Fikrinizi alsam?

Adam açık açık sizinde ,çocugunun annesi olamayacagınızı söylemiş canım daha neyin peşindesiniz.Kaldı ki öyle bile olsa midem almaz benim hem de anlatmış bu ne pişkinlik.

Salaksam devam ederim

Bilgileriniz doğruysa 37 yaşındaki bir insanın bu soruyu sorması bile abesle iştigal
Bu zamana kadar hiç mi ilişkiniz ya da flörtünüz olmadı ?

Siz de bu kisiyle cinsellik yaşıyorsanız test yapmanızı öneririm hastalık kapmış olabilirsiniz.

2 ayda neyin aşkı bu ben 4 yıllık eşimi bile affetmem

Ağrıyan sadece başınız olsun... allahtan kalbiniz falan agırmamış devam edin o zaman mutluluklar dilerim

Ciddi ciddi soruyor musunuz yoksa maksat soru olsun diye??? Beyni ve birazcık gururu olup iyi bir ilişki beklentisi olan kimse hiç düşünmeden bir daha o adamın yüzüne dahi dönüp bakmaz. Tükürmek için bile...

Kamerada uygunsuz şeyler mi istedi,lafı olmaz ayıpsın. Bulmusun böyle bir adamı daha ne istiyon diye sorarlar adama ama ben sormam.

Ben olsam kesin bosardim affedilir bisi degil bu :/

Hemde seni aldattığıni hatunlar sevişmek için gittiğini söylüyor! ?
İyiymiş...
Af buyur da onları biipledim senide cam dan bi opsem
Haftaya da anamin bulduğu kızla evlenirim diyor resmen

evet.
aynen öyle.
ama bence şartları eşitle.
sen de bir erkekle tatil yap, seviş.
sevgiline "çocuğuma baba olarak seni seçtim pikaçu" de.
o da hemen evlenir seninle.
Ama kendinin erkek versionunu bulması gerek bu heruf olmaz

Ciddi ciddi soruyor musunuz yoksa maksat soru olsun diye??? Beyni ve birazcık gururu olup iyi bir ilişki beklentisi olan kimse hiç düşünmeden bir daha o adamın yüzüne dahi dönüp bakmaz. Tükürmek için bile...
Evt malesef ciddi ciddi sordum cunku hala engel koyduktan sonra cok üzüldügümü sonra saat bile gecmeden engeli kaldırdıgımı görünce napmam gerektiği konusunda net olmadıgımı anladım daha önce de bu tarz adamlar gördüm ama hiç birine deger vermemiştim beni yıkan şey ona cok deger vermiş olmam sonrdan kendiside zaten herseyi acıkca anlattı suan benle konusmanı bile haketmiyorum yeniden beni affet devam edelim seni kaybetmek istemiyorum dedi ama suan bama bişey yazmaya bile yüzü yok

İşte beyin denen şey bunlar için var bı saniye içerisinde engel konulmalı ki gereksiz şeylere kafamız yorulmasin

Niye böyle eğlenceli konular hep gece açılıyo biz yetişemiyoruz ki bütün espriler bitmiş bize bişey kalmamis:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…