Fikrinizi alabilirmiyim

Akış fikir ve ruh güzelliği diliyorum çok ihtiyacınız var
Kendine al önce sen onları kalırsa ben talibim tamam ,sen kendi eksiklerini tamamla ..
Bak hala cevap veremedin.
Bir haftadır yemek yapmadın dimi.
Yuh

Ya lütfen mantıklı düşünün yemeği var dedenin var. Biliyoruz ve takip ediyoruz
Dediğim gibi sizi de anlamaya çalışıyorum, yaşlı adamı yanında götürmeyen kayın pederiniz, yemek götürmeyi reddeden eşiniz, başkaları da götürebilecekse arayıp size laf sokan kayınvalideniz ama siz şamar oğlanına döndünüz. Sorun sizde değil bence size “fazladan yemek yapabilir misin” diye sormadan sert bir üslupla kestirip atan eşiniz. Torun olarak sınıfta kaldı ama umarım size iyi bir eş çocuğunuza da sevgi dolu bir baba olur

Tekrar ediyorum dede aç falan değil onu öyle bırakacak kadar vicdansız hiç değiliz diğer torunları gibi

Arkadaşlar biz konuyu yanlış anladık onun derdi dedeye yemek yapmadım yanlış mı yaptım değil vicdan yapılmamış zaten.
Şuan ki sorunu kaynanam bana laf mı soktu , çünkü tek mesele hayatta kaynana.

Size diyeceğim tek şey hamilesiniz , üzülmemek adına konuyu kapattırın .
Çünkü bu vicdansızlık ve gamsızlık için kimse size iyi yaptınız demeyecektir burada.

Ayakta alkışlıyorum sizi çok isabetli bi yorum olmuş gerçekten

Merhametsizlik resmen ya, burada her birimiz sabah öğle akşam yemek söyleriz dedeye 50 liralık yemek ne fakir eder ne zengin.
Verse şurada kaç kişiyiz kimse 50 lirayla eksilmez valla karnı doysun ağzında şu aylarda yaşlı bir insanın duasını alalım sırtımız yere gelmez

Yemekleri kim yapiyor? Biliyorsunuz ya
Şuan eminim merak ettiğiniz yemeği kimin yaptığı değil sırf beni vicdansız göstermek ama şurada bu haketmediğim ağır yorumları yapan çoğu insanlardan daha çok vicdanlıyımdır ben. Bunu yaptıkları çirkin yorumlara bakarak anlayabiliyorum

Tekrar ediyorum dede aç falan değil onu öyle bırakacak kadar vicdansız hiç değiliz diğer torunları gibi
Ayyy bı de kıskanç .şimdi diğer torunlara da giydirecek ...
Siz var yaaaaa siiiiiiiizzzzz su tilkisi derler bizim orda aha aynısi

Sen onlari gec de yemeklerin kimin yaptigini söyle. Biz dedeyi merak ediyoruz

Hayatımızda vicdanlı insan görmesek inanacağız

Hee aynen, kocasının sözünden çıkmayıp yaşlı adama bir kap yemek götürmeyen bizdik zaten. Yav he.

E ben cevap verdim laf sokmuş
Ohhhhhhh çok da iyi yapmış ...
Benim gelinim olaydı kapıma gelemezdi bir daha ne bu , ne de dogurdugum vicdansız ..
Aldı cevabini aslında ama halaaaaaaa ben yemek yapmam demiyorum ki diye safa yatıyor ..
Soruyoz kaç kere bir haftadır yaptın mı
Cevap yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…