yaparsın canım ilk başta zor gelebilir ama pes etme...
patateslisi daha garanti oluyor daha kolay şekil veriyorsun..
ben hep yumurtalı yaptım dışını çatlama olmasını engelleyn bir durum diye de hiç çıkarmak gelmedi aklıma...
kendine güveniyorsan sen çıkar canım
sağol canım benimmmmmmgüldenim ellerine sağlık döktürmüşsün yine canım menim yarışmada başarılar dilerim
Canim benim.oglumun yumurta alerjisi var emzirdigim icin tuketemiyoruum k sebeple sordum ee denemeli karar vermeli
canım sponsorum yarışmada başarılar dilerim inşallah 2. olursunay ben eğlenmeye şimdi başladım popom yere düştü mutfakta uğraşırken anca kendime geliyorum
canum sen eğlen ben kazanıyım anlaştıkmı kürkü ben alayım yada sen birinci ol kabul
şaka bi yana senden gördüm canım yarışmaları daha önce dikkatimi çekmezdi yani nafiyeminde birinci olup kürklenmesi beni daha bi teşvik etti dayanamadım bu sefer katıldım
daha konu açılmadı yazamadım sponsorum diye içimde kalsın madem sende katılmışsın yarışmaya rakipten sponsor olmaz dimi eğlenceliymiş hayırlısı olsun kürk alamazsak petekleri çok yakarız kışın gezmeyiveriririz dışarda
iyi akşamlar
Neler görüyorumm ben benim hamarat arkadaşım yine döktürmüş maşallah subhanallah
ellerine sağlık Güldencimm ..On parmağında on marifet arkadaşımmellerine emeğine sağlık...
Yarışmada başarılar diliyorumm
vay vay vay köfteye bakkkk...
ellerine sağlık başarılar dilerim yarışmada
alabilirsin canım mesela bir tanesi bir porsiyon kıvamında azcık iri yaptımda
ayıp ettiğim için ve hamişleri düşünmediğim için kendimi kınayıp yarışamadan çekiliyorum
Kıyamamaaam, olur mu öyle şeeeeyyy
Porsiyonlar iriyse hepimiz paylaşırız şurada, hepimize yeter yani ne güzel işte
Ellerinize sağlık:)içli köfteyi severim ben
Her 2 yemekte harika gözüküyor ellerinize sağlık,ama içli köfteye gözüm kaydı
çok teşekkür ediyorum çok mutlu oldum...
Köftenin sosunu yumurta ve süt karıştırarak direk döktün herhalde demi,beşamel olarak değil
evet direk döktüm aslında dökülmesede oluyor ama altının yapışma riski var birde daha lezzetli oluyor sosla...
yumurta sevmeyenlere önermiyorum ama...
Yağlı kağıt kullanılabilir,yapışma olmaması için.
Sos oldumu daha da lezzetli oluyor,keyifle yeniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?