Köfteler Fırında Köfteli Krep Sarma & İçli Köfte

güldenim ellerine sağlık döktürmüşsün yine canım menim yarışmada başarılar dilerim

Canim benim.oglumun yumurta alerjisi var emzirdigim icin tuketemiyoruum k sebeple sordum ee denemeli karar vermeli

canım sponsorum yarışmada başarılar dilerim inşallah 2. olursun ay ben eğlenmeye şimdi başladım popom yere düştü mutfakta uğraşırken anca kendime geliyorum

canum sen eğlen ben kazanıyım anlaştıkmı kürkü ben alayım yada sen birinci ol kabul

şaka bi yana senden gördüm canım yarışmaları daha önce dikkatimi çekmezdi yani nafiyeminde birinci olup kürklenmesi beni daha bi teşvik etti dayanamadım bu sefer katıldım

güldenim ellerine sağlık döktürmüşsün yine canım menim yarışmada başarılar dilerim
sağol canım benimmmmmm

Canim benim.oglumun yumurta alerjisi var emzirdigim icin tuketemiyoruum k sebeple sordum ee denemeli karar vermeli

o zaman haşlanmış patates koycaksın canım...
yumurta yerine..

şaka maka sponsorun oldum yaniii son dakika golü buuuu
ben kürkümü yarışmadan değil kendim kendime aldım
ilk yarışmaya katıldığımda kürklüydüm ben zaten
darısı sana olsun canım

daha konu açılmadı yazamadım sponsorum diye içimde kalsın madem sende katılmışsın yarışmaya rakipten sponsor olmaz dimi eğlenceliymiş hayırlısı olsun kürk alamazsak petekleri çok yakarız kışın gezmeyiveriririz dışarda

iyi akşamlar
Neler görüyorumm ben benim hamarat arkadaşım yine döktürmüş maşallah subhanallah
ellerine sağlık Güldencimm ..On parmağında on marifet arkadaşımm ellerine emeğine sağlık...
Yarışmada başarılar diliyorumm

konuyu açarken tarif ismini yazıyorsunya konu başlığı olarak işte onun sonunda sponsoru ekliyorsun sen eklemedinmi sonradan olmuyor diye biliyorum ben:26:

:78::78::78:canıımmmm şımardım

vay vay vay köfteye bakkkk...
ellerine sağlık başarılar dilerim yarışmada

alabilirsin canım mesela bir tanesi bir porsiyon kıvamında azcık iri yaptımda
ayıp ettiğim için ve hamişleri düşünmediğim için kendimi kınayıp yarışamadan çekiliyorum

Kıyamamaaam, olur mu öyle şeeeeyyy

Porsiyonlar iriyse hepimiz paylaşırız şurada, hepimize yeter yani ne güzel işte

Kıyamamaaam, olur mu öyle şeeeeyyy

Porsiyonlar iriyse hepimiz paylaşırız şurada, hepimize yeter yani ne güzel işte

valla ıssır ıssır bitmiyo bi tanesi abartmışım büyüklüğünü eşimde dedi niye bu kadar büyük bu kez diye bende sen gelmeden bitirip etrafı toplayım diye acele ettim dedim pazar günüydü herif günü malum:98: pek mutfakta vakit geçirmemi istemez evdeyken herşey saadetmiz için

Ellerinize sağlık:)içli köfteyi severim ben

mesaja teşekkür edecektim ki imzadaki anne çocuk toplama çarpma cümlesini okudum sabah sabah nasıl iyi geldi anlatamam
çok teşekkür ediyorum ayrıca...

Köftenin sosunu yumurta ve süt karıştırarak direk döktün herhalde demi,beşamel olarak değil

evet direk döktüm aslında dökülmesede oluyor ama altının yapışma riski var birde daha lezzetli oluyor sosla...
yumurta sevmeyenlere önermiyorum ama...

evet direk döktüm aslında dökülmesede oluyor ama altının yapışma riski var birde daha lezzetli oluyor sosla...
yumurta sevmeyenlere önermiyorum ama...

Yağlı kağıt kullanılabilir,yapışma olmaması için.
Sos oldumu daha da lezzetli oluyor,keyifle yeniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…