Fırın üstü ev

Hanımlar, hepinize iyi bayramlar öncelikle ❤️Bir sorum var fikirleriniz yardımcı oluyor bana. Fırın üstü evde oturanlar var mı? Bahsettiğim ev 7 - 8 yıllık çok eski değil. İçi bakımlı 160 mt 2 çok çol içime sindi fakat ev ekmek fırını üstüne pide fırını değil akşam 6 da imalat bitiyor 7 gibi kapatıyorlar. İs konusunda hiç yaşanmamış fırın bacası çatıdaymış içinde oturabla konuştum hiç is sıkıntısı çekmedim dedi. Yine de aklımda soru işaretleri var bu 2 senede 3. Evim olacak hep bir sorun çıkıyor Fikirlerinize ihtiyacım var. Oturan tanıdığı oturan var mı? Nasıl olumsuzluklara karşılaşırım. Bu arada oturduğum şehir deprem bölgesi değil. Bu zamana kadar en fazla 4 şiddetinde olmuştur deprem. Evde altı dükkan üstte iki kat var çok yüksek değil 😊
Pastane üstünde oturdum.Yazin acayip sıcak oluyordu ev, duramiyordum serinlemeye mağazalara gidiyordum klima var diye..Hamam böceği de vardı komple binada..savaş acmistim o böceklere ve sonunda kazanmıştım.Onermem

Böcekten yana nekadar çok sikayet varmis. 5 yildir firin uzerindeyim kendi isimiz ve evimiz. Bir tane dahi bocek sorunum olmadi epey sansliymisim cekilecek dert degil cunku😊 zaten bocek durumu gida isi icin ciddi risk apartmanda olan firindada olur nasil onlem almazlar. koku vs de hic olmuyor acaba firin havalandirmasi ile evlerinki ortak mi o yuzden mi cok koku oluyor. Gece 2-3 gibi ilk ekmek ciktiginda eger balkondaysam sicak ekmek kokusunu alabiliyorum. Evin icine asla girmiyor yaz donemi geceli gunduzlu ekmek yapiliyor cam pencere acik ama koku yok. Sicaga gelince firinin ustune denk gelen odalar farkedilir derecede sicak oluyor geceleri illa bi balkon yada cam acik uyuyoruz yoksa imkani yok. Konu sahibinin isi baya zor okadar cok sikayetci olan varki bi an ben bile korktum ilerde ayni seyleri yasarim diye 😊😊

Fırın ve market üstünde sabah 5 te uyanırsınız. Bir tanıdığımın evi market üstündeydi. Sabah 4 gibi mal gelirmiş. Sanki evin içinde inşaat var, yük indiriyorlar derdi.

Ablam da kısa bir süre zincir market üstü evde oturmuştu,yatiya kaldiğım ilk gece deprem oluyor korkusu ile yataktan fırladığımı hiç unutamam😁😁

Tam saatini hatirlamiyorum ama sabah karşı sürekli aynı gürültü, tırdan palet paler ürün indiyorlardı o saatte, çok da şaşirmiştm nasil bu saatte bu işe izin veriliyor diye.

Kirası yarı fiyatina bile olsa firin + market komboyu hayatta tutmazdim🙄🙄

Asıl önemli soru sabaha karşı kaçta açıyorlar?

Kışın güzel olsa da yazın durulmaz o evde.

Ayrıca sıcak yüzünden böcek riski daha fazla diye biliyorum.

Ben olsam uzak dururdum.
Bende bunu yazacaktım inanılmaz sıcak oluyor ve bocek evet kaçınılmaz.halam oturmustu ordan biliyorum.

Böcekten yana nekadar çok sikayet varmis. 5 yildir firin uzerindeyim kendi isimiz ve evimiz. Bir tane dahi bocek sorunum olmadi epey sansliymisim cekilecek dert degil cunku😊 zaten bocek durumu gida isi icin ciddi risk apartmanda olan firindada olur nasil onlem almazlar. koku vs de hic olmuyor acaba firin havalandirmasi ile evlerinki ortak mi o yuzden mi cok koku oluyor. Gece 2-3 gibi ilk ekmek ciktiginda eger balkondaysam sicak ekmek kokusunu alabiliyorum. Evin icine asla girmiyor yaz donemi geceli gunduzlu ekmek yapiliyor cam pencere acik ama koku yok. Sicaga gelince firinin ustune denk gelen odalar farkedilir derecede sicak oluyor geceleri illa bi balkon yada cam acik uyuyoruz yoksa imkani yok. Konu sahibinin isi baya zor okadar cok sikayetci olan varki bi an ben bile korktum ilerde ayni seyleri yasarim diye 😊😊
İlk ve tek olumlu yorum okudum saflara yorumdan sonra tutmaya cesaret eder miyim bilmiyorum 🤷‍♂️

Firin benim olsa belki bana da kokmazdi😂
Mis gibi ekmek ya kokusu birsey degil de arkadasin da aile firini,evi terkediyorlar yazin...

Yok oturan 5 yıldır kiracı ev aldığı için çıkıyor bende kiralık tutucam
Bilemedim ki,ben de guzel daireler bakmistim,super,asansorlu,alt dukkanlar korkutmustu beni,hele ki firin olursa diye.Baska firin ustu evlerde oturanlara sorabilseniz keske.Cogu kisi ben dahil olumsuz bulduk,oturup memnun olanlar az epey

Kız kardeşim fırının üstünde oturuyo 1 yıl olacak böcek falan olmuyormuş kışnda ısınmışlar zaten o sıcaği sever şikayeti yoktu demek ki evden eve değişiyor yorumlara bakılınca

yok sakarya/karasu bizimki。 burdada firin ustu kiralik esimle dedikki mis gibi dogalgazda kullanmayiz fatura gelmez diye😂 baska bi arkadasi firin uzerinde cocuga hic fatura gelmiyo
Bende 2 senede 2 ev değiştirdim. Bizim buranın akşamları çok soğuk olur yaz 1 - 2 ay falan yaşarız iki evim de de kışın oturma odasında yattık soğuktan 500-600 doğalgaz ödedim 2 odaya o yüzden fırın üzerinde bulunca cennetten ev gibi gelmişti buradaki böcek akrep olaylarından sonra vazgeçtim

Back
X