FİLM GİBİ HAYATIMM

Çocuklarım olmasa bi dakika durmam zaten doldu taşıyorum artık
Aminn allahım bana çooook sabır versin

Tecavüzcüsüyle evleneni duydumda tecavüzcüsüne kaçanı ilk defa duyuruyorum kusura bakma..
Sanki tecavüz değildide alkolün etkisiyle istenmeyecek şeyler yaşamışsın gibi
Yaşın küçük müş cahilllik etmişsin doğru kararlar verememişsin. Keşke annenle falan konuşsaymışsınz.

bu kadar nefret ettiğin bi adamdan iki çocuk niye? kaza falan diye bahane üretmeyin ama. ilginç geldi bana

ıckı teklıfını kabul edıp ıcıp kendınızden gecmıssınız
herseyede tamam demıssınız
evlıyken eskı sevgılınızı 1 kerede olsa aramıssınız ısterse yarım kere olsun aramak aramaktır
bastaaan sona yanlıs
uzmandan destek alın

Hep mağduru oynamissiniz da o yüzden diyorum. Siz de istemissiniz demek ki. Yoksa aileniz tasinalim derken tecavuzcunuze kacmazdiniz. 17 yaşında ablasının eski sevgilisiyle içmeyi bilen kişi bu kadarına da aklı yeterdi. Etrafı suclamayin. Istemis içmiş, istemiş kaçmış, istemiş çocuk yapmışsınız. Insan tecavuzcusunden tiksinir yahu ne kaçması ne iki çocuk yapması

Nerden biliyosn snn yaşadıklarının başkasının yaşamadığıni.ya düzgün konus. Yada konu falan açma mumkunse bunca sene atmissin içine biraz daha at

Burada beni yargılayın diye bi derdimi Anlatmadım biraz rahatlayabilmek için konu açtım saolun ya bi gün başınıza gelirse anlarsınız ben sana ne demişim ki doğru düzgün konuş diyorsun bi kendi konuşmana bak önce
Nerden biliyosn snn yaşadıklarının başkasının yaşamadığıni.ya düzgün konus. Yada konu falan açma mumkunse bunca sene atmissin içine biraz daha at

Ben düzgün konuşuyorum lutfen hayal dünyasından çıkın artık gerçekleri gorun

Cnm cok uzuldum okurken su mesaja kadar esine tepkiliydim su mesajdan sonra biraz hafifledi dusuncelerim neden dersen demekki adam senin gozunun icine bakiyo ki hallerini tavirlarini biliyo tamam tecavuz affi olmaz ama bnce sende hatalisin esinde sen cahildim diyosun esininde yasinin fazla buyuk oldugunu zannetmiyorum icmisse ne yaptigini bilmeyebilir sonradan senden ozur diledi mi hic olan olmus boyle hayat devam etmez bi psikolaga gidip esini sevmeyi denebilirmisin acaba cocuklarinin babasi sen mutlu degilsin ama esininde su durumda pek mutlu oldugunu sanmiyorum esin kotu biri olsaydi dayagida olurdu senin bu tepkilerine karsi bnce iyi dusun

3. Çocuğu yapmayın ve boşanın. Nefret ettiğiniz adamla ömür geçer mi?

Sizin durumunuza yapacak yorum bulamadım.Sizin hiçbir suçunuz yok bu olanlarda teyzeoğlunuz bunun günahını öte dünyada nasıl ödeyecek bunu düşünsün.İnşallah bundan sonra mutlu olursunuz.

Ne ara iki çocuk yaptiniz? Hap içerek gizliden korunsaydin bari. Ayrica çocuk için de katlanılmaz. Mutsuz aile = sorunlu ve mutsuz çocuklar.
Valla öyle bi katlanılırkı.. ayrımık kavga evlat laf dedikodu aile baskısı... okadar zor ki tüm enerjisi bitmiş insanlar bunu göze alamıyor..

eşiniz kötü birimi,eğer iyi biriyse sevmeyi deneyebilirsiniz,bir süre boyunca deneyin bence. Baktınız olmuyor boşanın? Akraba evliliği olduğu için mi boşanma sorununuz var? ayrıca annenizi ya da babanızı düşünmeyin bu sizin hayatınız

Kendinize iş bulup çalışın biraz da olsa unutursunuz bazı şeyleri. İleride maddi olarak toparlarsanız belki daha doğru karar verirsiniz. Eğer şu an sizin için iyi bir eş ise sorun sadece geçmişte yaptıklarıysa bence unutmaya çalışın. Daha olumlu davranın çocuklarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…