Film bitti, ben kendime gelemiyorum

Recep ivedik değilse film, bu kadar gizlemen absürd. Madem filmden dem vurmayacaksın ki insanlar da sormayacak.

Muhtemel cevabınız; göreceli..
Hakli olabilirsiniz ama bu kadar sorulacağını bilmiyordum ben çok fazla anlam yukluyorum sanıyordum filmlere.

ben karakter olarak değil de tip olarak kendime benzettiğim bi karakter olunca ,o karakterin yaşadıklarından çok etkileniyorum o kızın sevdiği adamı ben sevmiş gibi oluyorum

Üff böyle her şeyi söyleyip de filmin adını gizli tutman çok saçma.. bence film falan yok ortada amaç insanları sinir etmek.. yani bi isim yazmak çok zor olmaması gerek.
Ozel oldugu cok bilinmediği icin saçma değil bence. Soylesem bazıları bu mu diyecek belki. Oyle kisisel.

before sunrise filmi...o kadar tanidik, o kadar hayatimdan parçalarin olduğu bir filmdi ki... Trende tanışma,bir günlük büyük aşk, tadında bırakmak icin numara bile almadan vedalaşmak,kadının düşünceleri,adamın bakışları,viyanada geçtiğim sokaklar...
Almışlar hayatimdan kesitleri birlestirip film yapmişlar.
O kadar etkilendim ki ertesi gün devam filmini izledim. Onda da yazmasam daha doğru olacak inanilmaz bir nokta vardi hayatimla bağdaştirdiğim...
Etkisinde miyim?
Hala etkisindeyim...çıkabileceğimi de zannetmiyorum.
Bazen bir film aliyor böyle insanı...
Cok sevdiyseniz DVDsini alın,dursun evde

ben karakter olarak değil de tip olarak kendime benzettiğim bi karakter olunca ,o karakterin yaşadıklarından çok etkileniyorum o kızın sevdiği adamı ben sevmiş gibi oluyorum

Ben de karakter hal tavir olarak benzettiğim icin etkilendim. O kisiyi adam oyle guzel seviyor ki imrenmemek ne mümkün. Siz de yasiyormussuz ayni seyi yalniz degilmisim

Ne kadar oldu izleyeli filmi? Huzunlu mu? Oyle olunca daha cok etkiliyor cunku. Ben esime bile söylemem bu filmi o kadar ozel. Insanlar soruyor bana burada söyleyemiyorum

Filmin adini soyletip KIB yapin. Hak etti.

Kisiye ozel film mi olur ben etkilendigim filmleri hep paylasirim. Onlar etkilenir etkilenmez, onlarin bilecegi is.

Beni etkileyen bir filmi daha paylasabilirim AGORA. Oyle romantik bir film degil beklentiniz ask uzerine olmasin.

Ne kadar sürüyor bu etkilenme? Ben kaptirdim gidiyorum hoşlanmıyorum bu durumdan rahatsız edici

Ne kadar sürüyor bu etkilenme? Ben kaptirdim gidiyorum hoşlanmıyorum bu durumdan rahatsız edici

Korku filmlerinde bir gece, romantik filmlerde 2 saat, cok etkilendigim filmlerde de iki-uc gun. Cok etkilendigim filmleri arastiririm da . Yonetmenini, oyuncularini... Eger gercek hikayeden uyarlandiysa gercek hikayesini.

Filmi falan merak etmedim de sizin bu acikca konusamama huyunuz ne olacak acaba :) onceki konularinizi hatirliyorum esinize de soylemeden hislerinizi surekli anlamasini bekliyorsunuz. Burada da simdi soyledigim filmi begenmezlerse, ay bu muydu derlerse diye cekiniyorsunuz. Kim ne derse desin begenmissiniz iste ne olacak yani. Ay bi rahatla :)

Kişisel film ne ya ? Söylememek neden yani sizi tanımıyoruz ki büyüsünü kaybetsin. Yönetmen size özel olarak çekmediyse söylemende sıkıntı yok bence. :)

Ben de Delibal'a uyuz olmuştum. Adam çok güzel seviyodu.. Uğruna ölecek kadar. Üfff sanki öyle aşk var. Yani benim ex koca da vücuduna ismimi dövme yaptırıp gidip onla bunla takılıyo , aşık güya. Karşıma çıksa gebertebilirm onu

Romantik film izlemiyorum artık.. Zaten filmin adını söylesende izlemem. Gıcık oluyorum aşık adam görmeye. Ama böyle sevdiğini aldatan, arkasından iş çeviren, yarı yolda bırakan vs. tarzda film varsa bana önerebilirsiniz , onu izlerim bak

Filmden etkilenmeyi anlarım da sahiplenip de sır gibi kendine özel tutmak nedir yahu... sizdeki etkilenmek değil, psikoloji bozukluğu bence. İç dünyanızı karartmak istemem de o film size özel " çekilmedi" ve zaten kimbilir kaç milyon kişi zaten izledi. Sizin için üzgünüm.

Bu arada ben filmi merak etmiyorum.
Zaten sıradan bir şeymiş. Bu konuda benim dikkatimi çeken tek şey yukarıda açıkladığım gariplik.

En en sevdigim film Anne hathaway ve bir gun yillardir aklima gelen ilk film bu filmde beni cok etkilemiştir, artik seninde bi favori filmin var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…