Bende sıcağı severim yazın bile atletsiz duramam yazın sort giysem yatarken üşürüm falan ama hayvan fobim var zaten riske atamayacağımKız kardeşim fırının üstünde oturuyo 1 yıl olacak böcek falan olmuyormuş kışnda ısınmışlar zaten o sıcaği sever şikayeti yoktu demek ki evden eve değişiyor yorumlara bakılınca
Evet canım bu eve taşınırsam çıkma ihtimalim yok bir daha o yüzden en iyisi riske atmamakBilemedim ki,ben de guzel daireler bakmistim,super,asansorlu,alt dukkanlar korkutmustu beni,hele ki firin olursa diye.Baska firin ustu evlerde oturanlara sorabilseniz keske.Cogu kisi ben dahil olumsuz bulduk,oturup memnun olanlar az epey
İYİ bir ilaçlama ile işi çözersin evet sıcak olur yengem fırın üstünde oturuyor hiç böcek filan duymadım içine sinmiyorsa sen bilirsin tabiEvet canım bu eve taşınırsam çıkma ihtimalim yok bir daha o yüzden en iyisi riske atmamak
Böcek olursa diye korktum yoksa sıcağı severim yazın bile geceleri uzun kol giyip yatarım ama en son çare tutarım altarnatiflere Bi bakıyımİYİ bir ilaçlama ile işi çözersin evet sıcak olur yengem fırın üstünde oturuyor hiç böcek filan duymadım içine sinmiyorsa sen bilirsin tabi
Ne alakasi var canim koku bu. Olsa var derdim inkar edilecek bisey degil. Benim olmasi biseyi degistirmez. Her firsatta sicagindan dert yaniyorum kokuya sicaktan beter tahammul edemezdimFirin benim olsa belki bana da kokmazdi
Mis gibi ekmek ya kokusu birsey degil de arkadasin da aile firini,evi terkediyorlar yazin...
Doğal gazlı artık fırınlar sizinki geçmemiş miFırın üstü değil ama yakınında oturuyorum. 3-4apartman Var aramızda.
Rüzgar esince balkonlarım siyah siyah kül gibi şeylerle doluyor. Evin üstünü düşünemiyorum. Sadece sıcaktan bahsedilmiş ama temizlik ciddi bir sorun. Perdeleriniz falan simsiyah olur. Çamaşırınızı nereye asacaksınız? Balkona bile asamazsınız leş gibi kokar. Hiç tavsiye etmiyorum.
Odun ekmeği fırını sanırım kül dediğine göreDoğal gazlı artık fırınlar sizinki geçmemiş mi
Yasak bizim burada doğal gazlı olmak zorundaOdun ekmeği fırını sanırım kül dediğine göre
Böyle bir detay bilmiyorum açıkçası. İki yıl kadar oldu balkonumu kaptırdım sorun da ortadan kalktı. Belki dediğiniz gibi doğalgaza dönmüşlerdir.Yasak bizim burada doğal gazlı olmak zorunda
Cidden miAkrep bile çıkar sıcağı sever akrepler. Bir arkadaşın yerden ısıtmalı evinden çıkıyordu o zaman fırınlı evlere bayılır
Yok artik ensiselenmeyin yerden isitmada akrep olsa bir suru insan ev degistirirdi. Eger cevre yesillikse agacliksa akrep olur zaten. Bunu koca sitede yasayanlari biliyorum. Firin ustunde 6.yilim ne akrep ne bocek hicbir sorun yasamadim. Duman ve is sorunu zaman zaman oluyor o inkar edilemez.Cidden mibende yerden ısıtmalı evde oturuyorum şuan çok tedirgin oldum
Ben fırın üstünde değilim Daha yeni yapılmış 8 aylık 5 katlı aile apartmanı normal bir sokak arası gebze de giriş katta oturuyorum ama yüksek giriş 7 ay olucak daha birşeyle karşılaşmadım ama korktum bu yorumdan sonraYok artik ensiselenmeyin yerden isitmada akrep olsa bir suru insan ev degistirirdi. Eger cevre yesillikse agacliksa akrep olur zaten. Bunu koca sitede yasayanlari biliyorum. Firin ustunde 6.yilim ne akrep ne bocek hicbir sorun yasamadim. Duman ve is sorunu zaman zaman oluyor o inkar edilemez.
Akrep bocek olaylari cevre ile temizlik ile alakali bence. Benim annem yesillikler icinde etrafinda bos arsa olan dolayisiyla arsalarda temizlik olayi cok yok yabani ot vs almis yurumus bunlarfan oturu evden donem donem bocek eksik olmuyor cevre ilaclaniyor geciyor sonraki sene yine ayni. Evinde daha once gormediysen endiselenme akrep nemi ve serini severBen fırın üstünde değilim Daha yeni yapılmış 8 aylık 5 katlı aile apartmanı normal bir sokak arası gebze de giriş katta oturuyorum ama yüksek giriş 7 ay olucak daha birşeyle karşılaşmadım ama korktum bu yorumdan sonra
Yok daha önce görmedim sadece bir defa kene gördüm evde düzenli olarak ilaçlanmaya başladı binanın çevresiAkrep bocek olaylari cevre ile temizlik ile alakali bence. Benim annem yesillikler icinde etrafinda bos arsa olan dolayisiyla arsalarda temizlik olayi cok yok yabani ot vs almis yurumus bunlarfan oturu evden donem donem bocek eksik olmuyor cevre ilaclaniyor geciyor sonraki sene yine ayni. Evinde daha once gormediysen endiselenme akrep nemi ve serini sever
Kiz niye kolon vs kesmedikten sonra ha firin ustu ha dukkan ustu. Acaba isidan dolayi mi? Allahtan deprem bolgesinde degiliz. Bocekten dumandan konu nerelere geldiNerde okudum hatirlamiyorum ama firin ustu evlerin deprem acisindan riskli oldugunu yazmislardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?