Film bitti, ben kendime gelemiyorum

Ilgi cekmek istesem baska icerikli bir suru konu açarım. Butuun konularimin görüldüğü bi platformda dertlerimi degil de utopik hayallerimi paylasirim. Siz yapıyorsunuz galiba böyle seyler kisi kendinden bilir isi hesabi Siyah Kugu

Evet cok mantıklı.

Filmin etkisi azalmakla birlikte hala sürüyor
Biraz buldumcuk gibi oldum kabul yardımcı olmaya calisanlara teşekkür ediyorum

Kitabı olan film deyince benim aklıma neden direk grinin 50 tonu geldiyse

Ben daha hiç konu açmadım burda siz daha filmi söylemediniz mi bu arada?

Özel hayatımda sevdiklerimden ilgi görüp gösteren birisiyim benim ihtiyacım yok

Özel hayatımda sevdiklerimden ilgi görüp gösteren birisiyim benim ihtiyacım yok
Sen önce sevgilinin deyimiyle heyecan olmayan, atraksiyonsuz iliskine kafa yor sonra gel benim dertlerimi tartışırız :)) gıcık edersen cok pis karistiririm böyle konularini

Sen önce sevgilinin deyimiyle heyecan olmayan, atraksiyonsuz iliskine kafa yor sonra gel benim dertlerimi tartışırız :)) gıcık edersen cok pis karistiririm böyle konularini
Ay çok korktum ne olur karıştırma sadece bunu mu bulabildin? İyi okusaydın ilgi göstermiyor hiç yazmış mıyım

Ay çok korktum ne olur karıştırma sadece bunu mu bulabildin? İyi okusaydın ilgi göstermiyor hiç yazmış mıyım

Ilgi vs heyecan. Ozel hayatımla ilgili teoriler ureten birinin bari mükemmel bi iliskisi olsatencere dibin kara seninki benden kara hesabi ben en azindan saldırmak icin ozel hayat tespitleri yapmıyorum kimseye daha yaratici ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…