- 21 Haziran 2023
- 36
- 23
- 3
- 27
- Konu Sahibi SinemAhsen
-
Ciddi olamazsınızAma turkiyede egitim konusunda kizim daha iyi buyur oldugunu eminim
Esimin ablalari ailesi de aynisini soyluyorlar tanimadigim insanlar bile. Esime ben sana iş veririm ama sen burda yasayamazsin dedilerSakın gelmeyin burada durumlar çok kötü.
Nasil anlamadimCiddi olamazsınız
Türkiye'de eğitim sistemi çok kötü şu anda.Nasil anlamadim
Bilmiyorum korkuyorumEşiniz fransadan gidip sizi kızınızdan nasıl ayıracak bunu anlamadim.
Buraya gelip ne iş yapacak? Ne kadar kazanacak, ne şartlarda yaşatacak ailesini? Hiç mantıklı bir istekmiş gibi gelmedi bana. Fırsatını bulup gitme derdinde herkes.
Aaa ben onu bu şekilde bilmiyordumTürkiye'de eğitim sistemi çok kötü şu anda.
Türkiye hakkında en son bilginiz hangi yıla ait? Şu anda eğitim yerlerde çünkü.Ama turkiyede egitim konusunda kizim daha iyi buyur oldugunu eminim
Yok bütün artıları eksileri karşılaştırın orası daha uygun düzeni bozmayın.Aaa ben onu bu şekilde bilmiyordumtanidim cocuklzr okuduklarini gorunce ve burda ki tanidim cocuklzr bakinca tam tersi geliyordu
Eşinizin mesleği nedir ki Türkiyede 1000 euro alacak?Bilmiyorum korkuyorum
Cunku dedi ki gidecem ama kizima hasret kalacam ve bunu size odetecem ( ki kendi tercih) gitmek
Burda herkes gibi en dusuk 2000€ kazaniyor eşim ve geciniyoruz cok şükür istedigimiz yiyp giyinip tatile bile kendisi yilda 4 kere turkiyeye gidiyor yani hayat rahat
Turkiyede 1000€ civarinda kazanacak ve daha zor geciniriz biliyorum
Inanin herkes ona soyluyor annesi babasi ailesi gelme diyorlar ama iste arkadaslari..
Türkiye'de 1000€ kazanacak ne mesleği var merak ettim de. Türkiye'de 28000 ediyor da ?Bilmiyorum korkuyorum
Cunku dedi ki gidecem ama kizima hasret kalacam ve bunu size odetecem ( ki kendi tercih) gitmek
Burda herkes gibi en dusuk 2000€ kazaniyor eşim ve geciniyoruz cok şükür istedigimiz yiyp giyinip tatile bile kendisi yilda 4 kere turkiyeye gidiyor yani hayat rahat
Turkiyede 1000€ civarinda kazanacak ve daha zor geciniriz biliyorum
Inanin herkes ona soyluyor annesi babasi ailesi gelme diyorlar ama iste arkadaslari..
Ben de şaşırdımEşinizin mesleği nedir ki Türkiyede 1000 euro alacak?
Ücretsiz eğitimden mi bahsediyor acaba fransayi bilmiyorum ama ?Türkiye hakkında en son bilginiz hangi yıla ait? Şu anda eğitim yerlerde çünkü.
Türkiye hakkında en son bilginiz hangi yıla ait? Şu anda eğitim yerlerde çünkü
Eğitim haberleri takip etmiyorum ama turkiyede ki tanidim cocuklar ve burdakilere kilaslayinca orda okumaya cabaliyorlar ve ellerinde meslek oluyor ve farkindalar ki burda nasil olsa devlet bakar ve eğitime yeterince kendilerini vermiyorlar gozlemledim ama bu sadece cevre den tabiki fazlasini bilmiyorumTurkiye'de ki eğitim Fransa 'dan iyi mi dediniz? Pardon ne kastediyorsunuz tam olarak???
Bence Türkiye'de 28.000 ile geçinenmek de zor olur çocuk da var üstelik.Türkiye'de 1000€ kazanacak ne mesleği var merak ettim de. Türkiye'de 28000 ediyor da ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?