- 11 Mart 2013
- 33.663
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.037
- 798
- 32
merhaba kizlar :) sonunda ameliyat maceralarimi anlatmak için konu açmak banada kısmet oldu kızlar çok mutluyum büyük araştırmalarin sonunda ilk muayenemde ciddi deviasyonumun ve kemerimin olduğunu öğrendik doktorum tomografi istedi ve sonucta ssknin ameliyat masrafinda yardim etmeyecegini duyduk ameliyat gününe karar verdik 27 ağustos salı günü sabah hastaneye yatıs islemlerim tamamlandi damar yolu acildi nefret ettim o işlemden neyse ögleden sonra kendimi ameliyat hanede aglayip usurken ferhat gocer dinlerken buldum doktorum gazli bezle goz yaslarimi temizlerken gec değil istemiyosan vazgecelim ddi yok hadi hadi dedim basim uyustu gozum kapandi gozumu actim hersey bitmis agrim var yatagima yattim yuzume ici buz dolu eldivenleri koydular gerisi bol sacmalamali bir gecenin ardindan eve geldik 2 gun dinlendim ardindan bugun doktorum kontrol icin randevu vermisti dikislerimi aldi alcimi yeniledi ve harika dedi bol iltifat duydum 4 gun olmasina ragmen 15 gun olmus gibi herkes sasiriyo morluklarim sarardi şimdi bile harika nefes alıyorum keske dahaönce yaptirsaydim kızlar :) burnum alcida bile harika görunuyo çok mutluyum :) doktoruma sonsuz tesekkurler
Son düzenleme: