• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Firuze zayifliyor....

Kitabı bitirdim bana çok şey kattığı inanıyorum planım yaptım önceliklerini belirledi umutsuzluğa yer yok kafamda en ufak bir olumsuzlugu bile barundirmiycam artik.
1. Gruba giren işleri sınıflandırdim zaten birbiriyle bağlantılı en başta kilo vermeye daha doğrusu sağlıklı beslenerek kilo vermeye başlıycam bu da doğal olarak sağlıklı beslenmemi düzenli yemek yapmamı zinde ve enerjik olmamı ve çocuklarımla daha güzel iletisimimi sağlayacak evim de daha derli toplu olucak. 2. Sınıfta da sigarayı ramazana kadar bırakicam. Düzenli kitap alıp okuycam kendimi isimde gelistiricem. Şimdi Mevsimlerden romayi girip hafta hafta beslenme düzenine geçiyorum. Kalori sayma yla bu iş olmayacak. Bu arada kitabı okurken dahiliye randevu da aldım Troit rahatsızlığım var zaten ama ben tembellikten 1 seneyi geckindir tahlil yaptirmiyodum hem insülin direncini ve şekeri mi kansizligimi bi olctureyim belki tembelliğim fizyolojiktir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ufak bir öneride bulunmak istedim. Basit karbonhidratlar yenmeye devam ettikçe daha çok acıktırırlar. Yani simit, kek, beyaz ekmek, makarna vb. sık sık yenirse insan daha zor doyuyor. Mümkün olduğunca protein ve sebzeyle doymalı ve ekmeği esmer tercih etmeli. (Gerçi senin fotolarında esmer ekmek gördüm ama yine de söyleyeyim dedim) Bir hafta sonra insan daha çabuk doymaya başlıyor. Yeterki bir süre basit karbonhidrattan uzak duralım. :34:

Haklısın. Ben bunu deneyimledim zaten. Simit yediğim zamanlar doyamiyorum. Diyetisyenimin verdiği tabloda aciktiran besinler adı altında simit kola cips bisküvi beyaz ekmek muz vs vs hepsini biliyorum ama iş bilmede değil hayata aktarmada. Kolayı hayatımdan çıkardım cips beyaz un şeker için aynı şeyi söyleyemem ama bir fili nasıl yersiniz diye sormuşlar lokma lara bölerek diye yanitlamis bir bilge. Ben de ufak adımlarla ilerledim ilerliyorum zamanla daha sağlıklı azla doymasini bilen bir birey olucam. Kendime inanıyorum. Teşekkürler önerin için.

Işte yarından itibaren uyacak sağlıklı beslenme listem

Son düzenleme:
Işte listem

Eklentiler

• $1401975675572.webp
    $1401975675572.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 123
Son düzenleme:
Uzaktan çekince yazılar okunmuyo yakından çekince de böyle yan oluyo napimm

Bugün listeme başladım tartildim ama 69.3u göremedim geçen haftaya nazaran kilo da almışım demek ki kalori sayımı bende ise yaramadı aslında yaradı ama 2 kez 2000 kalorileri bulunca sadece kilomu muhafaza etmişim. 2 hafta sonra daha iyi bir sonuç bekliyorum kendime inanıyorum
kahvaltim

Eklentiler

• $1402038380751.webp
    $1402038380751.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 115
Kahvaltim biraz geç olduğu için ilk arayı atladım mecburen öğlen ton balıklı salata 1 dilim ekmek menum çorba da olsaydı iyiydi ama yoktu. Bu arada metabolizma çayina bayıldım tadı çok güzel ara öğünde bi dilim kek yedim cayla. Bu salata nim yarısı duruyo bu arada yağı da yok denecek kadar sz

Eklentiler

• $1402064002662.webp
    $1402064002662.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 132
Aksam yemegi öncesi metabolizma cayımı içtim yemeğim pişiyor taze fasulye
ben bu bir dilim ekmekle doymuyorum yaaa unonun cavdar ekmeği 28 grmis. çok az değil miiiiiii. Şu an çok aciiiiiiimmm

Son düzenleme:
Bugün listeme başladım tartildim ama 69.3u göremedim geçen haftaya nazaran kilo da almışım demek ki kalori sayımı bende ise yaramadı aslında yaradı ama 2 kez 2000 kalorileri bulunca sadece kilomu muhafaza etmişim. 2 hafta sonra daha iyi bir sonuç bekliyorum kendime inanıyorum
kahvaltim

Hiçbir zaman çok doymuşluk hissini yaşama. Bence kaloriden ya da yenilenlerden çok bu önemli. En azından ben de öyle oluyor.
Kendine inanmaya ve pozitif olmaya devam et. Haftaya güzel bir sonuç alırsın.

