Film bitti, ben kendime gelemiyorum

Daha cok izleyecegim kesin de baya hüzün yuklu bi ask filmi. Belli noktalardan yakaladığı icin etkilendim herkesin etkilenecegini sanmiyorum.

Ben de olmadığını düşünüyorum. 3 yil ayni kadının yasını tutuyor mesela adam hala cok severek. Gercekci mi? Degil. Ama biz duygusal varliklari vuruyor boyle.

Kusura bakmayın saygısızlık yaptığımı ben düşünmüyorum teşekkür ederim

Polemik yaratmak istemiyorum amacim yok bana özel oldugunu ve sadece birkac noktadan beni yakaladigi icin etkilendigimi söylüyorum cogu kisi begenmez bile belki yani cok goreceli bir film
Özel olduğunu, filmin ismini sormamamız gerektiğini konunuzda değil yorumlarda yazmışsınız. O yüzden herkes yorumunun sonunda adını sordu filmin. Dikkatimi çekti, sanki özellikle gizem yapıyormuşsunuz gibi. Bu kadar özel olduğunu belirtseydiniz Zaten çizdiğiniz sınra göre yorum bile yapmazdım. Üzülmeyin, normalde filmlerin etkisi geçicidir. Fakat çok içselleştirmişsiniz umarım psikolojik olarak hasar bırakmaz.

Bende senin adını gördükçe dertleniyorum
Ah bu dizi filmler, bu kadınları hep bunlar mahvediyor

Yillar sonra da belki bu kadar etkilenmeyecegim ama su anki ruh halimi derinden hatırlayacağıma eminim. Teşekkür ederim.

Aslında var böyle aşklar yaşayan insanlar ,ama şimdiki aklımla böyle yılış yılış aşk sevmediğimi fark ettim...Aşk dediğin acı çektirir ağlatır gitme diye yalvartır,iyi ki de hep öyle aşklar yaşamışım,nereye kadar seviyom seni ölrüüm senin için falan sıkar bi süre sonra...

Hayir ben soyleyemeyecegimi belirttim konumda
Siradan bi filmi cok icsellestirdigimi dusunuyorsaniz merak etmeniz yersiz

Bence de aşk aci çekmek, ozlemek olduğu için olsa da kisa sureli boyle asklar. Çünkü gercek hayatta kimse vazgeçilmez değil.

Bana cok ozel, size muhtemelen sıradan, cok göreceli daha nasil anlatabilirim? Karakterler herkesin kendinde bir seyler bulacağı turden degil. Size iyi eglenceler.
Teşekkür ederim. Ben eğlenmedim, sorguladım ve verdiğiniz cevaplarla biraz gerildim. Ama umarım siz eğleniyorsunuzdur. İyi geceler.

Daha cok izleyecegim kesin de baya hüzün yuklu bi ask filmi. Belli noktalardan yakaladığı icin etkilendim herkesin etkilenecegini sanmiyorum.
yarın filmin adını söyle o zaman ben de izleyip etkilenip etkilenmediğimi yazayım hatta uzun uzun yorumlayım olmaz mı? :)) cidden merak ettim :)

yarın filmin adını söyle o zaman ben de izleyip etkilenip etkilenmediğimi yazayım hatta uzun uzun yorumlayım olmaz mı? :)) cidden merak ettim :)
Ben hep fantastik bilim kurgu izliyorum romantik nadir izlerim. Size cok film onerebilirim ama o ozel konuyu kapaticam sanırım hoşlanmıyorum insanlari meraklandirmaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…