Film bitti, ben kendime gelemiyorum

Bence adam başkasıyla evlendi kadını unutamadı.Evlendiği kişiyi sevmiyor.Kadın da başkasıyla evli .Ama adamın unutamadığından birhaber.Sonu mutsuz bitiyor.Kavuşamıyorlar.Çok düz oldu.Biraz alengir lazım ama bizde de malzeme bu.

Film ismi neden verilmiyor ? Madem bir konu açılıyor yoruma dönük gizemli olunca daha mi ilginç olduğunuzu saniyorsunuz . Film dinamikleri hayatın esas kimyasindan arinmistir ondan bize çekici gelir hayat ise bütün imkansizlari siradanlastirir

İzlememmi her hafta bekledim yeni bölümü :) bi Kill me heal me de bu kadar boşluğa düşmüştüm şimdi ne izlicem diye bide bu

Hala bu film ismi verildi mi verilmedi mi diye tartışılıyor heralde. Vay arkadaş ?!

ooo kill me heal me de favorilerimdendir. the legend of the blue sea izlemediysen (ki bence izlemişsindir) onu da tavsiye ederim, bir goblin olmasa da o da çok iyi :))

amaan ben filmi merak etmeyi bıraktım. hayır isim vermeyeceksen açma konuyu, herkesin soracağını biliyorsun. bize ismini söylemedi diye kendisine özel kalacağını düşünüyor belki de izlediğim bi filmdir neyse önemli değil zaten

Şöyle bi konusuna baktıysa, adam başka bi ülkede çalışıyormuş karısı bi başka ülkede yaşıyo yani. Karısını birileri kaçırmış telefonla talimatlarla yönlendirme yapıp, istediklerini yaptırıyorlarmış. Ve bu kaçış sürecinde yanında Selena Gomez çıtırı varmış ama o karısını kurtarmaya çalışıyormuş

Yani muhtemelen budur gibi geliyo

Hahhaa 23 yorum hala söylememis ve sizde hala böyle bir film izlemedığini anlayamamissiniz
Nedenine gelince eşiyle berbat giden bir hayatı yaşıyordur ve filmlere dizilere sarılıp ahh minel aşk bende isterem durumunu paylasmisdir genel olarak
Konu başlığı bile yokkk

Konu sahibi banlanmis cok da guzel olmus merak ediyorum uyelerine hakaret ettiginiz bir platformda neden iki gunde bir konu aciyorsunuz ya da hangi yuzle yeni konu acacaksiniz? Merveokan olma yolunda hizla ilerliyorsunuz tebrikler

Ortada film yoksa bulmamiz imkansiz.

Ask filmleriyle cok aram yok muhtemelen izlememisimdir.

Konu sahibi banlandigina gore konu kapansaydi iyiydi. Eger gercekten ortada bir film varsa ipuclari cok yetersiz. Ancak izleyen biri soylebilir. Konu sahibi disinda tahmini olan varsa izleyebilirim. Onun disinda izlemem.

Son düzenleme:

tudors müthiş, tavsiye ederim. polisiye dizilerde izlemediyseniz eğer dexter ve following oldukça güzel.

Ben biraz meraklıyım ve sanırım son iki haftamın yayın akışına bakacağım bulmak için. Konusundan bulabileceğimi düşünüyorum. Bulursam paylaşırım.

ortada film falan yok bence, ilgi çekmek için uydurmuş. kendinizi boşuna yormayın

Ben de 50 first kisses filminde çok duygulanmıştım, olur öyle, hayat gerçekleriyle katşılaşınca geçer

Bence değişik kategori de bir film izledi soylemeye utaniyor. Ayıp geldi ona zaaarrr

Sanırım ben bulmuş olabilirim. http://www.imdb.com/title/tt2205697/
Tıklamayanlar için, Stuck in Love (2012)
Emin değilim ama bana mantıklı geldi.

neymiş bu filmin adı biz de izleyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…