Film bitti, ben kendime gelemiyorum

Ben paylasamam toplu cevirdiler bana ozel.

Paylasmam da sikinti yok sadece isimleri hatirlamiyorum. Gunluk tutmam gerek artik. Aklima simdi gelenleri yazayim:

Duygusal dersen a walk to remember
Dram dersen : Korku evi
Macera :the Librarian uclu serisi
Tarihi: Kesinlikle Agora, enigma, tehlikeli kadinlar.
Gizem : The gift, Misery, the jacket
Aksiyon : Bourne serisini biliyorsundur.
Bilim kurgu: Zaman otesi.
Hem suc hem Biyografi : Monster.

Filmler cabuk bitiyor yabanci dizilere sar sen saracaksan:)

Son düzenleme:
Tşk kanki.Not edeceğim.Paylaşmak güzeldir.
Bak ben de mesela ergen işi hint filmi ghajini ye bayılmıştım.

Tşk kanki.Not edeceğim.Paylaşmak güzeldir.
Bak ben de mesela ergen işi hint filmi ghajini ye bayılmıştım.
Bize ozel diye gecmiyor paylasacagiz tabi ki.

Her zaman.
Bollywood beni pek sarmiyor. Bir de yabanci dizilere bak. 7-8 sezonluk... Onlar da zaman gecirmek icin birebir.

Şimd
Şimdi anladım filmin mahiyetini.Eski sevgilisini unutamayan bir adam var.Bunu senin eski sevgilinle bağdaştırdın.Ona bir özlem duydun acaba o da beni böyle unutamamış mıdır diye..Hüzünlü sevişi o da yaşıyor mudur diye..E bu herkeste olabilir.Bende de olabilir.....Yani filmi söylesen abes olmazdı bence...Böyle suçlu gibi söylememiş oldun...

Hangileri mesela?

Kopya yok. :)

Hangi tur seviyorsun.

Film yabanci. Kac kelime oldugunu soyleseydi de oyle gitseydi bari. Merak ettigimden degil romantik filmleri pas geciyorum ama buraya konu acip soylememek olmaz.

Duygusal dram tarihi gizem polisiye demiştim
Tudors ve game of thrones dizilerini izlemek istiyorum aslında.Eski diziler de bir başlayamadım.Tarihi olduğu için güzeldir diye düşünüyorum.Görsellik de benim için önemli.

icine gizem katinca neredeyse 20 sayfayi bulmus ya, yanarim ona yanarim. :) Demek ki ilgi isteyince konulari boyle aciyoruz hanimlar,ogrenelim. :)
Aynen valla

Dizilerde oyle secemezsin ki. Klasik entrika dolu cogu:)

Deneme yanilma yoluyla bulabilirsin.

The Getaway olabilir arkadasin izledigi film. Kanal D de yayinlanmis , kitabi var. Ortada kacis olduguna gore sehir sehir geziliyordur. Kim Basinger baya guzel kadin. Estetik acisindan guzel oldugunu soylemis , oteki filmleri o kadar tutmadi , kitabi var demis vs vs. Eskiden izlemis de olabilirim ama hicc hatirlamiyorum hatirlayan varsa 3 senelik yas var mi ortada soylesin.

Bende "" BİR DERDİM VAR AMA ANLATAMAM "" Adlı bir konu açıcam arkadaşlar.
İçeriktede
●Eşimle kavga ettik ama nedenini açıklayamam.
●Bana bir söz söyledi çok kırıldım ama ne söylediğini söyleyemem.
●Bende ona karşılık verdim ama ne dediğimi söyleyemem.
●Sonra olaylar karıştı ama devamını söyleyemem çünkü "BANA ÖZEL" gibi şeyler yazacak.

Benim konumda 21 sayfayı bulmazsa valla çok kırılırım haberiniz olsun.

Ee tabi şu diziyi izledim etkilendim dense iki sayfayı bulmaz.Ha öyle mi der geçilir.Söylenmeyecek kadar çok çok çok özel olunca böyle olur.
Ay kızlar ben de geçen bir film izledim.Yabancı.Başrol adam aynı R...Bak bende de hiç gizem yok.Ama adını unuttum adamın filmin .Bak burdan bir gizem yakalayabiliriz.İşte çok içlendim ozaman.Yüreğim dağlandı resmen.

P
Polisiye dizi peki?

Ayne
Aynen.Ay kahkahayla güldüm noldu dediler . Bak benim konularım da böyle uzamazsa çok darılırım.Kilit noktayı öğrendim gizem katılacak.

Hay ellerinize sağlık, siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.

Ayne

Aynen.Ay kahkahayla güldüm noldu dediler . Bak benim konularım da böyle uzamazsa çok darılırım.Kilit noktayı öğrendim gizem katılacak.
Valla biz işi bilmiyomuşuz. Gizem şart arkadaşlar derdinizi yazmayın derman çokta önemli değil maksat kaos olsun

Ay buna daha bir kahkaha patlattım.oy oy.
Allah razı olsun

14 şubatta bir arkadaşım üçüncüye evleniyor.

Biraz daha ipucu alaydik iyiydi. Bosluktan filmi tahmin ederdik.

Arada 3 sene olduguna gore kadin gitmis midir ya da kadin arada baskasiyla mi evlendi . Kari koca dedigine gore en son evlenmisler ama adam arada nereye gitmistir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…