Film Arşivimiz :) ( Seç,Beğen,izle Köşesi )

mucok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2010
554
5
118
Bazen evde yanlız başınayken canımız sıkıldığında en olağan şeyi yaparız,yani o anı atlatmak için güzel bir film seyretmeyi..

İşte bu konuda; Canımız sıkıldığında tavsiye ettiğiniz filmleri arşiv haline getirelim.

İlk olarak ben başlayım

Az önce seyretmeyi bitirdiğim bir Romantik Komedi ;

Leap Year (Aşk'a Yolculuk)

Konu :

Erkek arkadaşının dört yıldan beri ona evlilik teklif etmemesi üzerine Anna, kadınların erkeklere Şubat'ın 29'unda evlenme teklif edebildiği bir İrlanda geleneğinden esinlenip ipleri ele almaya karar verir. Evlilik teklifi için erkek arkadaşı Jeremy'nin arkasından Dublin'e takip edecektir fakat kötü hava koşulları yüzünden yolda kalır. Dublin'e gidebilmesi için taşra ahalisinden Declan, Anna'ya yardım eder. Anna yolda Declan'a aşık olur.

merhaba,

güzel bir konu acmissin

Ben genelde sevdigim dizilerden izlerim, yani izleyemedigim bölümlerini internetten takip ederim, reklamsiz - ama dizi olmazsada film seyretmeyide severim...

Selamlar

Teşekkür ederim :)

Bende film izlemeyi çok severim bazen güzel bir film bulmakta zorlanıyorum.. Yanlış bir film seçimi yapıpta zamanımı boşa harcamamak için böyle bir konuya başvurdum.. Eminim herkez çok beğendiği filmler seyretmiştir burada tavsiye olarak film alışverişi yaparsak saatlerce internette acaba "hangisi güzel filmdir" diye düşünmekten belki kurtulmuş oluruz :))

Sizi izledikten sonra saatlerce ağlatabilecek kabiliyette bir film Mendilleri hazır tutun..

I Moment To Remember (Hatırlanacak bir anı) 2004

TÜR ; Romantik,Dram
Yapım : GüneyKore

Konu :

Umutsuz bir aşkın peşine düşen ve sürekli yolları şaşıran bir kız, yine unutkanlık sonucu bir erkekle karşılaşır ve tesadüfler sonucu ona aşık olur. Biraz zorlamayla başlayıp, gerçek bir aşka dönüşen bu ilişki, zamanla gelişen umutsuz bir hastalığın kurbanı olacaktır. Ve aşkın tek besini anılar, yavaş yavaş silinir. anıların silinmesiyle korku başlar.

Eşinizle veya sevgilinizle seyredebileceğiniz güzel filmlerden biri de budur.. İçinde savaş,romantizm,aksiyon,biyografi,tarih ve dram bulunduran bir American filmi, izleyiciyi yeterli derecede doyuracak bir film...

Pearl Harbor (2001)

Konu ;

Rafe McCawley ve Danny Walker çocukluktan beri arkadaştırlar. Amerikan ordusunda pilot olan iki eski dost, gerçek bir savaşta görev almak için can atmaktadırlar. 1941 yılında Almanlar tüm Avrupayı işgal etmişlerdir. Bu sırada General James gönüllü olarak İngiltere'ye gidip Nazilere karşı savaşacak genç pilotlara ihtiyaç duymaktadır.

Eveeet izleyipte beğendiğim filmlerle yine ben..

Şimdi tanıtacağım filmide bir kaç yıl önce dvd sini temin ederek seyrettim. Bu film sinemaya girdiğinde ben yine sinemada afişlerden film seçerken karşılaştım ismi pek ilgimi çekmediği içinde bu filmi eliyerek başka bir filme girmiştim dvd sini izleyince keşke seçimimi bundan yana kullansaydım dedim..

Bu filmi izlerken ilk defa öldürenlerin tarafını tuttum.. "Kaç" demek yerine ise "Hadi öldür şunu" demiştim..

Av'ken avcı durumuna düşenlerin filmi..

[SUP]Soldaki Son Ev / 2009 /ABD
[/SUP]

Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Korku, Suç

Konu ;

Collingwood ailesi bir dağ evinde rahatlamanın ve stres atmanın iyi olacağı düşüncesiyle yola çıkıp kendilerine bir tatil planı hazırlarlar. Ailenin kızı Mari de gittikleri bu dağ evinde tanıştığı Paige ile iyi bir arkadaşlık kurar. Ancak her şey bu arkadaş grubunun bir çete tarafından kaçırılması ile değişir. İlk filmle benzer bir işkence ve alıkoyma sonrasında Mari kaçmaya çalışırken çete üyelerinden birisi tarafından öldürülür (ya da öldürüldüğü sanılır). Buradan itibaren ilk çevrilen referans filmle paralel doğrultuda ilerleyen konu, çete üyelerinin kaçarlarken kendilerine sığınacak ev olarak Collingwood ailesinin evini seçmesi ile yeni bir boyut kazanı. Ancak bu ev, öldürdükleri kızlardan Mari’nin kendi evidir. Başta kızları Mari’nin başına gelen felaketten habersiz olan anne ve baba durumun farkına vardıklarında artık sonun başlangıcı başlamıştır. Bir anda avcı pozisyonundan av durumuna düşen çete üyeleri dehşet verici intikamın kurbanlarına dönüşürler.

