Fırın üstü ev

Kız kardeşim fırının üstünde oturuyo 1 yıl olacak böcek falan olmuyormuş kışnda ısınmışlar zaten o sıcaği sever şikayeti yoktu demek ki evden eve değişiyor yorumlara bakılınca
Bende sıcağı severim yazın bile atletsiz duramam yazın sort giysem yatarken üşürüm falan ama hayvan fobim var zaten riske atamayacağım

Bilemedim ki,ben de guzel daireler bakmistim,super,asansorlu,alt dukkanlar korkutmustu beni,hele ki firin olursa diye.Baska firin ustu evlerde oturanlara sorabilseniz keske.Cogu kisi ben dahil olumsuz bulduk,oturup memnun olanlar az epey
Evet canım bu eve taşınırsam çıkma ihtimalim yok bir daha o yüzden en iyisi riske atmamak

Evet canım bu eve taşınırsam çıkma ihtimalim yok bir daha o yüzden en iyisi riske atmamak
İYİ bir ilaçlama ile işi çözersin evet sıcak olur yengem fırın üstünde oturuyor hiç böcek filan duymadım içine sinmiyorsa sen bilirsin tabi

İYİ bir ilaçlama ile işi çözersin evet sıcak olur yengem fırın üstünde oturuyor hiç böcek filan duymadım içine sinmiyorsa sen bilirsin tabi
Böcek olursa diye korktum yoksa sıcağı severim yazın bile geceleri uzun kol giyip yatarım ama en son çare tutarım altarnatiflere Bi bakıyım

Yazın çok sıcak olan bir şehirde misiniz? Değilseniz sorun olmaz hemde kışın sıcacık olur muhtemelen ayrıca her gün sıcak ekmek alabilirsiniz bir yere yürümeden :)

Fırın üstü değil ama yakınında oturuyorum. 3-4apartman Var aramızda.
Rüzgar esince balkonlarım siyah siyah kül gibi şeylerle doluyor. Evin üstünü düşünemiyorum. Sadece sıcaktan bahsedilmiş ama temizlik ciddi bir sorun. Perdeleriniz falan simsiyah olur. Çamaşırınızı nereye asacaksınız? Balkona bile asamazsınız leş gibi kokar. Hiç tavsiye etmiyorum.

Firin benim olsa belki bana da kokmazdi
Mis gibi ekmek ya kokusu birsey degil de arkadasin da aile firini,evi terkediyorlar yazin...
Ne alakasi var canim koku bu. Olsa var derdim inkar edilecek bisey degil. Benim olmasi biseyi degistirmez. Her firsatta sicagindan dert yaniyorum kokuya sicaktan beter tahammul edemezdim

Doğal gazlı artık fırınlar sizinki geçmemiş mi

Yasak bizim burada doğal gazlı olmak zorunda
Böyle bir detay bilmiyorum açıkçası. İki yıl kadar oldu balkonumu kaptırdım sorun da ortadan kalktı. Belki dediğiniz gibi doğalgaza dönmüşlerdir.
her ne şekilde olursa olsun sıkıntı bence, fırının önünden geçerken bile sıcaktan nefes alamıyorum ben. Unlu-tozlu bir koku da cabası.

Cidden mi bende yerden ısıtmalı evde oturuyorum şuan çok tedirgin oldum
Yok artik ensiselenmeyin yerden isitmada akrep olsa bir suru insan ev degistirirdi. Eger cevre yesillikse agacliksa akrep olur zaten. Bunu koca sitede yasayanlari biliyorum. Firin ustunde 6.yilim ne akrep ne bocek hicbir sorun yasamadim. Duman ve is sorunu zaman zaman oluyor o inkar edilemez.

Ben fırın üstünde değilim Daha yeni yapılmış 8 aylık 5 katlı aile apartmanı normal bir sokak arası gebze de giriş katta oturuyorum ama yüksek giriş 7 ay olucak daha birşeyle karşılaşmadım ama korktum bu yorumdan sonra

Akrep bocek olaylari cevre ile temizlik ile alakali bence. Benim annem yesillikler icinde etrafinda bos arsa olan dolayisiyla arsalarda temizlik olayi cok yok yabani ot vs almis yurumus bunlarfan oturu evden donem donem bocek eksik olmuyor cevre ilaclaniyor geciyor sonraki sene yine ayni. Evinde daha once gormediysen endiselenme akrep nemi ve serini sever

Yok daha önce görmedim sadece bir defa kene gördüm evde düzenli olarak ilaçlanmaya başladı binanın çevresi

Ayyy böcek olur olmaz deselerdi olur uzak dur hiç bulaşma bugün olmazsa yarın olur hele hamam böceği zaten ışıklar kapandım etrafta pıtır pıtır tabakları içine bile girer kurtulamazsın seviyorsan böcek oturabilirsin

Nerde okudum hatirlamiyorum ama firin ustu evlerin deprem acisindan riskli oldugunu yazmislardi
Kiz niye kolon vs kesmedikten sonra ha firin ustu ha dukkan ustu. Acaba isidan dolayi mi? Allahtan deprem bolgesinde degiliz. Bocekten dumandan konu nerelere geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…