Köfteler Fırında Köfteli Krep Sarma & İçli Köfte

Oh iyi etmissin
Ben cok severim ama bu kadar detayli resimli hicbiryerde gormedim.iyiki.yapmissin yahu

Varmi bir bilen buzlik olayini acaba

Oh iyi etmissin
Ben cok severim ama bu kadar detayli resimli hicbiryerde gormedim.iyiki.yapmissin yahu

Varmi bir bilen buzlik olayini acaba

sevindim canım...
aslında hamur kısmınada kıyma katılıyor bir çok tarifte ama ben katmıyorum hatta haşlanmış patates koyuyorum o zaman çatlama riski olmuyor birazda haşlanmış patates katabilirsin ilk yapacağın için diyorum...
buzluk olayını editörümüze sormak lazım NEVRESTEEEEE duy biziiiiiiii içli köfte buzlukta nasıl saklanır

Aaaaaaaa herkesler burda çok güzel olmuş güldenim hele içli köfte mükemmel gözüküyooooooo
transferim yapıldıktan hemen sonra yemiştim merkezde yatakta çok seviyorum
ellerine sağlık

Aaaaaaaa herkesler burda çok güzel olmuş güldenim hele içli köfte mükemmel gözüküyooooooo
transferim yapıldıktan hemen sonra yemiştim merkezde yatakta çok seviyorum
ellerine sağlık

evet canım çok lezzetli oluyor gerçekten...
beğenmene sevindim ayrıca

Kiyma olayini bende tutmiyorum hem.ici hem.disi cekici gelmiyor
Eltimin anneleride patates koyarmis
Ay artik.icli kofteyi disarda yiyip uc adetine dunya para vermeye son...
Sayende evimizde yapip afiyetle yicez
Ay yapabilirmiyimki
Oglumun dogumguni icin yapmayi cok isterrdim ama nerdeee

of...of....of.... gece gece gözüm gönlümmü açıldı diyim yoksa midem kazındımı? bu ne şahane bi görüntüdür arkadaşım, yine döktürmüssün... ellerine sağlık.... en kısa zamanda köfteli krep sarmayı deneyeceğim mikemmel gözüküyo

Ben geçmi kaldım bittimi
Ellerine sağlık canım yarışmada başarılar

Son düzenleme:
ayy o nasıl bir içli köfte yaaa eridim bittim resmen
elleirne sağlık.

yaparsın canım ilk başta zor gelebilir ama pes etme...
patateslisi daha garanti oluyor daha kolay şekil veriyorsun..

Canim disina yumurta koymassak olurmu

ben hep yumurtalı yaptım dışını çatlama olmasını engelleyn bir durum diye de hiç çıkarmak gelmedi aklıma...
kendine güveniyorsan sen çıkar canım

sağol canım beğenmene sevindim
dene valla pişman olmazsın ama krepleri daha büyük tavada yap ben acele yaptım pazar günü olduğundan acele etmek durumunda kaldım eşim dışarı çıktı o arayı değerlendirdim gelene kadar halledeyim istedim söyleniyo ben evdeyken mutfaktan yanıma gelmiyorsun diye çok seviyozda birbirimizidemem o ki ben aceleden her zamanki tavam yerine küçüğünü kullanmışım sen büyük tavada yap krepleri..

beğenmedim bayıldım, mutlaka deneyecem artık bu içli köfteyi, ama senin ki gibi güzel şekil verebileceğimi hiç sanmıyorum

tabiki şekil verirsin canım... bende normalden büyük parçalar alıp şekil verdim acele etmem lazımdı verdiğim ölçülerle daha fazla çıkabilir yani sen küçük yap yada şekil vermede sorun olursa haşlanmış patates kat içine..

Ellerine sağlık Egual.Her iki köften de çok güzel görünüyor.Krepli olan değişikmiş.Başarılar dilerim.:124:

Son düzenleme:
çok heyecanlandım resimlere bakarken niyeyse

ellerinize sağlık harika görünüyorlar, birinci olmayı hakediyor bence başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…