Haklısın. Ben bunu deneyimledim zaten. Simit yediğim zamanlar doyamiyorum. Diyetisyenimin verdiği tabloda aciktiran besinler adı altında simit kola cips bisküvi beyaz ekmek muz vs vs hepsini biliyorum ama iş bilmede değil hayata aktarmada. Kolayı hayatımdan çıkardım cips beyaz un şeker için aynı şeyi söyleyemem ama bir fili nasıl yersiniz diye sormuşlar lokma lara bölerek diye yanitlamis bir bilge. Ben de ufak adımlarla ilerledim ilerliyorum zamanla daha sağlıklı azla doymasini bilen bir birey olucam. Kendime inanıyorum. Teşekkürler önerin için.

Rica ederim. :42:

Pozitifim evet.bu kez olucak hayatimi yeme düzenimi degistiriyorum artik. Kendim de değişiyorum.

akşam yemeğim

Eklentiler

• $1402072121441.webp
    $1402072121441.webp
    16 KB · Görüntüleme: 80
Dün geceyi hasarsiz ve ağzıma tek lokma koymadan atlattim. Eşim sağolsun 2 tane kocaman ekler almış bol kremalı ama tabi ki yemedim.
Kahvaltim biraz çok oldu hem yumurta hem peynir ama tokum ve mutluyum

Eklentiler

• $1402123637638.webp
    $1402123637638.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 64
Amcam vefat etmiş biz memlekete gidiyoruz bir süre yokum.

Amin canim. Hala kendimde degilim. Acim ve midem kaziniyor ama amcam seker hastasiydi. Kalp ameliyatı oldu ama yogun bakımdan çıkamadı. yani herseyin başı sağlık. Allah mekanını cennet eylesin

Amin canim. Hala kendimde degilim. Acim ve midem kaziniyor ama amcam seker hastasiydi. Kalp ameliyatı oldu ama yogun bakımdan çıkamadı. yani herseyin başı sağlık. Allah mekanını cennet eylesin

haklısın canım herşeyin başı saglık… Amin canım..

Uzun zaman oldu yazmayalı memleketten döndük.
Malum cenaze evinde yemek pişmez hep dışardan konu komsudan geldi etlipideler borekler idin açığı geri cevirmedim ama az yedim 1 hafta kaybim var dönünce de hasta oldum şimdi biraz iyi gibiyim ishal baş ağrısı halsizlik vardi ishal hala devam ediuor bu arada 69 kg u gördüm

Bugün malum hastayım sabah kahvaltı yapmadım öğlen bi tabak çilek yedim şimdi de 2 dilim cavdar ekmeği 2 tane karper peynir yedim. Çok düzensiz yine toparliycam inşallah. Evde sebze de yok dolapta sadece kahvaltilik var alışveriş yaptirayim eşime tekrar başlayim diyetime. Bu arada metabolizma çayı bi harika. En son memlekete gitmeden yapmistim hem iştahı kesiyor hem de içimi süper onu da yapim ama ithalinin geçmesini bekliyorum

Aksam yemeğim 1 tabak mercimek çorbası ve salata

Resim yok ne yazık ki tlf sarjdaydi. Ekmek yemedim bugün hiç aramadim da sanırım sağlıklı beslenmeye alısiyorum artık. Çorba ile ekmek aynı kategoriye giriyo diye okumuştum o yüzden yemedim. Bugünü de kapattık yarın daha düzenli bir menüyle ve sporumu yapmış olarak gelirim umarım. 2 haftadır 15 bin adim atan ben iyice tembellistim.
Burdan simsims arkadaşımıza sevgilerimi yolluyorum. Sayesinde toparlaniyorum hep...

Son düzenleme:
Aksam yemeğim 1 tabak mercimek çorbası ve salata

Resim yok ne yazık ki tlf sarjdaydi. Ekmek yemedim bugün hiç aramadim da sanırım sağlıklı beslenmeye alısiyorum artık. Çorba ile ekmek aynı kategoriye giriyo diye okumuştum o yüzden yemedim. Bugünü de kapattık yarın daha düzenli bir menüyle ve sporumu yapmış olarak gelirim umarım. 2 haftadır 15 bin adim atan ben iyice tembellistim.
Burdan simsims arkadaşımıza sevgilerimi yolluyorum. Sayesinde toparlaniyorum hep...

canım benim geçmiş olsun.. seni yine buralarda görmek güzel... yarın güzel bir gün,diledigin gibi bir gün olsun.. benden de sana sevgiler,öpücükler :16::54:

Back
X