ben yemek yapmam demiyorum ki seve seve de yaparım diyorum anlatabildimmi
Kesin öyledlr. Adres ver bana özelden size kalırsa adam aç kalıcak. Yakınsa götürcem yoksa sipariş verecem

Hala daha üste çıkma çabasındasınız. Sorularınızın cevabına gelince kayınvalideye neden kalmadı demiyoruz zaten epeydir bakıyormuş kadın, yokluğunda da bir başkası devralmış bu görevi. Devralan kişi hasta olmuş. Siz hasta değil hamilesiniz. Dünya üzerindeki ilk hamile de değilsiniz. Kendimize kadar yapıyoruz cümlesini insan kurmaya utanır. Bir tabak fazla yapsanız ne eksilirdi? Ayıp gerçekten. Başka torunları da var demişsiniz ama konu o değil. Konuyu siz açtınız bu sizden rica edildi. Ayrıca yemek yapmam demiyorum yazıyorsunuz o zaman konuyu niye açtınız dedeye kalkıp yapıp götürdüyseniz yemeği? Kayınvalide size laf sokmamış bence ama laf sokmayı geçtim kocanız da siz de iki çift ağır lafı hak ediyorsunuz

Dediğim gibi Benim için sorun yemek yapmam değil seve seve yaparım sorun bu benim görevim gibi hissettirilmesi

Dediğim gibi Benim için sorun yemek yapmam değil seve seve yaparım sorun bu benim görevim gibi hissettirilmesi

Gerekeni yapin diye esinizin ve sizin elinizi ve ayaginizi öpmeleri mi gerekirdi. Ailedeki yaslilara sahip cikmak herkesin görevi zaten. Tek bir kisinin degil

İyide ben yemek yapmam demiyorum ki yazdıklarımı okumuyor musunuz anlamadım
Ne diyorsunuz peki? Biz yapacağımıza şu yapsın o yapsın diyorsunuz. Ayıp yani. Bunun hesabına düşülecek bir konu değil. Dede isterse kötü bir insan olsun. Elden ayaktan düşmüş bir insana yemek götürmek iyilik bile sayılmaz bana göre. Sorumluluktur yani.

Hanımefendi siz eğer seve seve yapacak olsaydınız eşinize istersen yaparım demezdiniz. Burda başka torunları neden yapmıyor diye sormazdınız. Buna ek olarak bir hafta geçmiş konunun üstünden. Bahane bulmayın, tepki gelince bir anda tavrınız değişti. Bir seferlikte sizin göreviniz olsun, incileriniz dökülmez. Zor durumda kalmışlar sizden rica etmişler. 90 küsür yaşında adam var ortada yemek bekleyen siz hala ay bana laf mı soktular ay benim görevim hissettirildi diye nerden alınabilirim peşindesiniz.

Esin füze atsin oyle ölmez cünkü ...

Ben hamile hemcinslerimi cok severim asla yorulmalarini istemem ama bu sacma olmus kuzum sizde yiyorsunuz bir kepce fazla yapardin ne olacak yani..yakistiramadim
Ben yapmam demiyorum ki yazdıklarımı üşenmezseniz okurmusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…