Fikrinizi almak istedim

Evet :)) Benim kızım bana anne diyecekmiş en çok beni sevecekmiş:)

:KK53: ben burada koptum. Allah sabır versin size. Bence hazır kurtulmuşken hiiiiç görüşmeyin. Yesin kendi kendini. Bir de hamilesiniz, bari bu dönemi huzurla geçirin. Bir şey derse de, "ben de bu aralar hassasım alınganım idare edeceksiniz" deyin onun dediği gibi, bırakın gitsin. Sinir oldum.

:KK53: ben burada koptum. Allah sabır versin size. Bence hazır kurtulmuşken hiiiiç görüşmeyin. Yesin kendi kendini. Bir de hamilesiniz, bari bu dönemi huzurla geçirin. Bir şey derse de, "ben de bu aralar hassasım alınganım idare edeceksiniz" deyin onun dediği gibi, bırakın gitsin. Sinir oldum.

Hamile olduğumu bilmiyor bir ay daha öğrenmesini istemiyorum, kendi sabrım için:)
Cidden şüphe ediyorum kızıma seni sevmiyorlar kardeş alacaklar onun için, ben seni daha fazla seviyorum bak vs gibi saçma şeyler söyler diye söyleyebilir çünkü. Hatta ikincisini ilki kadar sevmeyecekler onu ayıracaklar onunda farkındayım hele erkek olursa hiç sevmez :)

Ben kayınvalidemin psikolojik problemleri olduğunu düşünüyorum ciddi anlamda
Yani normal değil, her şeyi Türk filmi haline getiriyor, müsait değilimdir mesela altında binlerce sebep arar.
Bir de saygısız çok, zaten saygısı olmadığı için her şeye karışabileceğini düşünüyor.
Hic muhattap olmayin cekilir dert degil ya.. her kv de mi arizali cikar ya

Hamile olduğumu bilmiyor bir ay daha öğrenmesini istemiyorum, kendi sabrım için:)
Cidden şüphe ediyorum kızıma seni sevmiyorlar kardeş alacaklar onun için, ben seni daha fazla seviyorum bak vs gibi saçma şeyler söyler diye söyleyebilir çünkü. Hatta ikincisini ilki kadar sevmeyecekler onu ayıracaklar onunda farkındayım hele erkek olursa hiç sevmez :)

Kötü düşünmeyin falan derdim de bence de yapar. Lohusalığınızda kızınızın size anne diyecek olmasını mesele yapacak kapasitede biri çok daha fazlasını da yapabilir. Kızınız için her şeyi zorlaştırabilir.

Eşinize bu konuyla ilgili endişelerinizi söyleyip riske girmek istemediğinizi anlatın ve bence hiç görüşmeyin. Mesafeden anlayacak biri gibi görünmüyor buradan. 😕

Eşiniz nasıl peki annesine çok düşkün mü ? Böyle anneler çocuklarını da kendileri gibi yetiştiriyolar çünkü umarım eşinizde aynı karakterde değildir ki olsaydı problem daha çok büyürdü.. Eşiniz yanınızdaysa fazla görüşmeyin kv ile. Mış gibi yapın, tamam diyin geçin çok arıza çıkarırsa duygusalım üzgünüm beni idare edin diyin onun gibi..

Hic muhattap olmayin cekilir dert degil ya.. her kv de mi arizali cikar ya

Kadın kafayı yemiş ya kusura bakmayın çok kaba oldu ama

Ya kendi akrabalarının gazına çok geliyor,
Akrabaları ailelerindeki problemli yanlarını görülmesin diye ay işte bizim gelin beni çok sever hep arar diyor aramasa bile. Kayınvalide bunu hemen vay o arıyor Chek aramıyor o zaman Chek de sorun der açar bağırır çağırır.
Akrabaları der ki biz gelinimize akşam yemeğine gideriz 2 güne 1 der, açar sen çağırmıyorsun her akşam yemeğe diye bağırır çağırır.
Unuttuğu şey beni kıyasladığı gelinlerin hepsinin evinde her gün hem dadısı hem mutfağa yardımcıları var.

Ya kendi akrabalarının gazına çok geliyor,
Akrabaları ailelerindeki problemli yanlarını görülmesin diye ay işte bizim gelin beni çok sever hep arar diyor aramasa bile. Kayınvalide bunu hemen vay o arıyor Chek aramıyor o zaman Chek de sorun der açar bağırır çağırır.
Akrabaları der ki biz gelinimize akşam yemeğine gideriz 2 güne 1 der, açar sen çağırmıyorsun her akşam yemeğe diye bağırır çağırır.
Unuttuğu şey beni kıyasladığı gelinlerin hepsinin evinde her gün hem dadısı hem mutfağa yardımcıları var.
Allah Allah sürekli diger Gelinlerle kiyaslaniyorsunuz yani üstüne birde firca yiyorsunuz neden neden diye bunuda ilk defa duydum .. iletisime hic girmeyin derim agrimayi basinizi agritmayin simdi hamilesinizde hele ki bu dönemde hic cekilmez

Eşiniz nasıl peki annesine çok düşkün mü ? Böyle anneler çocuklarını da kendileri gibi yetiştiriyolar çünkü umarım eşinizde aynı karakterde değildir ki olsaydı problem daha çok büyürdü.. Eşiniz yanınızdaysa fazla görüşmeyin kv ile. Mış gibi yapın, tamam diyin geçin çok arıza çıkarırsa duygusalım üzgünüm beni idare edin diyin onun gibi..

Eşimi büyükannesi büyütmüş eşim ona düşkünmüş, büyükannesi de vefat etmiş biz tanışmadan çok önce
Yani annesinde zaten annelik duygusu yok pek. Anne gibi değil.
Ama huyu geçmiş mi dersen bazı huyları geçmiş eşime maalesef

Anladığım fazla tepki göstermiyorsunuz ve bu yüzden kv kendini her şeye hak görüyor :kahve:

Klasik kv işte.
Hastalanınca da iyice nazlanmış.
Benim kv de 3 sene önce ameliyat olmuş, iş yapmamak için hala dikişlerim acıyor der :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Sen zaten netmişsin.
Tavrından asla vazgeçme.
İyi olunca da yaranılmıyor çünkü.
bunlar varya gezip tozmaya gelince senden nenden saglamlar ama iş yapmaya gelince ölüyolar geberiyolar hastalar yaslilar

bunlar varya gezip tozmaya gelince senden nenden saglamlar ama iş yapmaya gelince ölüyolar geberiyolar hastalar yaslilar

Halı yıkayacaktım, mevzu geçti ona istinaden dedi bunu.
Eşime dedim ki 3 yıl geçmedi mi oha :)
Ama bize gel yemek yeriz desem uçarak gelir :KK70: :KK70:

Konuyu atlaya atlaya hızlıca okudum daraldım. Kv ergenler gibi triplere girmiş . Ben anne baba veya kv kp küs kalınması taraftarı değilim. Ama size lohusalıkta bile böyle davranan kv ile hazır mesafe koymuşken tekrar görüşmeyin. Oğlu gitsin. Yoksa yüz bulur aynı şeyleri yapar.

Back
X