Köfteler Fırında Köfteli Krep Sarma & İçli Köfte

tızım ben boşuna demedim seninle aşık atamam diyeee ellerine sağlık canımmmm hepside çok güzel görünüyorlarrr eminim lezzetleride görünüşleri kadar güzeldir

tızım ben boşuna demedim seninle aşık atamam diyeee ellerine sağlık canımmmm hepside çok güzel görünüyorlarrr eminim lezzetleride görünüşleri kadar güzeldir

beğendin demek sağol canım...
ne demiştim mesele aşık atma meselesi değil yeğen mesele eğlenmek

ayy harika olmuş bunlarr...
yani bu halde resimlere zor baktım ama süperr..şimdi ankarada olmak vardı da neyseee..
kendimi iyi hissedince ilk işim denemek..
ellerine saglık hayatım..

beğendin demek sağol canım...
Ne demiştim mesele aşık atma meselesi değil yeğen mesele eğlenmek

yok yok tızımmmm ben seninle bu konuda eğlenmemde beğendim tabiki çok güzeller görünüyorlar canım

ayy harika olmuş bunlarr...
yani bu halde resimlere zor baktım ama süperr..şimdi ankarada olmak vardı da neyseee..
kendimi iyi hissedince ilk işim denemek..
ellerine saglık hayatım..

sağol canım kokmadı dimi burnuna taze gebe

her türlü bu konuda uzak olalım ayrı dünyaların insanlarıyız diyon yani

evet evet ayrı dünyaların insanlarıyız bizim aşkımız buraya kadarmış sen çok daha iyilerine layıksın

Heyyy ayıp oluyo ama içli köfte falan. Hamile olup canı çeken var burada

Bir porsiyon alabilir miyim?

Heyyy ayıp oluyo ama içli köfte falan. Hamile olup canı çeken var burada

Bir porsiyon alabilir miyim?

alabilirsin canım mesela bir tanesi bir porsiyon kıvamında azcık iri yaptımda
ayıp ettiğim için ve hamişleri düşünmediğim için kendimi kınayıp yarışamadan çekiliyorum

iki paşa teyzesi benimde teyzem olurmusun içli köfte yaptın oyumu kaptın

Ellerine saglik egunalcigim.Icliköfte oldumu akan sular durur bende.Yanliz o 4 tane yettimi size,ben tek basima onun 2,5 katini yiyorum

Basarilar cnm

Ellerine saglik egunalcigim.Icliköfte oldumu akan sular durur bende.Yanliz o 4 tane yettimi size,ben tek basima onun 2,5 katini yiyorum

Basarilar cnm

sağol canım..
4 tane değil canım 5 tane çıkıyor tarifte bende dikkat ettim hep 4 tane var resimlerde
şimdi şöyle oluyor bu içli köfteler normalden iri verdiğim ölçülerle daha fazla çıkar benim acelem vardı uğraşamadım kocaman kocaman yaptım fazla doyurucu oldu yanii..2 tanesi yeter bence sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…