Kanki başka beğendiğin filmler varsa paylaşsana.Filmlere kafayı saracam.Beni bayağı bir oyalar.Ama öneri lazım.
Duygusal dram tarihi gizem polisiye ama etkilendiğin filmleri...
Diğer arkadaşlar da lütfen.
.Ay ütopik sen de yani.Film buldumcuğu olma bukadar bizle hislerini paylaştıysan ayıp olıyor ama.Nolur yani söylesen. Kişiye özel filmlere bayılırım.
Tşk kanki.Not edeceğim.Paylaşmak güzeldir.Ben paylasamam toplu cevirdiler bana ozel.
Paylasmam da sikinti yok sadece isimleri hatirlamiyorum. Gunluk tutmam gerek artik. Aklima simdi gelenleri yazayim:
Duygusal dersen a walk to remember
Dram dersen : Korku evi
Macera :the Librarian uclu serisi
Tarihi: Kesinlikle Agora, enigma, tehlikeli kadinlar.
Gizem : The gift, Misery, the jacket
Aksiyon : Bourne serisini biliyorsundur.
Bilim kurgu: Zaman otesi.
Hem suc hem Biyografi : Monster.
Bize ozel diye gecmiyor paylasacagiz tabi ki.Tşk kanki.Not edeceğim.Paylaşmak güzeldir.
Bak ben de mesela ergen işi hint filmi ghajini ye bayılmıştım.
Şimdi anladım filmin mahiyetini.Eski sevgilisini unutamayan bir adam var.Bunu senin eski sevgilinle bağdaştırdın.Ona bir özlem duydun acaba o da beni böyle unutamamış mıdır diye..Hüzünlü sevişi o da yaşıyor mudur diye..E bu herkeste olabilir.Bende de olabilir.....Yani filmi söylesen abes olmazdı bence...Böyle suçlu gibi söylememiş oldun...Oyle yapsam polemik olmazdi belki ama saldiracak baska bi suru sey yine bulunurdu emin olun. Yok aşık olasin gelmiş yok aldatmayla ilgili eski sevgilini unutamiyorsun vs insanlar turlu senaryolar yazip cirkinlesebiliyolar gördüğünüz gibi.
Hangileri mesela?Bize ozel diye gecmiyor paylasacagiz tabi ki.
Her zaman.
Bollywood beni pek sarmiyor. Bir de yabanci dizilere bak. 7-8 sezonluk... Onlar da zaman gecirmek icin birebir.
Hangileri mesela?
Şimd
Şimdi anladım filmin mahiyetini.Eski sevgilisini unutamayan bir adam var.Bunu senin eski sevgilinle bağdaştırdın.Ona bir özlem duydun acaba o da beni böyle unutamamış mıdır diye..Hüzünlü sevişi o da yaşıyor mudur diye..E bu herkeste olabilir.Bende de olabilir.....Yani filmi söylesen abes olmazdı bence...Böyle suçlu gibi söylememiş oldun...
Duygusal dram tarihi gizem polisiye demiştimKopya yok. :)
Hangi tur seviyorsun.
Duygusal dram tarihi gizem polisiye demiştim
Tudors ve game of thrones dizilerini izlemek istiyorum aslında.Çok
Film yabanci. Kac kelime oldugunu soyleseydi de oyle gitseydi bari. Merak ettigimden degil romantik filmleri pas geciyorum ama buraya konu acip soylememek olmaz.
Yahu net olup "su filmi izledim, boyle boyle etkilendim" denilse yorumlari 2 sayfa bulmayacak ici bos, tiriska bir konu, icine gizem katinca neredeyse 20 sayfayi bulmus ya, yanarim ona yanarim. :) Demek ki ilgi isteyince konulari boyle aciyoruz hanimlar,ogrenelim. :)
Eee bulabildiniz mi bari filmi, veya ortada film var miymis? Simdi onlarca sayfa geriye gidemicem, cok bildirim aldim bu konudan, girip duruyorum.
Aynen vallaicine gizem katinca neredeyse 20 sayfayi bulmus ya, yanarim ona yanarim. :) Demek ki ilgi isteyince konulari boyle aciyoruz hanimlar,ogrenelim. :)
Duygusal dram tarihi gizem polisiye demiştim
Tudor ve game of thrones dizilerini izlemek istiyorum aslında.Eski diziler de bir başlayamadım.Tarihi olduğu için güzeldir diye düşünüyorum.Görsellik de benim için önemli.
Polisiye dizi peki?Dizilerde oyle secemezsin ki. Klasik entrika dolu cogu:)
Deneme yanilma yoluyla bulabilirsin.
The Getaway olabilir arkadasin izledigi film. Kanal D de yayinlanmis , kitabi var. Ortada kacis olduguna gore sehir sehir geziliyordur. Kim Basinger baya guzel kadin. Estetik acisindan guzel oldugunu soylemis , oteki filmleri o kadar tutmadi , kitabi var demis vs vs. Eskiden izlemis de olabilirim ama hicc hatirlamiyorum hatirlayan varsa 3 senelik yas var mi ortada soylesin.
Aynen.Ay kahkahayla güldüm noldu dediler .Bende "" BİR DERDİM VAR AMA ANLATAMAM "" Adlı bir konu açıcam arkadaşlar.
İçeriktede
●Eşimle kavga ettik ama nedenini açıklayamam.
●Bana bir söz söyledi çok kırıldım ama ne söylediğini söyleyemem.
●Bende ona karşılık verdim ama ne dediğimi söyleyemem.
●Sonra olaylar karıştı ama devamını söyleyemem çünkü "BANA ÖZEL" gibi şeyler yazacak.
Benim konumda 21 sayfayı bulmazsa valla çok kırılırım haberiniz olsun.
P
Polisiye dizi peki?
Bende "" BİR DERDİM VAR AMA ANLATAMAM "" Adlı bir konu açıcam arkadaşlar.
İçeriktede
●Eşimle kavga ettik ama nedenini açıklayamam.
●Bana bir söz söyledi çok kırıldım ama ne söylediğini söyleyemem.
●Bende ona karşılık verdim ama ne dediğimi söyleyemem.
●Sonra olaylar karıştı ama devamını söyleyemem çünkü "BANA ÖZEL" gibi şeyler yazacak.
Benim konumda 21 sayfayı bulmazsa valla çok kırılırım haberiniz olsun.
Ay buna daha bir kahkaha patlattım.oy oy.14 subat gelmis, yalniziz sen polisiye dizi mi soruyorsun.
Valla biz işi bilmiyomuşuz. Gizem şart arkadaşlar derdinizi yazmayın derman çokta önemli değil maksat kaos olsunAyne
Aynen.Ay kahkahayla güldüm noldu dediler .Bak benim konularım da böyle uzamazsa çok darılırım.Kilit noktayı öğrendim gizem katılacak.
Ben değil konu sahibi arkadaş güldürdü bizi sizdende razı olsun
Hay ellerinize sağlık, siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün.
Ay buna daha bir kahkaha patlattım.oy oy.
Allah razı olsun
14 şubatta bir arkadaşım üçüncüye evleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?