Film bitti, ben kendime gelemiyorum

utopikuye

^^
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
3.382
3.425
133
Hani bir ruya gorur ertesi gun leyla gibi dolasirsiniz ya. Iste oyle bir sey. Ben kolay kolay etkilenmem filmlerden.

Bi film izledim gunler once tvde romantikti 2 gun sonra, once dublajli olani tekrar izledim baska gun de altyazilisini açıp izledim. Basroldeki kadinda kendimden bir seyler bulunca fena etkilendim. Adam da esime benziyordu zaten. Sanki ben yasamisim gibi duygulandim garip bi hüzün birakti uzerimde replikler sahneler aklimda dolaşıyor sürekli onlarin yerinde olmak istiyorum falan. Adamin hissettikleri o kadar duygu yuklu ve gercekciydi ki. Cikmiyor aklimdan ya. O kadar guzel canlandirmislar ki karakterleri. Kamera arkalari, soundtrack ne varsa izleyip dinliyorum sahneler geliyor aklima huzunleniyorum. Adam kadını oyle guzel hüzünlü seviyor ki mesela neredeyse ben de aşık olucam kadina. Kiskandim. Ruyama girdi hatta. Basroldeki kadindim ruyamda. Mutlu sonla bitseydi böyle huzunlenmezdim belki hatırladıkça. Filmi soylemek istemiyorum bana özel, zaten oyle cok ses getirmiş bir film de degil.

Esime bakıyorum beni niye o kadar ozel hissettirmiyor diye düşünüyorum. Halbuki hangi evlilik ask filmi tadında geciyor surekli. Gercekte oyle bir ask olmadığını o kadar guzel seven bi adam olmadığını bildigin halde niye boyle etkilenirsin ki. Uzerine birkac film izliyorum unutmak icin yerine koyamiyorum. Bosluktan mi oldu boyle? O duygu yüklü sahnelerden etkilenmenin yanısıra arabaya atlayip sehir sehir geziyorlardi filmde ona da cok imrendim. Sonra mutfaga geçip yemek yapinca hayatimin siradanliyla yuzlestim. Kendi hayatimi sorguluyorum etkisinde kalinca acaba tatmin etmiyor mu beni diye. Hayalperest biri de degilim. Yalnız miyim bu konuda? :/ sizde de oluyor mu boyle? aklimdan nasıl atabilirim filmi? Yoksa bi daha bi daha izlerim..

Romantik filmlerin amacı da bu zaten,aşk diye bir şey olduğuna inandırıp o hayalle bizi avutmak..Ben de özellikle lise üniversite dönemi çok izlerdim bu tarz filmler ne hayaller kurardım,sevdiğim adamla tanışma anımız her an mutlu olmamız gözlerimin içine bakması...Hımm sonra ne oldu evlendim ne tanışma anımız ne evlilik teklifi ne sonrası ne sadakatle gözlerimin içine bakması ...Hepsi yalan oldu...Ama böyle örnekler var gözümün önünde , romantizmden ölcekler,imreniyorum evet hatta sanırım kıskanıyorumm

Keşke söylesen canım tam da Böyle bir film izlemek istiyordum şu an

Öyle bir konu açıp isim vermemek :)
Bize...kk ya ...skandalll

Ben seni hayalperest bulmadım
İçinde olanların ifade edilmişini izledin
Aslında çok şanslısın...

:) cok özür dilerim
Ama cok etkilendim yaşadınız mi boyle bir sey bilmiyorum. Soundtrack i dinliyorum huzunleniyorum sahneler aklımda hep

ben de öyle çok etkilenirim bazen filmlerden dizilerden. o film ya da dizi bittikten sonra sıradan hayatıma geri dönmek çok kötü hissettirir. bazen isyan bile ederim. sıkıcı hayatıma 2-3 saatlik mola vermiş gibi hissediyorum film izlerken.
belki de kendi hayatımdan bir türlü memnun olamamam bu yüzdendir.

ama geçiyo sonra. ya da geçmese de şiddeti azalıyo merak etme :)

bu arada filmin ismini nasıl söylemezsin böyle bi konu açıp ya

Ama filmdeki duygu bambaşkaydı. Oyle etrafınızdaki ask bocukleri yoktu. Hüzün yüklüydü. Adam oyle sadik oyle güzel seviyor kaybetmekten korkuyordu ki. Imrenilesiydi gercekten beni de bu cekti icine. Ben aşkı aci cekmekle bagdastirmisimdir hep zaten.

İzlediğim filmde adamı kaçırıp ameliyatla balığa dönüştuyorlardı. Bir hafta boyunca midem bulandı ,iştahım kaçtı .

Geçer bir süre sonra, etkisi kısa sürüyor böyle durumların.

Kusura bakmayın. Muhtemelen izlediğiniz o filmler gibi bir film. Birkaç noktadan yakaladığı icin boyle etkiledi beni sadece. Umarim cabuk donerim normale.

Kusura bakmayın. Muhtemelen izlediğiniz o filmler gibi bir film. Birkaç noktadan yakaladığı icin boyle etkiledi beni sadece. Umarim cabuk donerim normale.
şimdi sen filmi kıskanıyorsun bizden sana özel kalsın istiyorsun ama belki de zaten izlediğim bi filmdir :) ben çok aşırı film izlerim çünkü bi süre sonra etkisi geçtiğinde yazarsın bize filmin adını

Bir sürü insan filmin ismini sormuş ama inatla gizem yapıyorsunuz. Gerçekten çok enteresan. Ne yapmaya çalıştığınızı çözemedim.
Polemik yaratmak istemiyorum amacim yok bana özel oldugunu ve sadece birkac noktadan beni yakaladigi icin etkilendigimi söylüyorum cogu kisi begenmez bile belki yani cok goreceli bir film

:) cok özür dilerim
Ama cok etkilendim yaşadınız mi boyle bir sey bilmiyorum. Soundtrack i dinliyorum huzunleniyorum sahneler aklımda hep
Bence dinlemeye devam et...bir sorun değil bu inan...
Hatta yıllar sonra bile dinlediğinde tüylerin diken diken olursa
Bil ki çok özelsin...özel duygulara sahipsin...sadece kendine ait
Bu senin özündür...kendini bulduğun yerdir

Bende bu aralar bi diziye taktım adamın aşkı o kadar kuvvetli ki üstüne bide yakışıklı tam hayalimdeki adam etkilenmemek elde değil sürekli kliplerini izlemeye başladım ama gerçekte yok böyle şeyler filmle avunuyorum işte

Olabilir ya ben de La La Land'ten çok etkilendim mesela, ayrıldığım erkek arkadaşımla tabii ki sürekli dans, müzikal halinde değildik ama bazı replikleri kendimize çok uyarlamış ve benzetmiştim. Ayrılmanın üstüne denk gelince de oldukça etkilemişti beni. Hatta aynen sizin gibi sürekli soundtrackini dinledim Spotify'dan. Şimdi yorumlara bakıyorum mesela, abartılmış bir film diyenler çok olmuş. :) Siz de söyleyebilirsiniz ne olacak, insanlara burada boşuna merak ettirmenin alemi yok. Bir şeyden bahsediyorsanız yarısını anlatıp yarısını anlatmamak bana saygısızca gelmiştir hep, şahsi fikrim tabi. Neyse, yakında geçecektir merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…