Fırın temizliği..

evet firinlarin ici cabuk kirlenir ama isvicrede her markette firinlar icin ozel bir temizleyici var geceden suruyorum sabah kalkinca sungurle hemncik temizleniyor,kismet olursa bir gun memleketime gelirsem sanada getiririm,:)sevgilerrrrrrrrrrrrr

Arkadaşalr amway jel fıırn temizleyici kulanımı için bi avsiyem var
Normalde üzerindeki fırçası ile yüzeye uygulanıp yarım saat beklenip siliniyor
Ama fırça ile uğraşmadanda yapabilirsiniz
Püskürtücülü bir şişeye az su ile az temizleyici jeli seyreltip püskürtürseniz daha kolay olur
Sonra yien silerek temizliği tmmlamış olursunuz
Sürerek uygulamadan daha kolay oluyor

kullanan arkadaşlar bide bu ürünün fiyatını söyleseniz bende luk kullanıyorum ama bu ürünüde denemek istiyorum ne kadar acaba?

Bu arada mutfak temizliğinde Zoom adlı ürünüde tavsiye ederim
Bilginzi olsun çok ii
Hatta ayna vs silmede de çok güzel

Bütün ev hanımlarına fırın içi temzilğinde şisddetle amway jel fırın temizleyiciyi tavsiye ederim Süper temziliyor pırıl pırıl yeni gibi oluyor Üstelik ovmak fln da yok Sadece jel halindeki temizleyiciyi beraberinde bulunan fırçasıyla fırın içine sürüyorsunuz yarım saat bekleyip ıslak bezle siliyorsunuz Bütün o yanan yapışan kalıntıları çıkarıyor
Benim annem fırın ve ocağına çok titiz olduğu için ben bizim fırında bişey yoktur ama 15 yıllık nede olsa temzileyelim dedim ve çıkan sonuçta demek 15 yılın azda birkimi yokmuş dedim
Ben kendimde satışını yapıyorum Komşular fln aldılar Önceden püskürtmeli yağ sökücüleri fln kullandıklaırnı ama onların paslanma yaptığını söylediler Bundan çok memnun kaldılar Doğrusu ben daha önce cif dışında bişey kullanmamıştım Ama bunun cif gibi ovamaya uğraştırmasıda yok sürmesi kolay silmesi kolay

teşekkürler canım denicem

Bende kullanırken üzerindeki uyarıları göz önünde bulunduruken eldiven fln giydim tek elime :) ama sonra eldivensiz elimlede değdim ama bişey olmadı Fakat mutlaka dikkat etmek gerekir elbet sonuçta kuvvetli bi şeydir belki hassas cilt daha çok etkilenir

Güzelim forum üzerinde bu şeklide satışlar yasak olduğu için maalesef size o konuda yardımcı olamam burdan bişey yazamam yanii

500 ml lik ma zaten bir kere temzilenizmi o fırını kullanımada bağlı tabii ama bi kaç sene gidecektir diye düşünüyorum zaten bi küçük kahvaltı tabağı kadar kullandım ben bir fırına ama bizimki 15 yıllık olduğu için ben bazı bölgelere 2.kez sildikten sonra 2. kez az az sürmüştüm Yani şişe size uzunca yıllar gider

peki canım anway in bu ürünü fiyat olarak ne kadardır? bi de cevremde distrübiteri yok, nasıl elde edebilirim..:uhm::uhm:a.s.

Bi 5 msj önceki yazımda var fiyatı
Yanlış yapmış olmamak için tekrarlamak istemedim umarım anlarsınız
Amwayin sitesien girerseniz alıcı olmak istediğinzide size yakın bir satıcıya yönlendirilirsiniz
Yani siizn siparişiniz size en yakın bir üyeye iletilir
Onunla irtibata geçmeniz sağlanır

Bi 5 msj önceki yazımda var fiyatı
Yanlış yapmış olmamak için tekrarlamak istemedim umarım anlarsınız
Amwayin sitesien girerseniz alıcı olmak istediğinzide size yakın bir satıcıya yönlendirilirsiniz
Yani siizn siparişiniz size en yakın bir üyeye iletilir
Onunla irtibata geçmeniz sağlanır

teşekkür ederim canım sonradan gördüm:utangac::utangac:a.s.

EWT ARKADAŞLAR Amway'in ürünlerini kullanıyorum bende.. yakın bi tanıdğımız pazarlıyor.. ve bende onun ısrarlarıyla aldım yoksa ne adını duymuşluğum var nede sanını... ama özellikle fırın temizleyici jeli ve zoom.. zoom'u evin heer yerinde kullanabiliyorsunuz. tavsiye ederim arkadaşlar.. .a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s.

burada spreyli firin,izgara vb icin ürünler var.ben geceden sikiyorum sabahta temizliyorum.bütün yaglari söküyor.türkiyede de olmasi lazim.disinida camasir suyu ile siliyorum.hic urastirmiyor bir cirpida kiri aliyor.caminida sirkeli su ile siliyorum.piril piril oluyor.....

