Köfteler Firinda Patatespüreli ve Kasarli Köfte-Resimli

süper görünüyor akşama ne yapacağım belli oldu arkadaşlar konu nerden açılıyor bende çok güzel bir patates püresi tarifi paylaşmak istıyorum

cok guzel gorunuyor ellerine saglikk.. bunun tersinide sempatik yapmis ramazan senliginde alt kisma püre uzerine kavrulmus kiyma koymus..burda kiyma cig altta ikisinide deniycem
tam damagima göre

tadi nefis olmus.ben kiymayi köfte harciyla yogurdum uyum cok guzeldi..ben tuzunu biraz kacirmisim oda benim hatam..herkese tavsiye ederim

ya ben bi dangalaklık yaptım önceden köftesini fırında bi 10dk tutmam gerekirdi, öyle yapmadım löp diye püreyi yığdım cart diye fırına verdim şimdi de tırsıyorum pürenin üzeri hafif kızardı köfte kısmı daha çiğ görünüyor diye...neyse ilk denemelerde olur böyle ama çok iyi bir tarif olduğu şüphe götürmez. olduktan sonra da yazacağım tadını

derin bende öyle yaptim ... onceden koymamiz gerektigini okumamistim .. ben mutfakta cok iyiyimya resme baktim bi akannehir

bende bugun yapicemm resim eklerim tabi güzel olarsa püreyi kendim yapcam hazır ürünleri pek tercih etmediğimden ellerine sağlık cook tskler paylaşım ve güzel tarifin içinnn :lepi:

tarif icin cok cok tesekkürler...

yemek yapmayi bilmeyen ve de vakti olmayan benim icin harika oldu.. haftasonu pisirdim, cok lezzetli oldu...

soganla sarimsagini fazla kacirmisim bu yuzden oglen icin okula getiremedim ama aklim evde :))

Ellerine emeğine sağlık.Çok teşekkürler paylaşımın için bende yaptım çok beğendik.Senin tariflerine bayılıyorum zaten hepsi birbirinden güzel oluyor.

ben daha önce fırında böle bi köfte yapmaya kalktım,kıyma çekti çekti ufacık kaldı,sırf yağ bıraktı.bi kabusa döndü,niye acaba?

nefiss görünüyor kısa zamanda deniycem paylaşım için sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…