Fırın üstü ev

Kira ise oturun ama sakın fırın altında, olan bı evi almayın.

Fırın olan binalarda genelde sahipleri oturur...
Nedeni işte evi sıcaklık bitiriyor maf ediyor.
Abim mühendis olduğu için biliyorum.

Kisin 456 fatura odedim. Yazin klima vs alirsiniz. Bi de ben hamurisi cok seviyorum her saat sepet uzatirim valla :) Bana hic uymazmis o ev. Bir de musteri sirkulasyonu nasil surekli kalabalik vs ise cok iyi olmaysbilir

Neden oturduğu evi almamışlar?
Oturdukları ev satılık değil adam italyada oturuyor yatırım amaçlı komple binayı almış çok zengin iş paraya ihtiyacı yokmuş öyle yani ama ev almasam oturmaya devam ederdim diyor. Ece girdim banyo resmen bildiğimiz Türk hamamı

Kisin 456 fatura odedim. Yazin klima vs alirsiniz. Bi de ben hamurisi cok seviyorum her saat sepet uzatirim valla :) Bana hic uymazmis o ev. Bir de musteri sirkulasyonu nasil surekli kalabalik vs ise cok iyi olmaysbilir
Çok büyük bir fırın değil yani poğaça VS. Yapmıyor sadece ekmek çıkartıyor semt küçük fırında küçük bir fırın evin kompleksi fırına gelmiyor sadece bir odası geliyor geri kalanı marketin üzerinde

Hiç ama hiç tavsiye etmem. Resmen cehennem hayatı yaşıyorsunuz. Bence firin üstünde ev de olmamalı. Ablam kalmıştı nefes bile alamıyorsun.
Herkes olumsuz yorum yapmış. Bu kadar kötüyse neden yapıyorlar acaba veya neden oturuyorlar mecburiyetten mi

Bizim evin altında pideci dükkanı vardı sıcak oluyordu birde hamam böceği çoktu güve de vardı maalesef ben olsam asla tutmazdım ben çıktım da kurtuldum.
Anladım canım burda böcek sıkıntısı yok dedi ev hanımıyla konuştum. Ne kadar doğru bilemem tabi

Akrep bile çıkar sıcağı sever akrepler. Bir arkadaşın yerden ısıtmalı evinden çıkıyordu o zaman fırınlı evlere bayılır
İyice korktum vallahi tutsam bile korkudan durmam gece uyurken üzerime akrep çıktığını düşünsenize

Keşke bulabilsem çıldırmak üzereyim. 4 aydır ev arıyorum arkadaşımın üstü boşandı 3+1 600 e duruyordu o yeni bina disen tut dedi bende adamı aradım 1050 lira istedi salak gördü sanırım beni 2 katı fiyat çekti

Annemlerin alt katıda ekmek bayisi sabah 6 da ekmeği kasayla arıyolar kesme makinesinin sesi acayip ses çıkar diyo yataktan diliyoruz o derece bence hiç girme canim

Çamaşırını içeri de kurutmak zorunda kalırsın, kötü kokar

böcek çok olur koku olur is olmazsa olmazı tsbii baca ne kadar yukarıda olursa olsun mutlaka oluyo is. yazın da sesten sıcaktan oturamazsın

Benim evim firin ustu ustelik bizde imalat gece yapiliyor siz bu konuda sanslisiniz is konusunda hic bir problem yasamadik sadece gece ses oluyor onada alistik zaten baskada secenek yok kensi isimiz

oturmadım oturan tanıdığımız var, iğrenç sıcak ve nemli oluyor, ben ekmek kokusu çolk sevdiğim için ekmek kokusu rahatsız etmemişti ama böcek oluyordu, bir avantajı kışın ısınması, senin için yeterliyse bilemem.

Korkunc bir fikir girin ustu oturmak. Insanlar bekirki bir sicakligin ustune gecerse psikolojik olarakda soryn yasar fizyolojik olarakda
Neyse iste sakiiinnnn uzak dur

Amcamlar oturmustu.Kisin hic soguk olmuyodu ev ama maya ve hamur kokusuna dayanamiyodum gittikce.Mide bulandirici bi kokisi vardir mayanin bilenler bilir.

Teyzemin alt katı pastaneydi, yerlere basınca aşırı sıcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…