- 8 Mayıs 2015
- 798
- 91
- 13
- 36
- Konu Sahibi Eslemmm111
-
Çocuklarım olmasa bi dakika durmam zaten doldu taşıyorum artıkHatalarını yüzüne vurmak sana fayda olmayacak. Maalesef hayatın gerçeklerini acı şekilde öğrenmişsin. Umarım bir meslek edinirsin. Çocukların var çekip gidemeyeceksin ve anladığım kadarıyla ailen de destek olmayacak. Okul diyorsun ama hemen iş bulamayacaksın 4 yıl okusan minimum 4yıl daha bu evliliğe devam edeceksin farkındasın değil mi? Bunu göze alabiliyor musun?ve o sureçte yeniden bebek olmayacağının garantisi yok.Aynı zamanda meslek kurslarına da gitsen? Yani ya bu deveyi güdeceksin maalesef yada gideceksin. Allah sabır versin
Merhaba kızlar benim hayatımın anlatılacak bi tarafı yok ama birimleriyle konuşmasam çatlıcam artık
17 yaşındaydım gencecik bı kızdım
Küçük olmama rağmen halen daha unutamadığım bi sevgilim vardı o antalya da ben bursada
Bi kaç sene önce ablam bizim teyze oğluyla konuşmuş ama sonrasında aileler izin vermeyince konuşmayı bırakmış aradan 2 3 yıl geçiyor ve ablam bi başkasıyla evleniyor sonra bu teyze oğlu ben abi derdim gelip bana abi deme ben sana karşı başka duygular besliyorum dedi dünya başıma yıkıldı sanki önceden herşey içime doğmuş ta ben farkedememişim
Ben tabiki karşı geldim nasıl böyle bişe dersin diye bu her tarafta karşıma çıkmaya başladı zaten alt üst oturuyorum merdivenlerde bilerek karşılaşma bizim eve gelme vss
Ben zaten cahildim bi gün sevgilimle kavga edip ayrıldık
O zaman bana msj attı içki teklif etti ah ben salaklığıma yanayım bende gittim nerden bileyim o zaman benim aklım başımdan gidince beni taciz etceğini
Kendime bi geldim ki benimle birlikte olmuş dünyam başıma yıkıldı anneme babama ben nasıl yüzlerine bakıcaktım sevgilime bunu nasıl derdim
O zaman ilk nefret edişimdi
İstediğine ulaşmıştı ben ona muhtaçtım
Mecburen evlenicektim bi gün annesine demiş geldi anneme dedi tabii kıyametler koptu annem beni alıp buradan götürmeyi söyledi ama bana neler demedi
Bi gün kaçıcaz dedi bende kurbanlık koyun gibi tamam dedim ve kaçtık
Bu hayatımda yaptığım en büyük hataydı
Kaçtıktan sonra teyze oldu en büyük KV onlardan görümcelerimden neler çektim
Ben istemediğimi halde düğün yaptılar ve toplanan herşeyi kendilerine aldılar hepsinden nefret ediyorum
Şimdi ben bu adamla evliyim eski sevgilime ne mi oldu evlendikten sonra dayanamadım bi kereliğe mahsus aradım neden dedi herşeyi anlattım oda bana ben seni her şekilde kabul ederdim dedi
Babam yeni barıştı bense halen daha kocamdan nefret ediyorum
Şimdi kızlar yapıyorlar ediyorlar hiç bişe olmamış gibi geçip gidiyor
Ben bunun için hayatımı verdim
Şimdi ise ölü gibiyim
Evliyken intihar bile ettim dayanamdım artık düşünsenize gencecik yaşta sevmediğiniz biriyle evleniyorsunuz evimdeki hiç bi şeyi ben almadım gittik kv beğendi aldık hamileyken beni aç bırakmalar daha neler neler
Şimdi bile gözyaşlarına boğuldum ben nasıl alışcam bu adama 5 sene oldu bazen yüzünü dahi görmek gelmiyo içimden
Hep mağduru oynamissiniz da o yüzden diyorum. Siz de istemissiniz demek ki. Yoksa aileniz tasinalim derken tecavuzcunuze kacmazdiniz. 17 yaşında ablasının eski sevgilisiyle içmeyi bilen kişi bu kadarına da aklı yeterdi. Etrafı suclamayin. Istemis içmiş, istemiş kaçmış, istemiş çocuk yapmışsınız. Insan tecavuzcusunden tiksinir yahu ne kaçması ne iki çocuk yapmasıBu bir seneryo vs değil size yalvaramam inanın inanmayın diye sizi kandırınca yalan söyleyince elime bişe geçmez benim cnm daha fazla yansın diye yazmadım ben buraya benim yaşadıklarımın binde birini yaşasaydınız o zaman belki biraz anlardınız şimdi oturduğunuz yerdwn keyif aldığınız hayattan konuşmak çok rahat çok kolay geliyo demi
İmtihan dünyası. Sabrın sonu selamett...Onlar olmasa katlanamazdım üstüne üstlük ilk çocuğum 6 aylıkken yüzü yandı daha ben neler yaşadım taş olsaydı çatlardı
Nerden biliyosn snn yaşadıklarının başkasının yaşamadığıni.ya düzgün konus. Yada konu falan açma mumkunse bunca sene atmissin içine biraz daha at
Burada beni yargılayın diye bi derdimi Anlatmadım biraz rahatlayabilmek için konu açtım saolun ya bi gün başınıza gelirse anlarsınız ben sana ne demişim ki doğru düzgün konuş diyorsun bi kendi konuşmana bak önce
Cnm cok uzuldum okurken su mesaja kadar esine tepkiliydim su mesajdan sonra biraz hafifledi dusuncelerim neden dersen demekki adam senin gozunun icine bakiyo ki hallerini tavirlarini biliyo tamam tecavuz affi olmaz ama bnce sende hatalisin esinde sen cahildim diyosun esininde yasinin fazla buyuk oldugunu zannetmiyorum icmisse ne yaptigini bilmeyebilir sonradan senden ozur diledi mi hic olan olmus boyle hayat devam etmez bi psikolaga gidip esini sevmeyi denebilirmisin acaba cocuklarinin babasi sen mutlu degilsin ama esininde su durumda pek mutlu oldugunu sanmiyorum esin kotu biri olsaydi dayagida olurdu senin bu tepkilerine karsi bnce iyi dusunKazanmaya çalışıyo farkındayım evlendikten sonra eski sevgilimi aradığımı söylemiştim şaşırmadım o gün çok mutluydun ben senin yüzünü bi kere olsun hiç güldürememiştim demişti
Valla öyle bi katlanılırkı.. ayrımık kavga evlat laf dedikodu aile baskısı... okadar zor ki tüm enerjisi bitmiş insanlar bunu göze alamıyor..Ne ara iki çocuk yaptiniz? Hap içerek gizliden korunsaydin bari. Ayrica çocuk için de katlanılmaz. Mutsuz aile = sorunlu ve mutsuz çocuklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?