- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi Smilepinky
-
Ozaman arkana bile bakmamalısınKeske öyle olsaydı
Aslında normalde başıma gelmese başkasına akıl versem kesinlikle her yerden engelle derdim ama ben yapamıyorum. Yakalandığı ve kızla tatilde yaşadıklarını bile bana açıkca anlatmasına rağmenama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu
Merhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2,3 aydır görüştüğünüz adamın sizle birlikteyken başka bir bayanla tatile gittiğini öğrenseniz ve bu adamın size kamerada farklı isteklerde bulundugunu bile bile devam eder misiniz?
Kuşu ötsün, nefes almasada olur diyenler tanıyorumederim.
malum erkek kıtlığı var.
aldatmış, sapıkmış, olsun ne gam.
yeter ki errrrkek olsun, nefes alsın.
Merhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2,3 aydır görüştüğünüz adamın sizle birlikteyken başka bir bayanla tatile gittiğini öğrenseniz ve bu adamın size kamerada farklı isteklerde bulundugunu bile bile devam eder misiniz?
Ama kendinin erkek versionunu bulması gerek bu heruf olmazevet.
aynen öyle.
ama bence şartları eşitle.
sen de bir erkekle tatil yap, seviş.
sevgiline "çocuğuma baba olarak seni seçtim pikaçu" de.
o da hemen evlenir seninle.
Evt malesef ciddi ciddi sordum cunku hala engel koyduktan sonra cok üzüldügümü sonra saat bile gecmeden engeli kaldırdıgımı görünce napmam gerektiği konusunda net olmadıgımı anladım daha önce de bu tarz adamlar gördüm ama hiç birine deger vermemiştim beni yıkan şey ona cok deger vermiş olmam sonrdan kendiside zaten herseyi acıkca anlattı suan benle konusmanı bile haketmiyorum yeniden beni affet devam edelim seni kaybetmek istemiyorum dedi ama suan bama bişey yazmaya bile yüzü yokCiddi ciddi soruyor musunuz yoksa maksat soru olsun diye??? Beyni ve birazcık gururu olup iyi bir ilişki beklentisi olan kimse hiç düşünmeden bir daha o adamın yüzüne dahi dönüp bakmaz. Tükürmek için bile...
İşte beyin denen şey bunlar için var bı saniye içerisinde engel konulmalı ki gereksiz şeylere kafamız yorulmasinMerhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2,3 aydır görüştüğünüz adamın sizle birlikteyken başka bir bayanla tatile gittiğini öğrenseniz ve bu adamın size kamerada farklı isteklerde bulundugunu bile bile devam eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?