ya ben sizler gibi iyi bir film izleyicisi değilim ve film isimlerini maalesef çok çabuk unutuyorum ama en çok etkilendiğim filmleri yazayım:
1) esaretin bedeli
2) yeşil yol
3) inception mu ne:) leonardo de caprio oynuodu.
sessiz tepe eh işte...
dabbe: izlemeye tahammül edemeyeceğim kadar berbattı..
wanhelsing: idare eder bi vampir filmi ama bnce şu ana kadar çekilmişlerin arasında en güzeli..
1408: fena değildi psikolojik..
midnight meat train: şu senin bahsettiğin doğramalı film ve bn beğendim çünkü severim öyle kessinler parçalasınlar fln:)
ayy gece gece aklıma bunlar geldi:)
korku filmi izlemek isteyen arkadaş :) bendensin.. yüksek tansiyon, dehşet evi , kiracı , tepenin gözleri , the hike, oda arkadaşı, evdeki düşman, dehşet treni.. bu filmleri izleyebilirsin.. yüksek tansiyondan ben çok etkilenmiştim bence onu izlemelisin....
yengem geçen gün otel diye bifilm izlemiş testere filminden bile daha betermiş zor izledim sırf meraktan diyo
yüksek tansiyon dediğinizin konusu ne ki?
bu arada tepenin gözlerini izledim ben o akdar abarttı duyumlar aldım o filmle ilgili yok çok korkunçmuş da yok kimisi diyor hayatımda izlediğim en korkunç filmdi falan ama ben hiç korkmadım beğenmedim de ayrıca filmi
ne mesajı kızz özet geçseydin ya bakim
başrolde kimler var izleyeyim barii merak ettim
romantik komedi mi?
korku filmi izlemek isteyen arkadaş :) bendensin.. yüksek tansiyon, dehşet evi , kiracı , tepenin gözleri , the hike, oda arkadaşı, evdeki düşman, dehşet treni.. bu filmleri izleyebilirsin.. yüksek tansiyondan ben çok etkilenmiştim bence onu izlemelisin....
elm sokağında kabus var ya onun 2011 yapımı filmi çok güzel çok beğendim soluksuz izledim ben
birde scream serisinin sonuncusunu kardeşimle nefessiz izledik çok şaşırıcaksın bu kez çıkan katile
yengem geçen gün otel diye bifilm izlemiş testere filminden bile daha betermiş zor izledim sırf meraktan diyo
bu arada bi defa tv de bir film izlemiştim çok güzeldi ama adını hatırlayamıyorum bu yüzden neten de bulamıyorum filmi
bir grup arkadaş bir ıssız adada kalıyorlar ama o adada yaratıklar var yamyam gibi bunları oklarla falan öldürmeye çalışıyorlar hatta bazıları yaralanıp enfeksiyondan falan ölüyor bileniniz var mı ki bu filmi
ismide adalı bişi de ma bulamıyorum:26:
bende ızledım otel ve bılıyormusnuz orda anlatılan konu gercek... cok zengın ınsanların artık hıc bısıden zewk alamayıp ınsan öldurme parcalama deneyımlerını yasamak ıcın bolca para dokuyorlar...
bu yaratık , tımsah seklındemı, yoksa ınsan maymun gbı bısımı,,,
burada olan burada kalır
romantıc komedı beybı cameran dıaz var bıde houston muydu meshur bı cocuk ama adını bılemedım sımdı
yaaa las vegasta sarhoşken ewlenıyorlar felan komedı gecıyor ama ilişkilerle ilgili guzel mesajlarda verıyor yanı sonunda ozelıkle
ne gerçek hikaye mi ciddi olamazsın
yok ya böyle yamyam gibilerdi insanlardı yani ama afrika yamyamı gibi filmlerde ki
şimdi Gabriel'i izledim.. sonunda zevk alabildiğim bi film izleyebildim bugün..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?