Aşkın 500 Günü

Film doğrusal olmayan bir kurguya sahiptir; Tom ve Summer’ın 500 gün süren ilişkilerinden kesitleri atlayarak gösterir. Bu özet filmdeki olayların kronolojik bir versiyonudur.
Mimarlık okuyan; fakat tebrik kartı şirketinde yazar olarak çalışan Tom Hansen, 8 Ocak’ta patronunun yeni asistanı Summer (Yaz) Finn’le tanışır. İlerleyen günlerde, bir karaoke gecesinde, Tom’un iş arkadaşı McKenzie Tom’un Summer’dan hoşlandığını ağzından kaçırır. Aylar geçtikçe, Tom ve Summer yakınlaşır; fakat Summer Tom’a her fırsatta gerçek aşka inanmadığını ve ciddi bir ilişki istemediğini hatırlatmaktadır.
Tom Summer’a şehirdeki en sevdiği yeri gösterir; buradan park yerleriyle çevrilmiş olsa da sevdiği birkaç binaya uzaktan bakabilmektedir. Birkaç ay sonra, Tom bir gün Summer’a asılan bir adamla kavga edince, Summer’la ilk tartışmasını yaşar. Çıkmalarının 290. Gününde, ikili Tom’a göre gerçek aşkı gösteren“The Graduate” filmini izledikten sonra ayrılır. Tom bu ayrılmadan kötü etkilenince, Tom’un arkadaşları kızkardeşi Rachel’dan yardım ister.
Summer tebrik kartı şirketinden ayrılır. Tom’un patronu onu “teselli” bölümüne aktarır; çünkü Tom’un içinde bulunduğu durum hiç de mutlu olaylar için uygun değildir. Aylar sonra, Tom ve Summer şirketten arkadaşlarının düğününde karşılaşırlar, dans ederler ve Summer gelin buketini yakalar. Evlerine giderlerken, arabada yan yana otururlar ve Summer Tom’u evinde yapacağı partiye çağırır. Tom partiye gider ve Summer’ı parmağında nişan yüzüğüyle görür. Partiyi terk eder. Tom daha derin bir depresyona girer, işinden de ayrılır ve kendini alkole ve abur cuburla beslenmeye başlar. Ardından mimarlıkla ilgili bir iş yapmaya karar verir, şirket araştırmaya ve mülakatlara katılmaya başlar.
488. günde, Summer Tom’u şehrin en sevdiği yerinde görür ve ikili bir süre konuşur. Tom, Summer’ın davranışlarını anlamasa da onun iyiliğini istediğini söyler. Yirmi gün sonra, 23 Mayıs Çarşamba günü, Tom bir iş görüşmesine gider ve onunla aynı pozisyon için görüşmeye gelen bir kızla tanışır. Görüşmeye girmeden önce, kıza birlikte kahve içmeyi teklif eder. Kıza adını sorduğunda, kızın cevabı “Autumn” (Sonbahar) olur. (Alıntı - Wikipedia)

Çok hoş bir filmdi tavsiye ederim

Kesinliklee izlediğim en iyi romantik komediydi. Ama romantik komediden de öte insanın içinde bir burukluk bırakıyor ve izlediğiniz aşk filmlerine hiç benzemiyor ve bütün klişelerden uzak.

Afişine bakıpta bir çok kez izlemekten vazgeçtiğim bir filmdir Aşkın 500 günü bu aralar izliyecek güzel bir film arıyordum.. Bakalım bu nasılmış ? Teşekkürler tavsiye için :)

Solda ki son ev'i beğenmiyen kişilerde çoğunlukta ama ben çok beğendim belki izlediğinizde sizinde zevkinize uymuyabilir..Geçen gün kuzenime izletmek için tekrar seyrettim beğenilmiyecek yanı yok gibi kuzenimde çok beğendi sıkıcı bir film değil açıkcası..

İzlemiyen var mıııı?

