- 16 Şubat 2017
- 726
- 3.064
- 63
- Konu Sahibi Smilepinky
-
Haayyhh arabeskliğe gel. Çocuğunun annesiymiş. Sen de başka bir erkekle yalnız cinsel amaçlı bir tatil yap ve çocuğumun babası asla böyle olmayacak de bakalım.Aslında normalde başıma gelmese başkasına akıl versem kesinlikle her yerden engelle derdim ama ben yapamıyorum. Yakalandığı ve kızla tatilde yaşadıklarını bile bana açıkca anlatmasına rağmenama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu
Aslında normalde başıma gelmese başkasına akıl versem kesinlikle her yerden engelle derdim ama ben yapamıyorum. Yakalandığı ve kızla tatilde yaşadıklarını bile bana açıkca anlatmasına rağmenama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu
Geçmiş olsunKızlar tabiki inanmadım. Kadınla yaşadıklarını bile alenen anlattı. Bayanın cok istekli oldugunu iç çamaşırını kendisi çıkardığını vs gibi seyler. Dinledim hepsini ama içim acıyarak ben bu adamı nasıl sevdim diye başım ağrımayı gecti şuan çatlıyor resmen ve hala engelleyemiyorum ben bu adamı ya
Yok soruyu ben sormuştum ama geri aldım.Şu cevaptan sonra.Hiç inandırıcı değilsiniz.Bir kadın böyle konuşmaz.Kızlar tabiki inanmadım. Kadınla yaşadıklarını bile alenen anlattı. Bayanın cok istekli oldugunu iç çamaşırını kendisi çıkardığını vs gibi seyler. Dinledim hepsini ama içim acıyarak ben bu adamı nasıl sevdim diye başım ağrımayı gecti şuan çatlıyor resmen ve hala engelleyemiyorum ben bu adamı ya
Bayanın cok istekli oldugunu iç çamaşırını kendisi çıkardığını vs gibi seyler.
evet.İşin kötüsü artık bütün erkeklere güvenimi bitirdi. Düzgün adam zaten kalmadı ki diye düşünüyorum her erkeğin bunları yapacagıno düşünmeye başladım
Niyetim eglenceyse devam ederim sorman tuhafMerhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2,3 aydır görüştüğünüz adamın sizle birlikteyken başka bir bayanla tatile gittiğini öğrenseniz ve bu adamın size kamerada farklı isteklerde bulundugunu bile bile devam eder misiniz?
Aslında normalde başıma gelmese başkasına akıl versem kesinlikle her yerden engelle derdim ama ben yapamıyorum. Yakalandığı ve kızla tatilde yaşadıklarını bile bana açıkca anlatmasına rağmenama sadece cinsel amaçla tatile gittiğini artık görüşmediğini cocuğunun annesi olacak kadının asla öyle biri olmadıgını gibi acıklamalarda bulundu
18 eylül :)Okullar ne zaman açılıyordu
Bu bir sosyal deneyse oyumu hayır dan yana kullanıyorumMerhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Yaklaşık 2,3 aydır görüştüğünüz adamın sizle birlikteyken başka bir bayanla tatile gittiğini öğrenseniz ve bu adamın size kamerada farklı isteklerde bulundugunu bile bile devam eder misiniz?
Keske öyle olsaydıBu bir sosyal deneyse oyumu hayır dan yana kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?