- 25 Mayıs 2019
- 415
- 12
- 28
- Konu Sahibi Herseyguzelolsundh
-
Hanımefendi yemeği var dedenin ve biz bunu biliyor ve takip ediyoruz konuyu nerelere çektiniz yaSonuca bakın bir hafta olmuş yaptınız mı? HayırHala benim görevim olur diye saçmalayıp duruyorsunuz. Harbi bak şu kafada olmak için karı koca ne yapıyorsunuz? Merak ettim
AhahahaahahahahahahahahYapıldı canım sizin nasıl bir fikriniz düşünce yapınız var ben size ve sizin gibi yorum yapanlara şaşırıyorum şuan. Kim kimi aç bırakır siz delimisiniz. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz anlıyorum şuan siz insanları linçleyip huzur bulan insanlardan olabilirsiniz ama biz okadar vicdansız değiliz çok şükür size daha ağırlarını söylerdim ama polemiğe giremicem
Ben gerçekten anlatamıyorum kendimi gerçekten ben yemek yapmam demiyorum ki
Gerçekten ya ben kendimi anlatamıyorum yada siz anlamak istemiyorsunuz ben yemek yapmam demiyorum ki seve seve de yaparım diyorum anlatabildimmi
İyide ben yemek yapmam demiyorum ki yazdıklarımı okumuyor musunuz anlamadım
Gerek yok ben zaten yemek götürmem demiyorum
Dediğim gibi Benim için sorun yemek yapmam değil seve seve yaparım sorun bu benim görevim gibi hissettirilmesi
Ben yapmam demiyorum ki yazdıklarımı üşenmezseniz okurmusunuz
Bir haftadır kimse yemek götürmemiş mi adama ya anlamadımSonuca bakın bir hafta olmuş yaptınız mı? HayırHala benim görevim olur diye saçmalayıp duruyorsunuz. Harbi bak şu kafada olmak için karı koca ne yapıyorsunuz? Merak ettim
Ben dedeye yemek yapmamış insan değilim yapıyordum zaten o kadar torunu dururken kimse de benim gibi alamadı yemek yaparım ben dedeme diye. Demekki yaptığın değil yapmadığın görünüyor şu anlamış oldumBen yaparım hatta seve seve yaparım yetmez ellerimle yediririm, icraata bakıyoruz ; sıfır.
Demagoji yapmayı öğren sonra yaz olur mu? Yapamıyorsan yazmıcaksın. Bir hafta geçmiş yapılmamış. Bilmem yazdıklarınızı okuyor musunuz? Yaparım diyorsunuz yani yapılmamış herhalde siz burdakileri salak sanıyorsunuz. Biz vicdansız değiliz diyorsunuz ya alası vicdansızsınız.Yapıldı canım sizin nasıl bir fikriniz düşünce yapınız var ben size ve sizin gibi yorum yapanlara şaşırıyorum şuan. Kim kimi aç bırakır siz delimisiniz. Ben ne diyorum siz ne diyorsunuz anlıyorum şuan siz insanları linçleyip huzur bulan insanlardan olabilirsiniz ama biz okadar vicdansız değiliz çok şükür size daha ağırlarını söylerdim ama polemiğe giremicem
Yapmadın yani ...Hanımefendi yemeği var dedenin ve biz bunu biliyor ve takip ediyoruz konuyu nerelere çektiniz ya
Ya madem yapmam demedin neden hala bi kap yemek yapıp götürmüyorsun adama sinir oldum ya konuya adam 90yaşında ne olursa olsun kocam ne derse dedin yemek yapıp götürürdüm allah aşkına biraz vicdan ya bu ne saçmalık
Mirasa gelince en çok onlar sever dedeyi eminim. Yazmış zaten üstte bir sürü malı var diye.Bi hafta mı olmuş olay ee adam aç kaldı kesin desene bunlarda hiç yapcak vicdan yok zaten yapıldığına dairde bir kelime bile görmedim. Yazık vallaha yazık kp akıllı adamsa mal varsa babasının malını bir kap yemeği çok gören vicdan yoksununa verip yedirtmez aminnnnİnsan demiyorum zira hayvanlar bile aralarında yemek paylaşıyor
Ya lütfen mantıklı düşünün yemeği var dedenin var. Biliyoruz ve takip ediyoruzBir haftadır kimse yemek götürmemiş mi adama ya anlamadım
Ne mirası hanımefendi kimsenim kimseden bişey beklediği yok siz nasıl Bi düşünce yapınız var gerçekten şaşkınım yazılanları okuyorum sadeceMirasa gelince en çok onlar sever dedeyi eminim. Yazmış zaten üstte bir sürü malı var diye.
Aklıma ben ilkokuldayken dönem ortası uzak bir yere taşınmamız geldi. Evin oraya servis yoktu babam da işlerinden dolayı anca akşam vakti gelebiliyordu. Komşumuz iki ay boyunca okul sonrası babam gelene kadar bana bakmıştı. Ailece zor bir dönemden geçiyorduk kadın da beni mutlu etmek için hep sevdiğim yemekleri yapardı. Neyse ki hep iyi insanlarla karşılaşmışız da konu sahibi gibi insanlar hayatımızda olmamış.
Böyleleri sever malı ama almayı severMirasa gelince en çok onlar sever dedeyi eminim. Yazmış zaten üstte bir sürü malı var diye.
Aklıma ben ilkokuldayken dönem ortası uzak bir yere taşınmamız geldi. Evin oraya servis yoktu babam da işlerinden dolayı anca akşam vakti gelebiliyordu. Komşumuz iki ay boyunca okul sonrası babam gelene kadar bana bakmıştı. Ailece zor bir dönemden geçiyorduk kadın da beni mutlu etmek için hep sevdiğim yemekleri yapardı. Neyse ki hep iyi insanlarla karşılaşmışız da konu sahibi gibi insanlar hayatımızda olmamış.
Akış fikir ve ruh güzelliği diliyorum çok ihtiyacınız varAhahahaahahahahahahahah
Bende söyledim vermiyor. Her birimiz siparış veririz Ramazan ayındayız yaAyy yorumlarınız birbirinden beter.
Yapmam demiyorum ki diyip yapmamak.....
birşey dememek için zor tutuyorum yoksa banlanırım ajfjshhd.
Allah rızası için dedenizin adresini verin hergün birimiz yemek uygulamalarından sipariş verelim adamcağız aç kalmasın.
Allahta kimseye merhametsiz evlat/torun nasip etmesin, evlerden ırak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?