- Konu Sahibi incitanemtuana
-
galeta ununu ne zaman kullanıyosun canım ..CADIARZU akşama iftara misafir gelecek.bundan yapayım diyorum.bide kaç kişilk ? biz 10 kişi fln olucaz da =)
ellerine sağlık incitanem paylaşımın için teşekkürler bende deneyeceğim inşallah
eline sağlık canım baylarak yaptıgım ve yediğim köftedir bu senıjn yaptgınd açok guzel görunuyor ben tektek yapıyordum köfteyı.
Ama böle daha guzel olursankım.
Elline sağlık
Oyyyy hayatımda yediğim en leziz köftelerden biriydi cokacimcoook
Eşim de , ben de bayıldık resmenn opuyorumnanaktan
Resmini de çekip koyacaktım ama yemekte misafirim vardı çekmeye fırsat bulamadım, onlar gittiğinde
de hiç kalan olmadı ... O kadar beğendik anlatamam canım, seni çokkk seviyorum ya .. Tariflerinin
müptelası oldum ben :1hug:
Pazar günü bende yaptım bunu ailecek çok beğenerek yedik cokacimcoook
Bende yarın yapmak istiorum.bu yaklaşık kaç kişiye yeter biz biraz kalabalık olcaz ona göre miktarı artırmak istiyorum..
Bide patates püresini kendimiz yapsak(hazır demişsin ama) bi sorun olaz dimi..
Sorularımı cahilliğime verin: )
ya ne beceriklisin sen ya(( insanı bunalıma sokuyorsun laelaelaelaelae
fundacım harikasın ellerine sağlık muhteşem bi görüntü en yakın zmanda bende deneyeceğim
Öyle elle tek tek şekil verme yuvarlama da yok ..Tam benlik.. yemek için çok teferruata girmek beni bayıyor ..akannehir
yerimsenibenozaman kessinlikle tavsiye ederimyerimseniben
kaydirigubbakcemile3al bendende okadar canim baydigindan diilde elimden gelmediginden böyle pratiklerle pacayi kurtariyorum süküryerimsenibenopuyorumnanaktan
canim galeta ununu köfteye diger malzemeleri katarken katiyosun
sonra bir güzel yogururyorsun
asa yukari dilimlere bagli 6kisilik büyük dilimler cikar
ama biraz daha kücültürsen borcamda 8kisilik cikar diye düsünüyorum
ama olmazsa kücük yuvarlak bir tepsidede yapabilir
dilimleri kücültürsün
birincisi ramazanda cok fazla yenmedigi icin
ikincisi nasilsa yaninda baska biseylerde sunucagin icin
umarim yaparsin
ve hosunuza gider canim beoim
kolay gelsin
ve affiyet bal seker olsun
a.s.a.s.a.s.
yaparsan yorum ve resmini beklerim canim
vereliniortak
aynen arkadaşım yaaaa..Ben yalnızca doymak için yapıyorum yemekleri mecburiyetten:kedi:
Kimisi keyif alıyor ben öööle değilim..Bin yılın başında denerim değişik şeyleri onlarda çok çok pratikse...offff..Napıcam ben bu halimle...becereriksizmiyim neyim böööle hiç heves filan yapamıyorum..:sinifsinif:
alın bendende aynısı...
en kötüsü de güzel yemek yapıyor olmanıza rağmen yemek yapmayı sevmemek olsa gerek..
saatlerce uğraşıyoruz yarım saate işlem tamam o kadar emek gitti..
neyse bu tarifi deneyeceğim pratik ve lezzetli görünüyor gerçekten
ellerinize sağlık kaydirigubbakcemile3
canım yaptımmmmmmmmmm hihoyyyt bayıldılar bayıldılarr.. hayatımın ilk püreli köftesiydi kaydirigubbakcemile3 iftar zamanı sıkışıklık olduğu için resmini çekmeye vakit bulamadım.. tarifine uydum sadece kıymayı 1 kg kullandım. 15 parça çıktı. bi tanesi doyurdu zaten. 6-7 tane arttı..sahurda bitirmezsek resmini çekerim..çok sağol. süperdi gerçekten.. karnım tok olmasa yicem bi tane daha delikafadulden haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?