Hani bir ruya gorur ertesi gun leyla gibi dolasirsiniz ya. Iste oyle bir sey. Ben kolay kolay etkilenmem filmlerden.
Bi film izledim gunler once tvde romantikti 2 gun sonra, once dublajli olani tekrar izledim baska gun de altyazilisini açıp izledim. Basroldeki kadinda ve filmde kendimden bir seyler bulunca fena etkilendim. Sanki ben yasamisim gibi duygulandim garip bi hüzün birakti uzerimde replikler sahneler aklimda dolaşıyor sürekli onlarin yerinde olmak istiyorum falan. Adamin hissettikleri o kadar duygu yuklu ve gercekciydi ki. Cikmiyor aklimdan ya. O kadar guzel canlandirmislar ki karakterleri. Kamera arkalari, soundtrack ne varsa izleyip dinliyorum sahneler geliyor aklima huzunleniyorum. Adam kadını oyle guzel hüzünlü seviyor ki mesela neredeyse ben de aşık olucam kadina. Kiskandim. Ruyama girdi hatta. Basroldeki kadindim ruyamda.Mutlu sonla bitseydi böyle huzunlenmezdim belki hatırladıkça. Filmi soylemek istemiyorum bana özel, zaten oyle cok ses getirmiş bir film de degil.
Esime bakıyorum beni niye o kadar ozel hissettirmiyor diye düşünüyorum.Halbuki hangi evlilik ask filmi tadında geciyor surekli. Gercekte oyle bir ask olmadığını o kadar guzel seven bi adam olmadığını bildigin halde niye boyle etkilenirsin ki. Uzerine birkac film izledim unutmak icin yerine koyamiyorum. Bosluktan mi oldu boyle? O duygu yüklü sahnelerden etkilenmenin yanısıra arabaya atlayip sehir sehir geziyorlardi filmde ona da cok imrendim. Sonra yemek yapmam gerektigini hatirlayinca hayatimin siradanliyla yuzlestim. Kendi hayatimi sorguluyorum etkisinde kalinca acaba tatmin etmiyor mu beni diye. Hayalperest biri de degilim. Yalnız miyim bu konuda? :/ sizde de oluyor mu boyle? aklimdan nasıl atabilirim filmi? Yoksa bi daha bi daha izlerim..
Öyle bir konu açıp isim vermemek :)
Bize...kk ya ...skandalll
Ben seni hayalperest bulmadım
İçinde olanların ifade edilmişini izledin
Aslında çok şanslısın...
Cok özür dilerimKeşke söylesen canım tam da Böyle bir film izlemek istiyordum şu an
:) cok özür dilerim
Ama cok etkilendim yaşadınız mi boyle bir sey bilmiyorum. Soundtrack i dinliyorum huzunleniyorum sahneler aklımda hep
Romantik filmlerin amacı da bu zaten,aşk diye bir şey olduğuna inandırıp o hayalle bizi avutmak..Ben de özellikle lise üniversite dönemi çok izlerdim bu tarz filmler ne hayaller kurardım,sevdiğim adamla tanışma anımız her an mutlu olmamız gözlerimin içine bakması...Hımm sonra ne oldu evlendim ne tanışma anımız ne evlilik teklifi ne sonrası ne sadakatle gözlerimin içine bakması ...Hepsi yalan oldu...Ama böyle örnekler var gözümün önünde , romantizmden ölcekler,imreniyorum evet hatta sanırım kıskanıyorumm
Ozur dilerim ama belki sevmezsiniz bile merak etmeyin. Cok goreceli ve kisiye özgü bi film.Filmin ismi nedir? Ona göre yorum yapacağım:)
Kusura bakmayın. Muhtemelen izlediğiniz o filmler gibi bir film. Birkaç noktadan yakaladığı icin boyle etkiledi beni sadece. Umarim cabuk donerim normale.ben de öyle çok etkilenirim bazen filmlerden dizilerden. o film ya da dizi bittikten sonra sıradan hayatıma geri dönmek çok kötü hissettirir. bazen isyan bile ederim. sıkıcı hayatıma 2-3 saatlik mola vermiş gibi hissediyorum film izlerken.
belki de kendi hayatımdan bir türlü memnun olamamam bu yüzdendir.
ama geçiyo sonra. ya da geçmese de şiddeti azalıyo merak etme :)
bu arada filmin ismini nasıl söylemezsin böyle bi konu açıp ya
Bir sürü insan filmin ismini sormuş ama inatla gizem yapıyorsunuz. Gerçekten çok enteresan. Ne yapmaya çalıştığınızı çözemedim.Ozur dilerim ama belki sevmezsiniz bile merak etmeyin. Cok goreceli ve kisiye özgü bi film.
şimdi sen filmi kıskanıyorsun bizdenKusura bakmayın. Muhtemelen izlediğiniz o filmler gibi bir film. Birkaç noktadan yakaladığı icin boyle etkiledi beni sadece. Umarim cabuk donerim normale.
Polemik yaratmak istemiyorum amacim yok bana özel oldugunu ve sadece birkac noktadan beni yakaladigi icin etkilendigimi söylüyorum cogu kisi begenmez bile belki yani cok goreceli bir filmBir sürü insan filmin ismini sormuş ama inatla gizem yapıyorsunuz. Gerçekten çok enteresan. Ne yapmaya çalıştığınızı çözemedim.
Bence dinlemeye devam et...bir sorun değil bu inan...:) cok özür dilerim
Ama cok etkilendim yaşadınız mi boyle bir sey bilmiyorum. Soundtrack i dinliyorum huzunleniyorum sahneler aklımda hep
Cok özür dilerim
Romantik hüzünlü filmler istiyorsan yarin yardimci olabilirim
Cok özür dilerim
Romantik hüzünlü filmler istiyorsan yarin yardimci olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?