kızzzz ne ara evlendin sen...:)
babanı ikna edebildin mi..haberleri var mı?
mutluluklaaarrrrrr
insanlık hali ama ben de çok utanıyorum böyle bir şey yaşamadım ben daha ama, motoru bozduğum bir dönem yanına gitmeyi reddettiğim oldudedim gelmicem sen de gelme gelmeeee gülüyor. saçmalama falan diyor hep ama çok zor. kadına çok zor
Ya bana da ne olucak farkında değildin ki uyuyordun doğal bir şey dedi de o öyle beni izlerken of niye ya hoş mu şimdi bu yakıştı mı diyorum soğumuş mudur diye endişeleniyorum ya da bakış açısı değişmiş midir diye hele dünkünü bilmiyorum bir değişiklik yok tabi hareketlerinde hiç bahsini yapmadı ama çok küçüktü ya fıs yani sadece :18:
Ay sen de çok hoşsun valla bu yüzden buluşmayanı ilk kez görüyorum da benim de kaçtığım oluyor özellikle bazı şeylerden
bende oldu hem deiş üzerindeyken
utanmıştım ama napalım bizde insanız sonuçta..
o "pırt" "zortttttttttt" olmadığı sürece bence sorun yok .
ben de geçen sabah eşimi işe gönderirken sarılmıştık kaçırdım ben gülmeye başladım kahkahalarla..noldu dedi..dedim hiiiççç...ya noldu nie gülüyon dedi,gerçekten duymadı galiba acil çıkması gerekiyodu çıktı daha üstelemedi.ben öle çok utanmadım ama çok komikti..
Bana hiç olmadıda babam yanımızda yaptı kaç kere ay sinir oluyorum ya bence kadında erkekte yapmasa iyi olur
Canım öncelikle tebrik ederim. Ömür boyu mutluluklar
Benim eşimde uyurken izleyen kesimdendi. Regl dönemimdeydim malum sancılar falan derken yapmışım.
Sabah baya güldü bana taklit falan yaptı ama
ben hem utanırım hemde hiç sevmem bu tarz muhabbetleri.
Biraz fazla tepki gösterdim sanırım bi daha ağzını açamadı
evet ya biz evlenmeden önce babaannem büyükbabamla yaşıyoduk..ikisi de sabahtan akşama kadar zart zort zurt........öle uzayıp gidiyo,pırt olsa razıydım yani.neyse kurtuldum
Ay iyi siz yırtmışsınız ben konuyu değiştirdim normal konuşmaya devam ettim ama
evet ya biz evlenmeden önce babaannem büyükbabamla yaşıyoduk..ikisi de sabahtan akşama kadar zart zort zurt........öle uzayıp gidiyo,pırt olsa razıydım yani.neyse kurtuldum
Çok komik bence iki yaşlı çift düşünemiyorum
Aslında o da bir kez yapsa yanımda rahatlıcam ama ilk falsoyu ben verdim maalesef
ya biz eşimle birbirimize çok yakınız oluyo bazen insanlık hali yani,,birbirimize bakıp gülmekten çatlıyoz,sonra dalga geçiyoz birbirimizle..ilişkimiz çok mu laçkalaşmış ya:26: bilemedim şimdi...
am aiş üzerindeyken olmasın diye kendimi çok sıkıyorum..bütün ambiyans mahvolur gülmeye başlarız biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?