Mükemmel bir komedi, çok güleç bir insan olmama rağmen film konusunda çok seçiciyimdir öyle her komediye gülmem,öyle her duygusal filme de ağlamam..Beni film izlerken yerlere yatıracak derecede güldürecek film sayısı bir elin parmaklarını geçmez ama bu film beni gülmekten koltuğumdan düşürdü..:))) Komedi dalında en çok güldüren aktörler hep zencilerden çıkıyor ve harbiden onlarda bu yetenek var...:))

KÜÇÜK ADAM (ABD-2006)

Tür : Komedi,Suç

Konu :

Yıllarca hapis yattıktan sonra, şartlı tahliyeyle serbest bırakılan, aşırı kısa boylu ama çetin ceviz mücevher hırsızı CALVIN SIMS (Marlon Wayans) artık hırsızlıktan emekli olmanın zamanı geldiğine, ama önce son bir vurgun yapması gerektiğine karar verir. Ünlü bir suç patronu, Calvin ve eski ortağı PERCY P'ye (Tracy Morgan) ünlü Queen Diamond (Kraliçe Elmas) için 100.000 dolar önerir. Calvin mücevher mağazasının güvenliğindeki bir gedikten dolayı, bu işin çocuk oyuncağı olacağını düşünür. Ama soygunda bir aksilik olur ve Calvin mücevheri VANESSA EDWARDS'ın (Kerry Washington) el çantasına atmak zorunda kalır. Vanessa ve kocası DARRYL (Shawn Wayans) büyük bir soygunda piyon olduklarından habersiz, Chicago banliyösündeki evlerine dönerler.

Son düzenleme:
sıkıldığımda izlediğim eğlenceli bir film. tatil..

izlediğim en iyi psikolojik filmlerden.. zindan adası. başlangıç.

Romantik komedi her zaman tercihimin en önündedir canımın sıkıldığında seçeceğim film türünün..

İşte öyle bir günün ortasında seçtiğim bir filmdi " Cennet Gibi" çok eğlenceli, çok romantik bir film belki 3 kez seyretmişimdir,şimdi hatırlayınca tekrar izleme isteği doğdu bende :)

CENNET GİBİ - Just like heaven (2005-ABD)

Tür: Dram, Fantastik, Komedi, Romantik

Konu :

San Fransisco'da bir apartman dairesi kiralayan David oraya taşınmıştır. Oda arkadaşı istemeyen David'in karşısına Elizabeth isimli kız çıkar ve ortalık karışır. Oturduğu yerin kendi evi olduğunu iddia eden Elizabeth sonra birden ortadan kaybolur...

90'lı yılların unutulmaz filmi hala bir çok insanın hafızalarındadır.

GHOST - HAYALET (1990/ABD)

Tür: Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Komedi, Romantik

Konu :

Sam ve Molly birbirlerine delicesine aşık bir çift. Yeni bir apartmana taşınan çift, yolda serseriler tarafından saldırıya uğruyor ve Sam kavga sırasında öldürülüyor. Ancak Sam bir hayalet olarak yaşamayı sürdürüyor ve sevgilisini tehlikelerden uzak tutmak ve kendi ölümünü planlayanları bulmak için işin inceliklerini öğrenmeye başlıyor. Bu arada insanlarla bir falcı aracılığıyla iletişim kurmayı başaran Sam, adım adım 'öteki dünyaya' ilerlerken Molly'e daha çok aşık olmaktan kendisini alamıyor.

Her türlü filmi seyrederim diyenlere, bugün kocamın/erkek arkadaşımın da seveceği bir film seyredeyim diyenlere tavsiye bir film bizim eve babamın elinde geldi ve tüm aile bireyimizin hoşuna giden bir filmdi..Russell Crowe'n harika oyunculuğuyla..

CİNDERELLA MAN (2005/ABD)

Tür: Biyografi, Dram, Romantik, Spor

Konu :

"Cinderella Man" lakabıyla tanınan ünlü boksör James J. Braddock'un gerçek yaşam öyküsüne dayanan film, Braddock ve ailesinin ABD'deki Büyük Ekonomik Kriz yıllarında yaşadığı sıkıntılı yılları ve verdikleri büyük yaşam mücadelesi. Yoksulluğun, açlığın ve işsizliğin hüküm sürdüğü bir dönemde James Braddock, ailesini açlığa mahkum etmemek için dövüşmüş ve dünya ağır siklet boks şampiyonluğuna kadar yükselmişti.

Son düzenleme:
the bridges of madison county. türkçeye yasak ilişki olarak çok çirkin bir şekilde çevrilmiş olması sizi aldatmasın. meryl streep ve clint eastwood oynar.

Eki Görüntüle 305449

gerçek aşkı bulduğunuzda evliyseniz ne yapardınız? aşk mı sadakat mı? yaşanamamışlıklar, pişmanlıklar, özlemler, tutkular ve erotizmin en hüzünlü hali. eğer izlerseniz, gözlerinizden yaşlar süzülürken bulacaksınız kendinizi. birkaç yıl sonra tekrar izlediğinizde bambaşka bir sahnesi içinizi acıtacak. ustaların bu filmini de izleyin.

adı ne bu filmin nereden indirebilirim filmi cevabın için teşekkür ederim şimdide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…