- Konu Sahibi incitanemtuana
-
canım ben dayanamadım dün akşam iftara yaptım iyikide yapmışım çok güzel oldu sağol bitanem tekrar bizimle paylaştığın için ama ben şöyle yaptım ilk önce köfteyi fırına verdim 10 dk. pişti tabi biraz çekti onun üstüne patates püresi ve kaşarı ekledim sonrada narr gibi kızarttım buda resmi telefondan çektiğim için görüntü çok net değil
bide hasanpaşa köfte yapanlar bilir tadı onun aynısı budaha pratikleştirilmişi gibi
]
ellerine emegine saglik canim benim
opuyorumnanaktanbegendiyseniz ve begenildiyse ne mutlu banaopuyorumnanaktan
cokacimcoookaffiyet bal seker olsuncokacimcoook
zemuszemusherseyin bir ilki vardir dimi tatlisim benimde ilk köfte yapisimdi oda püreliye denk geldicokacimcoook
canimsin ya eger kaldiysa fotonuda beklerim tatlisim
opuyorumnanaktano güzel yorumun icinde cok saolopuyorumnanaktan
Ben bişey daha sorcam..Köfte harcını tepsiye yaydıktan sonra tek başına hiç pişirmiyomuyuz..
Yani çiğ kalmazmı kıyma püreyle pişirince?
canım ben dayanamadım dün akşam iftara yaptım iyikide yapmışım çok güzel oldu sağol bitanem tekrar bizimle paylaştığın için ama ben şöyle yaptım ilk önce köfteyi fırına verdim 10 dk. pişti tabi biraz çekti onun üstüne patates püresi ve kaşarı ekledim sonrada narr gibi kızarttım buda resmi telefondan çektiğim için görüntü çok net değil
bide hasanpaşa köfte yapanlar bilir tadı onun aynısı budaha pratikleştirilmişi gibi
İstediğim cvbı vermişsin cnm.Bende köfteyi yoğurdum dinlendirdim..Şİmdi pişirmeye gidiodum acaba önceden köfteyi biraz pişirsemmi diye düşünürken cvbını gördüm..Çok makbule geçti zemuszemus
canım tane sayısı 4e düştü..bi tavaya aldım ,görüntü bozuk biraz o yüzdenkaydirigubbakcemile3 ben tepsiye tamamen yaymadım tek tek yaptım.aralarına da garnitür.. güzel oldu
Canım Harikasın... Çok Güzel Gözüküyolar Yarın İlk İşim Yapmak :)
ramazan bitmeden mutlaka deniycem bu tarifiopuyorumnanaktan
mükemmel görünüyo. insan ramazanda çeşit arıyo ne yapsam diye. bunuda deneyecem. ellerine sağlık.
çok lezzetli görünüyo ellerine sağlık
Köftesini yoğurdum tepsiye yerleştirdim püreyi de yapıp fırına vereceğim..iftara misafirim var..Piştikten sonra ve ikramdan sonraki gelişmeleri yazarım..Tarifini kimseye vermiycemkötükedihüso..İsterlerse istesinler..:1ninca:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Valla çok süper oldu.cokacimcoook.Herkeste beğendi..kaydirigubbakcemile5Tabiii tarifini verdim kendimi tutamadım..mafoldumben
Teşekkürler paylaşımın için İncitanesi,tuanası:))a.s.
bende mutfakta acemi olanlardanım görüntüye bittim yorumlarıda okuyunca mutlaka denemeliyim dedim ama bulunduğum yerde hazır patates püresi bulamam acaba püreyi kendi yapan arkadaşlar nasıl yaptıklarını anlatırlarmı? bu arada yapan herkesin ellerine sağlıkalkisalkisalkis
estaffurullah canim benim
kendine haksizlik etme
sonucda hicbirimiz
annemizin karninda ögrenerek dogmadik
kessinlikle tavsiye ederim canim benim
senin icin netten patates püresi tarifi arasdirip buldum
insallah yardimci olabilirim
PATATES PÜRESİ
MALZEMELER
6 - 7 tane orta boy patates
1 yemek kaşığı margarin
1 su bardağı süt
tuz
HAZIRLANIŞI
Patatesler yıkanıp haşlayın. Sıcakken soyup çatalla ezin yada rendeleyin.
Yağ, süt ve tuz ilave edin, yağ eriyinceye kadar karıştırarak pişirin.
AFİYET OLSUN...
serininlezzetgünlügü.com dan alintidir bu tarif
yaparsan eger yorumunu ve mpümkünse resminide beklerim canim
opuyorumnanaktankolay gelsinopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?