Fırın üstü ev

Valahi ben en çok böcek konusundan çekindiğim için risk almam derim çünkü 3. Taşınmanızmış daha iyi bir yere bakın bence mutlaka bulursunuz

Böcek olup olmadığını sorun. Benim teyzem öyle lokanta üstü tuttu. Bu tip sürekli sıcak alanlarda böcek çoğalırmış, apartmanı ilaçlasalar dahi kurtulamadılar evden çıktılar.
Böcek konusunda bende katılıyorum. Bizimki lokanta değil cafe tarzı olduğu halde uzun süre böcek problemiyle uğraştık. Covid nedeniyle 6 7 aydır çalışmadıkları + ilaçlama yöntemiyle zor kurtulduk.

bizim evimiz suan fırının üstünün bir üstü 1 senedir oturuyoryz taşındınız mı bilmiyorum gereci konu acılalı epey olmuş ancak sinek harici hic bir bocekle karşılaşmadık.eskitme taş fırınsa böcek daha cok ama değil elektrikli fırınsa bocek yok diye biliyorum

Babaannemlerin evinin oraya sonradan bir fırın açıldı. Babaannemler çok rahatsız olmuşlardı. Sabah erkenden Fırın kapagının acılıp kapanma sesi kürek sesi vs onları uyutmuyordu . Huzur kalmamıştı . Yatak odalarını kullanmadılar salonda yattılar. Allahtan fırın tutmadı da kapandı. Birkaç ay eziyet oldu onlara . Ama eski binaydı yalıtım yoktu hatta yalıtımda yaptılar ses için yinede ses geliyor diyorlardı. Sonradediğim gibi fırın kapandı .
Yeni bina falansa bilemem ama iyce düşünmek lazım.

Annemler oturuyor. Yerler sıcacık. Kışın yerde oturuyoruz :)

Taşındım canım başka alternatif bulamadım. Ama şu an çok memnunum. Böcek aşırı sıcak gürültü problemimiz yok zaten bina da yalıtım VS. Herşey var. Korktuğum gibi olmadı şükür yazında sorun olmazsa şimdilik çok iyiyim

Ben oturdum çok eskiden evden kurtcuklar çıkmaya başlamıştı kara fatma basmıştı evi 1 hafta oturdum taşındım tavsiye etmem sonrada fırını sikayet etmiştim sonuçta binlerce insan o fırından ekmek yiyordu görüntüsü temizdi fırının ama böcek eve vurmuştu eve vuran böcek fırında fazlasıyla vardır

Tam da benim aklımdaki konu bizde 3 gün önce ev tuttuk ben sadece un dükkanı sanıyordum ama ekmek fırınıymiş. Ev sahibi evde böcek olmadığını söyledi en çok korktuğum şey fare o da yok dedi siz tasindiniz mi son durum ne bilgilendiri misiniz

Ev sahibi kötülemez zaten evini. Yoğurdum ekşi demez kimse. O binanın sakinleriyle konuşun isterseniz, en sağlıklı bilgiyi onlar verir

Çok sevindim bu yoruma inşallah benim evimdede bir sorun çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…