Fikrinizi alabilirmiyim

Dediğim gibi Benim için sorun yemek yapmam değil seve seve yaparım sorun bu benim görevim gibi hissettirilmesi
Yahu görevle ne alaka adamlar zaten bakıyor bir haftalığına rica etmişler bu mu görev ? Görevlikle ne alakası var yahu varsın olsun eşiniz torunu yapsın eline yapışmıyor ya. Görev olmasında aç kalsın bananeye geliyor iş bilmem anlayabiliyor musunuz?

Sizin evin yemegini kim yapıyor? hani hamilesiniz yapamıyorsunuz ya?

en bastan gitmeden size emri vaki yapılsaydı hadi zorunuza gider ama simdiye kadar hala yapmiş ve korona olmuş sizden sadece "rica edilmiş" biz sadece kendimize kadar yemek yapıyoruz cok vicdansızca geldi bana. sonucta ortada 1 tane yasli dede var tüm sülaleye yemek cikarın dememişler size.

6 aylik hamileyim hergun yemegimi yapıyorum boyle bir rice gelse su mubarek ramazan gununde hayir demezdım sanirim. yapamadigim gunler esime disaridan al gotur deden ac kalmasın derdim.

Ne bileyim 1 tas corba bir tabak yemek 1 tane yaslı adamdan esirgenmemeli.

Benim hamileligim sorunlu geciyor yemek pisıremiyorum derseniz esiniz size aparatif hazirlarken dedesine de hazırlayabilirdi. makarna haslasa yanina tarhana yine olurdu. size mukellef ziyafet sofrasi kurun sulaleyi doyurun dememişler sonucta.

Kaç kez daha diyicem bilemedim ama ben yapmam demedim yaparım ama başka ihtimaller varken neden akla ben geliyorum Bi de eşime diyemiyorlar bana laf sokuyorlar ona çok canım sıkılıyor
Ya madem yapmam demedin neden hala bi kap yemek yapıp götürmüyorsun adama sinir oldum ya konuya adam 90yaşında ne olursa olsun kocam ne derse dedin yemek yapıp götürürdüm allah aşkına biraz vicdan ya bu ne saçmalık

Ben gerçekten anlatamıyorum kendimi gerçekten ben yemek yapmam demiyorum ki
Ya bı sus yipmim dimiyirim kiiii
Yaptın mı peki yok !
1 haftadan 1 haftaya haftalık yemek yiyecek ,sende sadrazam doguracaksin ya tabii hamile hamile yemek yapmak ne demek ..
O kadar sinsisiniz ki sizin gibiler işinize gelince imi kicim kırım himili dıdi diye bir de ovunursunuz .
Sizin de dogurdugunuz sizin gibi olsun başka da bişey demicem , kapılara bakıp bakıp durun 90 yaşına gelirseniz ..
Hala aklın çalışıyor olursa da bu zamanlarini hatırlarsın..
Kaynana da laf sokmuş evet ohhh çok da iyi yapmış ..
Alt tarafı hamilesin hasta değilsin bu kadar onemsemeyin kendinizi ,kedi köpek de hamile kalabiliyor
Yazıp yazıp insanların asabini bozma bari
Hadi şimdi selametle ...

Ben hamileyken varolan merhametime artı 1000 ekleniyor börtü böceğe üzülüp ağlıyorum
Siz bir kap yemek vermiyorsunuz bir yaşlı amcaya
Valla merakımdan soruyorum acimadiniz mi üzülmediniz mi
Bir de herkese aynı şeyi yazmışsınız ben yapmam demiyorum
E yapın o zaman

Bi hafta mı olmuş olay ee adam aç kaldı kesin desene bunlarda hiç yapcak vicdan yok zaten yapıldığına dairde bir kelime bile görmedim. Yazık vallaha yazık kp akıllı adamsa mal varsa babasının malını bir kap yemeği çok gören vicdan yoksununa verip yedirtmez aminnnn İnsan demiyorum zira hayvanlar bile aralarında yemek paylaşıyor

Dediğim gibi Benim için sorun yemek yapmam değil seve seve yaparım sorun bu benim görevim gibi hissettirilmesi

Ama bunu hissettirmemişler ki

Eşin yapamayız demiş zaten

Bu hafta yapınca aaa bundan sonra gelin yapsın dememişler

Ya da kv yazlığa giderken artık sen dedeye yemek yaparsın deseydi yorumumuz farklı olurdu

Ama hala karantinada, dede yaşlı, aç durumda, konu dedenin huysuzluğu cimriliği vs değil

Cidden başınıza kalacağı hissine neden kapıldı eşiniz çünkü daha sorulduğu anda olmaz refleksinin bir sebebi olmalı

Son düzenleme:
Ben yapmam demiyorum ki yazdıklarımı üşenmezseniz okurmusunuz
Yok okumadim ben astral seyahatle kafaniza girip yorumladim yahu usenin usenmeyin dede geri cevrildi mi? Cevrildi yasli adam ,zor zamanlar ama siz hala yapmam demiyorum diyorsunuz e yapin o zaman?

