- 14 Ağustos 2016
- 2.001
- 3.637
- 133
benim adımı gördükçe neden dertleniyon kiBende senin adını gördükçe dertleniyorum
Ah bu dizi filmler, bu kadınları hep bunlar mahvediyor
Ben adamin o huzunlu aşkına, guzel sevisine aşık oldumNe gıcıksın :) catlattin milleti. Bence de soyleme büyüsü kaçar sana ozel olmaktan cikar falan.
Senin aşık olasın gelmiş. Demediler deme.
Hayir oyle seven adamlarla dolu cok film var. Hatta daha yakisiklilari var. Ben kadinda kendimden bir seyler buldum. Adamla birlesince de combo oldu.biz de adama aşık olucaz diye mi korkuyosun ki acaba??
Hakli olabilirsiniz ama bu kadar sorulacağını bilmiyordum ben çok fazla anlam yukluyorum sanıyordum filmlere.Recep ivedik değilse film, bu kadar gizlemen absürd. Madem filmden dem vurmayacaksın ki insanlar da sormayacak.
Muhtemel cevabınız; göreceli..
Ozel oldugu cok bilinmediği icin saçma değil bence. Soylesem bazıları bu mu diyecek belki. Oyle kisisel.Üff böyle her şeyi söyleyip de filmin adını gizli tutman çok saçma.. bence film falan yok ortada amaç insanları sinir etmek.. yani bi isim yazmak çok zor olmaması gerek.
ben karakter olarak değil de tip olarak kendime benzettiğim bi karakter olunca ,o karakterin yaşadıklarından çok etkileniyorum o kızın sevdiği adamı ben sevmiş gibi oluyorum
Ne kadar oldu izleyeli filmi? Huzunlu mu? Oyle olunca daha cok etkiliyor cunku. Ben esime bile söylemem bu filmi o kadar ozel. Insanlar soruyor bana burada söyleyemiyorumbefore sunrise filmi...o kadar tanidik, o kadar hayatimdan parçalarin olduğu bir filmdi ki... Trende tanışma,bir günlük büyük aşk, tadında bırakmak icin numara bile almadan vedalaşmak,kadının düşünceleri,adamın bakışları,viyanada geçtiğim sokaklar...
Almışlar hayatimdan kesitleri birlestirip film yapmişlar.
O kadar etkilendim ki ertesi gün devam filmini izledim. Onda da yazmasam daha doğru olacak inanilmaz bir nokta vardi hayatimla bağdaştirdiğim...
Etkisinde miyim?
Hala etkisindeyim...çıkabileceğimi de zannetmiyorum.
Bazen bir film aliyor böyle insanı...
Cok sevdiyseniz DVDsini alın,dursun evde
Ne kadar sürüyor bu etkilenme? Ben kaptirdim gidiyorum hoşlanmıyorum bu durumdan rahatsız ediciFilmin adini soyletip KIB yapin. Hak etti.
Kisiye ozel film mi olur ben etkilendigim filmleri hep paylasirim. Onlar etkilenir etkilenmez, onlarin bilecegi is.
Beni etkileyen bir filmi daha paylasabilirim AGORA. Oyle romantik bir film degil beklentiniz ask uzerine olmasin.
Ne kadar sürüyor bu etkilenme? Ben kaptirdim gidiyorum hoşlanmıyorum bu durumdan rahatsız edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?