Köfteler Firinda Patatespüreli ve Kasarli Köfte-Resimli

incim canım benim tarifi bugün yaptım çok çok güzel oldu sen yaparsın da güzel olmaz mı canım benimolumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile3
foto da çektim ama bi türlü yükleyemedim müsait zamanda eklerim inşallah sağolasın hayatımopuyorumnanaktan
yarın da annemin komşuları gelecek onlara halley pastandan yaptım valla senin tarifler süper oluyo iyi ki keşfettim haasırnaşık şey:dance:cokacimcoook

heh sonunda başardım yüklemeyi:dance:...çok beğendik inci tanem ellerine sağlıkopuyorumnanaktan,sen ne hamarat gacısın beealkisalkisalkiskaydirigubbakcemile3
yaptım buraya da foto ekleyeyim dedim incim görsün yaptığımıyerimseniben

Son düzenleme:
canim gec cvp verdigim icin nolur kusuruma bakma ve aff et beni
ellerine saglik
begendiyseniz ne mutlu bana
övgü dolu yorumunla beni inanilmaz mest ettin inan
dilerim halley pastan da sevilmistir annenlerde
resim ve yorumunu esirgemedigin icn tskler
resmini ilk sayfamada ekledim haberin olsun
izinsiz oldu ama umarim kizmazsin

incitanemtuana canim ellerine emegine saglik harika
görünüyor
eminim bi o kadarda lezetli dir cokacimcoook
insallah en kisa zamanda deniyecegim
tekrar tesekürler canima.s.

üüffff çook güzel görünüyor incim yaa.canım bi cektiki bu saatte bile olsa yerim eminim..
epeydir uğrayamadım sana.döktürmüşsün maşallah.kızz ne hamaratsın nazar değcek sana tüü tüüü.. ellerine sağlık canııııııııııımmmm :1hug: opuyorumnanaktan

inci canım gerçekten çok güzel görünüyor
bende yapıcam
kızlar hepiniz hazır patates püresi ile mi yaptınız?
bende patates prüesinin sulu kalmasını istemiyorum

geçen gün küçük borcama yaptım..sadece kendimiz için..püreyi kendim yaptım..hazır kullanmadım ama hazırlarında pek farkı yok..

bende haftasonu yaptım,püreyi kendim yaptım,güzel oldu ama biraz acele ettim sanırım :kedi:
ağzımın içi yandı,yara felan oldu,paylaştığın için teşekkürler canım

:kediy canim ablam ya senden iltifat almak ayri güzel inanki güzel gönlüne saglikopuyorumnanaktan

inci canım gerçekten çok güzel görünüyor
bende yapıcam
kızlar hepiniz hazır patates püresi ile mi yaptınız?
bende patates prüesinin sulu kalmasını istemiyorum

bende haftasonu yaptım,püreyi kendim yaptım,güzel oldu ama biraz acele ettim sanırım :kedi:
ağzımın içi yandı,yara felan oldu,paylaştığın için teşekkürler canım

oy kiyamam ya
sicagiyla yiyince demek agzin yandi
masallah püresinide kendin yaptin demek helal olsun sana
ellerine saglik canim
tskler yorumunu esirgemedigin icin

canım enfes görünüyor görüntüsü kadar eminim tadı da enfestir cokacimcoook
hmmm canım çekti bak şimdi:sinifsinif:
ellerine sağlık arkadaşım...

merhabalar ben bu tarifi görüp gözüme kestireli çok oldu
bu akşam yapıcam inşallah misafirim var değişik bişey yapmak istiyordum aklıma geldi
hemen geldim tarifi tekrar kontrol edeyim diye
resimleri harika görünüyor ellerinize sağlık

misafirlerim bayıldılar 3 4 kez yemek çok güzel olmuş dediler çok teşekkür ederim
ama resmini çekemedim yaa kızım üstüme çorba döktü biraz servisleri aceleye getirdim oyuzden :)))
birde ben köfte ve patates püresinin üstüne karışık garnitür koydum kaşarı üstüne koydum öylede deneyebilrsiniz kızlar
ellerinize saglık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…