Film hakkında konu açıp filmin adını söylememek tam olarak buradaki insanlarla alay etmek, ilgi çekmeye çalışmak başka bi şey değil. Sayfalarca yazılmış ve yine de söylememiş. Ooh iyi ki banlanmış içimin yağları eridi
aşırı etkilenip etkisinden uzun süre çıkamadıgım filmler oldu. ama o film özel göreceli diye kimseyle paylaşmamazlık yapmadım. 20 sayfadır insanlar bunu soruyor ve konu sahibi hep göreceli, herkes sevmez vs deyip geçiyor köşeye. konu sahibinin amacı filmi sahiplenmek değil, özel hayatında insanlardan göremediği ilgiyi bu şekilde görmek hoşuna gitti. bence.
Ilgi cekmek istesem baska icerikli bir suru konu açarım. Butuun konularimin görüldüğü bi platformda dertlerimi degil de utopik hayallerimi paylasirim. Siz yapıyorsunuz galiba böyle seyler kisi kendinden bilir isi hesabi Siyah Kugu
Film ismi neden verilmiyor ? Madem bir konu açılıyor yoruma dönük gizemli olunca daha mi ilginç olduğunuzu saniyorsunuz . Film dinamikleri hayatın esas kimyasindan arinmistir ondan bize çekici gelir hayat ise bütün imkansizlari siradanlastirir
Şöyle bi konusuna baktıysa, adam başka bi ülkede çalışıyormuş karısı bi başka ülkede yaşıyo yani. Karısını birileri kaçırmış telefonla talimatlarla yönlendirme yapıp, istediklerini yaptırıyorlarmış. Ve bu kaçış sürecinde yanında Selena Gomez çıtırı varmış ama o karısını kurtarmaya çalışıyormuş
Ilgi cekmek istesem baska icerikli bir suru konu açarım. Butuun konularimin görüldüğü bi platformda dertlerimi degil de utopik hayallerimi paylasirim. Siz yapıyorsunuz galiba böyle seyler kisi kendinden bilir isi hesabi Siyah Kugu
Sen önce sevgilinin deyimiyle heyecan olmayan, atraksiyonsuz iliskine kafa yor sonra gel benim dertlerimi tartışırız :)) gıcık edersen cok pis karistiririm böyle konularini
Sen önce sevgilinin deyimiyle heyecan olmayan, atraksiyonsuz iliskine kafa yor sonra gel benim dertlerimi tartışırız :)) gıcık edersen cok pis karistiririm böyle konularini
Ilgi vs heyecan. Ozel hayatımla ilgili teoriler ureten birinin bari mükemmel bi iliskisi olsatencere dibin kara seninki benden kara hesabi ben en azindan saldırmak icin ozel hayat tespitleri yapmıyorum kimseye daha yaratici ol