- 6 Eylül 2017
- 13
- 8
- 1
- 45
- Konu Sahibi Smilepinky
-
Merhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2,3 aydır görüştüğünüz adamın sizle birlikteyken başka bir bayanla tatile gittiğini öğrenseniz ve bu adamın size kamerada farklı isteklerde bulundugunu bile bile devam eder misiniz?
ederim.Merhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2,3 aydır görüştüğünüz adamın sizle birlikteyken başka bir bayanla tatile gittiğini öğrenseniz ve bu adamın size kamerada farklı isteklerde bulundugunu bile bile devam eder misiniz?
ederim.
malum erkek kıtlığı var.
aldatmış, sapıkmış, olsun ne gam.
yeter ki errrrkek olsun, nefes alsın.
ederim, ideal erkek, her genç kızın rüyası,
hem sapık hem sadakatsiz, kombine, buldun yapış
Aslında normalde başıma gelmese başkasına akıl versem kesinlikle her yerden engelle derdim ama ben yapamıyorum. Yakalandığı ve kızla tatilde yaşadıklarını bile bana açıkca anlatmasına rağmenCevap belli de. Asıl siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
nasıl bir kafa yaşıyorsunuz tam olarak anlamadım. hem siz. hem karşınızdaki. kadınlara bakış açısının farkına varın bence.ama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu
yedim diyorsun.Aslında normalde başıma gelmese başkasına akıl versem kesinlikle her yerden engelle derdim ama ben yapamıyorum. Yakalandığı ve kızla tatilde yaşadıklarını bile bana açıkca anlatmasına rağmenama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu
Bu Ada'm sizin sevgiliniz mi?Aslında normalde başıma gelmese başkasına akıl versem kesinlikle her yerden engelle derdim ama ben yapamıyorum. Yakalandığı ve kızla tatilde yaşadıklarını bile bana açıkca anlatmasına rağmenama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?