Onlar hala korona oldu diye kayinvalideler neden geliyor şu korona zamani izole kalmaya gitmisler
Dede belki huysuzluk edip gitmedi olabilir ama geride kalan bir suru evlat torun varken de bunu yarisa dönüştürmek garip geldi kusura bakmayin amac sizi yargilamak da değil aslinda, ben sahsen cozum arıyorum
Para verildi diye geri gonderiyorsa o zaman bir pastaneyle ya da ev yemekleri yapan bir yerle anlaşın sabah 1 ekmek götürsün yiyorsa simit pogaca falan, aksam icin de corba sicak yemek tamam yani parasini bosver dede sen yemene bak dersiniz ya da biz gonderdik dersiniz
Benim anneannem de kurusun hesabını yapar cimrilikte nirvana :) ama eskiler hep yokluk/kıtlık cekmisler o yuzden öyle düşünüyorlar bunu kiramayiz ama tatli tatli işleyerek törpüleriz belki
Ben gerçekten anlatamıyorum kendimi gerçekten ben yemek yapmam demiyorum ki
Tamam yapin gonderin esinize de dedemiz ac kalmasin annen gelene kadar diyin esiniz vicdansiz siz zaten yaparim diyorsunuz
BİR TABAK YEMEK KONU SAHİBİ. BİR TABAK YEMEK.

Yakınımda olsalar gidip ben götürürdüm her gün adama yemek yemin ederim. Yani bunu bile 'ama başkası da var, o yapsın' olayına çevirmişler.
Sehri adresi bilmiyoruz burada eminim "elimle götürürüm " diyen cok uye var

Gerçekten ya ben kendimi anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz ben yemek yapmam demiyorum ki seve seve de yaparım diyorum anlatabildimmi
Siz ya da eşiniz yapmamışsınız ama önemli olan sonuc değil mi?

Nasıl eşimin kendimize kadar yapıyoruz lafı için babası ne demek istediğini anlamıştır diye düşünüyorsanız, kayinvalidenizin lafının altında da birşey aramayın.

Ayrıca neden başka torunlar değil de biz demişsiniz, normalde dedeyle ilgilenen eşinizin anne babası olduğu için oğullarını aramaları çok doğal değil mi?

Ozaman daha önceleri de baz alırsam sürekli benden istenmezdi bu durum diyorum ilk başlarda yemek yapmayı ben teklif ettim isteyerek
Ee siz teklif etmişsiniz. Sürekli istendiğini ya da sürekli yemek yaptığınızı da sanmıyorum dedeye özel. Mesela 10 kere falandır sanırım. Bilmediğim şey hakkında konuşamam ama 1 haftadır ne yapıyor ki diye bilmeden durduğunuza göre karı koca..oyle geldi bana.

Gerçekten ben ne eşime ne kayınpederim ne kayınvalideme ters bişey söylememişken çirkeflik yapmamışken bu şekilde laflar duymama sizin vicdansızlığınız. Yemeğimi tabi yaparım dedeye de yaparım hatta size de yaparım seve seve de yediririm. Siz önce uslübünüzü düzeltin ondan sonra insanların sayfalarına yorum yapın keşke başınıza gelmeyen Bi konuda daha objektif olabilseydiniz

Yemek yapip göturdunuz mu bir (1) haftadır ????
Geç demogojiyi bu üslup az bile ..
Bak tekrar soruyorum YEMEK GOTURDUNUZ MU ?

Sonuca bakın bir hafta olmuş yaptınız mı? Hayır Hala benim görevim olur diye saçmalayıp duruyorsunuz. Harbi bak şu kafada olmak için karı koca ne yapıyorsunuz? Merak ettim

Hanımefendi burada çoğu kişi hamilelik dönemi geçirmiştir .hamilelik 9 ay boyunca yemek yapmaya engel bir durum değildir ..siz hamilelik döneminiz boyunca evinizde yemek yapmıyormusunuz bunun bir tabağını yakininizda oturan bir yaşlıya götürmek zor olmasa gerek ...yani böyle bir durum için hamileliğin arkasına siginmayin bence ...gerçi burda asıl sorumlu eşiniz hiç bişey yapamasa insan iki yumurta kırıp götürür dedesine..sizin yerinizde ben olsam eşimi ikaz ederdim..vicdan meselesi bu ..insan bakıma muhtaç komşusuna bile arada bı kap yemek götürurur..bu ramazan gününde gerçekten çok ayip

Benim anlamadığım kayınvalideniz hasta mı oldular niye gittiler sonuçta hamile olup sakınması gereken sizsiniz

Yapıldı canım sizin nasıl bir fikriniz düşünce yapınız var ben size ve sizin gibi yorum yapanlara şaşırıyorum şuan. Kim kimi aç bırakır siz delimisiniz. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz anlıyorum şuan siz insanları linçleyip huzur bulan insanlardan olabilirsiniz ama biz okadar vicdansız değiliz çok şükür size daha ağırlarını söylerdim ama polemiğe giremicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…