Fikrinizi alsam?

Haayyhh arabeskliğe gel. Çocuğunun annesiymiş. Sen de başka bir erkekle yalnız cinsel amaçlı bir tatil yap ve çocuğumun babası asla böyle olmayacak de bakalım.

Sen de inandın mı?

Oooo en sevdiğim... Aldatan erkek... Alırım bir dal.
Tabi ki devam ederim. Kimin eli kimin cebinde belli olmasın. Hayata biraz aksiyon katmak, aşk-ı memnu gibi yaşamak lazım.

Kızlar tabiki inanmadım. Kadınla yaşadıklarını bile alenen anlattı. Bayanın cok istekli oldugunu iç çamaşırını kendisi çıkardığını vs gibi seyler. Dinledim hepsini ama içim acıyarak ben bu adamı nasıl sevdim diye başım ağrımayı gecti şuan çatlıyor resmen ve hala engelleyemiyorum ben bu adamı ya

İşin kötüsü artık bütün erkeklere güvenimi bitirdi. Düzgün adam zaten kalmadı ki diye düşünüyorum her erkeğin bunları yapacagıno düşünmeye başladım

Geçmiş olsun
Başınız ağrıyormuş ya

Yok soruyu ben sormuştum ama geri aldım.Şu cevaptan sonra.Hiç inandırıcı değilsiniz.Bir kadın böyle konuşmaz.

şakamısın sen ya cevabın zaten belli senin karşındaki adam değil ki boylelerini biz bayanlar hayatımıza asla sokmayalım bizden taviz bulmazlarsa boyle şeyler yapmazlar.

İşin kötüsü artık bütün erkeklere güvenimi bitirdi. Düzgün adam zaten kalmadı ki diye düşünüyorum her erkeğin bunları yapacagıno düşünmeye başladım
evet.
aynen öyle.
ama bence şartları eşitle.
sen de bir erkekle tatil yap, seviş.
sevgiline "çocuğuma baba olarak seni seçtim pikaçu" de.
o da hemen evlenir seninle.

Niyetim eglenceyse devam ederim sorman tuhaf

Tabi canım bayıla bayıla hem de..
Sinek kadar olsun erkek olsun der her isteğini yerine getiririm.

Sana ne diyor? Evinin kadını çocuklarının anası olacaksın mı?
Yahu adam aç oranı buranı tatmin olacağım diyor sana daha ne desin
Vay arkadaş ne içiyorsunuz siz

Bu bir sosyal deneyse oyumu hayır dan yana kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…