ben yaklaşık on yıldır üste bahsettiğiniz ürünü kullandım bitmedende yenisimi temin etmiştim taki geçenlerde bimin kasasın da gözüme çarpan diğer ürünle tanışın caya kadar :1closedeyes:
evet kızlar bim mağazalarında fırın ve barbekü ağır yağkirleri için diye bir ürün var fiyatıda çok uygun 3 ytl falandı sanırım
deniyeyim diye aldım eve geldim kullandım sonuç mükemmeldi
üste bahsedilen ürünün tıpatıp aynısı
hatta daha da iyisi bence kullanımı kolay püskürtmelisi çünki
gün hesap günü değilmi kızlar herkese kolay gelsinnn yerimseniben

Mr Mucle nın fırın temizleyicisi var hemde üle çok pahalı değil dene derim sık 5 dk. bekle ve sil bu kadar pratik üstelik fırının tel tepsi vs. yerlerinde de kullanılıo.Ben Mr. Mucle'dan çok memnunum .
Her ürünü süper

ben yaklaşık on yıldır üste bahsettiğiniz ürünü kullandım bitmedende yenisimi temin etmiştim taki geçenlerde bimin kasasın da gözüme çarpan diğer ürünle tanışın caya kadar :1closedeyes:
evet kızlar bim mağazalarında fırın ve barbekü ağır yağkirleri için diye bir ürün var fiyatıda çok uygun 3 ytl falandı sanırım
deniyeyim diye aldım eve geldim kullandım sonuç mükemmeldi
üste bahsedilen ürünün tıpatıp aynısı
hatta daha da iyisi bence kullanımı kolay püskürtmelisi çünki
gün hesap günü değilmi kızlar herkese kolay gelsinnn yerimseniben
[ bende yaklaşık 9 aydır amway i kullanıyorum ve satışını yapıyorum.hesap günü evet bunun icin amway gercekten süper konsantre uzun kullanabiliyosun hem bana hem cevreye zarar vermiyo.loc la yaptıgım temizlikte ellerim yumuşacık oluyo.ben hic bi üründe buna raslamamıştım.sattıgım icin degil zaten fazlada ugraşmıyorum .isteyenler zaten bana ulaşıyo.gercekten güzel ürünler herkeze tavsiye ederim.hihoyyyt

ben amwayın jelini kullandım okadar süperde gelmedi komşum çok övmüştü aspirötör için aldım ve memnun kalmadım demekki benim beceriksizliğim burda herkes memnun olduğuna göre.Yalnız locuna birşey deniyorum onu sürekli kullanıyorum birde diş macununu çünkü normal diş macunu gibi bir tat bırakmıyor.Fırın için yağ çözücü olarak normal yağçöz kullanıyorum ama şu biminkinide deniyeceğim.

Valla ben bu fırın temizleyiciyi aldım,çok övdüler çünkü.
Ocağımda kullandım gayet iyiydi.
Ona güvenerek yeni aldığım fırınımda denedim.
İçinde denedim kullanma talimatlarına da uydum.
Ama daha yeni aldığım,hatta ilk kez temizlediğim fırınım berbat oldu.:uhm:
Belki gri fırınlarda kullanılmıyor bilmiyorum ama..CADIARZU
Ne ürünün arkasında böle bi bilgi var ne de satan arkadaş bu konuda uyardı.
ben hiç memnun kalmadım.

kadriye16 belki bi yanlış uygulama olmuştur
Çünkü gerçekten çok güzel
Birde çelik tencere veya çaydanlıkların altları ortadan başlayıp yavrlanan çizgi çizgi daire oluyorya
O çizgileirn aralarında zaman zaman yanıp kalan bulaşıklar
Maalesef sürtmeyle çıkmıyor
Ama bu Amwayin fırın temizleyicisini sürün bekleyin ve yıkayın
Tertemiz olacak
Ama tabi kapların içine sürmeyin
Diş macununu bende kullanıyorum Hatta fırçasınıda
Özellikle ramazanda çok güzel oluyor Sahurda dişleri fırçalayıp yatınca sabah kalktığında ağzında macun tadı bulmuyorsun
Fırçasıda hem güzel temizliyor hem kanatmıyor

Valla ben bu fırın temizleyiciyi aldım,çok övdüler çünkü.
Ocağımda kullandım gayet iyiydi.
Ona güvenerek yeni aldığım fırınımda denedim.
İçinde denedim kullanma talimatlarına da uydum.
Ama daha yeni aldığım,hatta ilk kez temizlediğim fırınım berbat oldu.:uhm:
Belki gri fırınlarda kullanılmıyor bilmiyorum ama..CADIARZU
Ne ürünün arkasında böle bi bilgi var ne de satan arkadaş bu konuda uyardı.
ben hiç memnun kalmadım.

Ürünün arkasına kulanım alanı yazıyor canım
Sadece emaye fırınlarda kullanılması yazılı
Kendi kendini temizleyen fırınlarda kullanılmaması da yazılı

Ürünün arkasına kulanım alanı yazıyor canım
Sadece emaye fırınlarda kullanılması yazılı
Kendi kendini temizleyen fırınlarda kullanılmaması da yazılı

Doğrudur arkadaşım.
O zaman bana satan arkadaşta sorun var.
Çünkü onun anlattığına göre nerdeyse kullanılmadığı alan yoktu.
Ben sözüne güvenip bir de ocakta demirler var ya tüpün kafasını koyduğumuz onlarda da kullandım hepsi mahvoldu.
Bi ocağın zeminini çok iyi temizliyo.
Ayrıca yanlış anlaşılmasın amwaye karşı falan değilim.
Hatta diş macununu kullanıyorum ce çok memnunum.

Back
X