Daha cok izleyecegim kesin de baya hüzün yuklu bi ask filmi. Belli noktalardan yakaladığı icin etkilendim herkesin etkilenecegini sanmiyorum.şimdi sen filmi kıskanıyorsun bizdensana özel kalsın istiyorsun ama belki de zaten izlediğim bi filmdir :) ben çok aşırı film izlerim çünkü bi süre sonra etkisi geçtiğinde yazarsın bize filmin adını
Ben de olmadığını düşünüyorum. 3 yil ayni kadının yasını tutuyor mesela adam hala cok severek. Gercekci mi? Degil. Ama biz duygusal varliklari vuruyor boyle.Bende bu aralar bi diziye taktım adamın aşkı o kadar kuvvetli ki üstüne bide yakışıklı tam hayalimdeki adam etkilenmemek elde değil sürekli kliplerini izlemeye başladım ama gerçekte yok böyle şeyler filmle avunuyorum işte
Kusura bakmayın saygısızlık yaptığımı ben düşünmüyorum teşekkür ederimOlabilir ya ben de La La Land'ten çok etkilendim mesela, ayrıldığım erkek arkadaşımla tabii ki sürekli dans, müzikal halinde değildik ama bazı replikleri kendimize çok uyarlamış ve benzetmiştim. Ayrılmanın üstüne denk gelince de oldukça etkilemişti beni. Hatta aynen sizin gibi sürekli soundtrackini dinledim Spotify'dan. Şimdi yorumlara bakıyorum mesela, abartılmış bir film diyenler çok olmuş. :) Siz de söyleyebilirsiniz ne olacak, insanlara burada boşuna merak ettirmenin alemi yok. Bir şeyden bahsediyorsanız yarısını anlatıp yarısını anlatmamak bana saygısızca gelmiştir hep, şahsi fikrim tabi. Neyse, yakında geçecektir merak etmeyin.
"aynı yıldızın altında" mı
Hayir. Ama ayni hisleri yasatabilir yani böyle bir film. Kendinizden bir seyler bulduğunuz herhangi bir film.ya da"umut ışığım "
Özel olduğunu, filmin ismini sormamamız gerektiğini konunuzda değil yorumlarda yazmışsınız. O yüzden herkes yorumunun sonunda adını sordu filmin. Dikkatimi çekti, sanki özellikle gizem yapıyormuşsunuz gibi. Bu kadar özel olduğunu belirtseydiniz Zaten çizdiğiniz sınra göre yorum bile yapmazdım. Üzülmeyin, normalde filmlerin etkisi geçicidir. Fakat çok içselleştirmişsiniz umarım psikolojik olarak hasar bırakmaz.Polemik yaratmak istemiyorum amacim yok bana özel oldugunu ve sadece birkac noktadan beni yakaladigi icin etkilendigimi söylüyorum cogu kisi begenmez bile belki yani cok goreceli bir film
Bende senin adını gördükçe dertleniyorumşimdi sen filmi kıskanıyorsun bizdensana özel kalsın istiyorsun ama belki de zaten izlediğim bi filmdir :) ben çok aşırı film izlerim çünkü bi süre sonra etkisi geçtiğinde yazarsın bize filmin adını
Yillar sonra da belki bu kadar etkilenmeyecegim ama su anki ruh halimi derinden hatırlayacağıma eminim. Teşekkür ederim.Bence dinlemeye devam et...bir sorun değil bu inan...
Hatta yıllar sonra bile dinlediğinde tüylerin diken diken olursa
Bil ki çok özelsin...özel duygulara sahipsin...sadece kendine ait
Bu senin özündür...kendini bulduğun yerdir
Hayir ben soyleyemeyecegimi belirttim konumdaÖzel olduğunu, filmin ismini sormamamız gerektiğini konunuzda değil yorumlarda yazmışsınız. O yüzden herkes yorumunun sonunda adını sordu filmin. Dikkatimi çekti, sanki özellikle gizem yapıyormuşsunuz gibi. Bu kadar özel olduğunu belirtseydiniz Zaten çizdiğiniz sınra göre yorum bile yapmazdım. Üzülmeyin, normalde filmlerin etkisi geçicidir. Fakat çok içselleştirmişsiniz umarım psikolojik olarak hasar bırakmaz.
Sıradan mı? Neden sıradan bir şey için bizi meşgul ettiniz o halde:) önemliyse neden merak etmem yargılanıyor? Gerçekten enteresan.Hayir ben soyleyemeyecegimi belirttim konumda
Siradan bi filmi cok icsellestirdigimi dusunuyorsaniz merak etmeniz yersiz
Bence de aşk aci çekmek, ozlemek olduğu için olsa da kisa sureli boyle asklar. Çünkü gercek hayatta kimse vazgeçilmez değil.Aslında var böyle aşklar yaşayan insanlar ,ama şimdiki aklımla böyle yılış yılış aşk sevmediğimi fark ettim...Aşk dediğin acı çektirir ağlatır gitme diye yalvartır,iyi ki de hep öyle aşklar yaşamışım,nereye kadar seviyom seni ölrüüm senin için falan sıkar bi süre sonra...
Bana cok ozel, size muhtemelen sıradan, cok göreceli daha nasil anlatabilirim? Karakterler herkesin kendinde bir seyler bulacağı turden degil. Size iyi eglenceler.Sıradan mı? Neden sıradan bir şey için bizi meşgul ettiniz o halde:)
Teşekkür ederim. Ben eğlenmedim, sorguladım ve verdiğiniz cevaplarla biraz gerildim. Ama umarım siz eğleniyorsunuzdur. İyi geceler.Bana cok ozel, size muhtemelen sıradan, cok göreceli daha nasil anlatabilirim? Karakterler herkesin kendinde bir seyler bulacağı turden degil. Size iyi eglenceler.
yarın filmin adını söyle o zaman ben de izleyip etkilenip etkilenmediğimi yazayım hatta uzun uzun yorumlayım olmaz mı? :)) cidden merak ettim :)Daha cok izleyecegim kesin de baya hüzün yuklu bi ask filmi. Belli noktalardan yakaladığı icin etkilendim herkesin etkilenecegini sanmiyorum.
Ben hep fantastik bilim kurgu izliyorum romantik nadir izlerim. Size cok film onerebilirim ama o ozelyarın filmin adını söyle o zaman ben de izleyip etkilenip etkilenmediğimi yazayım hatta uzun uzun yorumlayım olmaz mı? :)) cidden merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?