Fıss :DD

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Haha konu komik olucak farkındayım ama sormam lazım hiç eşiniz/sevgiliniz yanında böyle bir şey başınıza geldi mi ya paylaşıp rahatlayalım :18: hem de gülelim

Dün oldu ilk kez ama öyle sesli filan değil ama duydu biliyorum ya bir şey demedi duymamış gibi davrandı ama ben çok utandım bir de gece ben uyurken beni izliyormuş o zaman da olmuş ağzından kaçırdı ben çok utandım ya benden soğuduysa diye hani biz kadınız kabul ediyoruz ama erkeklerin gözünde biraz tuhaf görünebilir belki

Of

Son düzenleme:
insanlık hali ama ben de çok utanıyorum böyle bir şey yaşamadım ben daha ama, motoru bozduğum bir dönem yanına gitmeyi reddettiğim oldu dedim gelmicem sen de gelme gelmeeee gülüyor. saçmalama falan diyor hep ama çok zor. kadına çok zor

Ya bana da ne olucak farkında değildin ki uyuyordun doğal bir şey dedi de o öyle beni izlerken of niye ya hoş mu şimdi bu yakıştı mı diyorum soğumuş mudur diye endişeleniyorum ya da bakış açısı değişmiş midir diye hele dünkünü bilmiyorum bir değişiklik yok tabi hareketlerinde hiç bahsini yapmadı ama çok küçüktü ya fıs yani sadece :18:

Ay sen de çok hoşsun valla bu yüzden buluşmayanı ilk kez görüyorum da benim de kaçtığım oluyor özellikle bazı şeylerden

Son düzenleme:
bende oldu hem de iş üzerindeyken

utanmıştım ama napalım bizde insanız sonuçta..

o "pırt" "zortttttttttt" olmadığı sürece bence sorun yok .

ben de geçen sabah eşimi işe gönderirken sarılmıştık kaçırdım ben gülmeye başladım kahkahalarla..noldu dedi..dedim hiiiççç...ya noldu nie gülüyon dedi,gerçekten duymadı galiba acil çıkması gerekiyodu çıktı daha üstelemedi.ben öle çok utanmadım ama çok komikti..

soğumaz soğumaz korkma, kolay mı öyle şekerim

bende oldu hem de iş üzerindeyken

utanmıştım ama napalım bizde insanız sonuçta..

o "pırt" "zortttttttttt" olmadığı sürece bence sorun yok .

Ya gülmekten yerlere yattım

Aslında itiraf ediyim bizim de o sırada oldu dünkü yani sonrasında ya hiç geliyorum demedi bu pırt ne bileyim ben dese tutardım içimde

Valla uykudaykenki nasıldı bilmiyorum ama inşallah zort değildir :18:

Bir de sadece orası da değil ya ön taraftakinden de tuhaf sesler geldi anlamadım benim makineler bozuldu mu ya normal mi

Bana hiç olmadıda babam yanımızda yaptı kaç kere ay sinir oluyorum ya bence kadında erkekte yapmasa iyi olur

Ay iyi siz yırtmışsınız ben konuyu değiştirdim normal konuşmaya devam ettim ama

Canım öncelikle tebrik ederim. Ömür boyu mutluluklar

Benim eşimde uyurken izleyen kesimdendi. Regl dönemimdeydim malum sancılar falan derken yapmışım.

Sabah baya güldü bana taklit falan yaptı ama

ben hem utanırım hemde hiç sevmem bu tarz muhabbetleri.

Biraz fazla tepki gösterdim sanırım bi daha ağzını açamadı

Bana hiç olmadıda babam yanımızda yaptı kaç kere ay sinir oluyorum ya bence kadında erkekte yapmasa iyi olur

evet ya biz evlenmeden önce babaannem büyükbabamla yaşıyoduk..ikisi de sabahtan akşama kadar zart zort zurt........öle uzayıp gidiyo,pırt olsa razıydım yani.neyse kurtuldum

Ya regl dönemlerini açmıyorum bile yanında oturmak bile sıkıntı uyumayı geç
Benimki hiç demedi de ağzından kaçırdı ne var canım uyurken olabilir gibisinden o zaman anladım yapmışım
Ay neyse soğumayabilir o zaman benim gibi varmış ohh

Ay iyi siz yırtmışsınız ben konuyu değiştirdim normal konuşmaya devam ettim ama

ya biz eşimle birbirimize çok yakınız oluyo bazen insanlık hali yani,,birbirimize bakıp gülmekten çatlıyoz,sonra dalga geçiyoz birbirimizle..ilişkimiz çok mu laçkalaşmış ya:26: bilemedim şimdi...
am aiş üzerindeyken olmasın diye kendimi çok sıkıyorum..bütün ambiyans mahvolur gülmeye başlarız biz

evet ya biz evlenmeden önce babaannem büyükbabamla yaşıyoduk..ikisi de sabahtan akşama kadar zart zort zurt........öle uzayıp gidiyo,pırt olsa razıydım yani.neyse kurtuldum

Çok komik bence iki yaşlı çift düşünemiyorum

Aslında o da bir kez yapsa yanımda rahatlıcam ama ilk falsoyu ben verdim maalesef

Son düzenleme:
Çok komik bence iki yaşlı çift düşünemiyorum

Aslında o da bir kez yapsa yanımda rahatlıcam ama ilk falsoyu ben verdim maalesef

böle söleyince komik ama yaşamak sinir bozucu..babaanneminki daha ince tizdi böle büyükbabamınki tam bir zooooooorrrrtt yanii..aay iyice iğrençleştim ya kusura bakmayın...
evet ilk olunca sorun oluyo utanıyo insan

Son düzenleme:

Ya o benim oldu işte anlamadım şeyimden tuhaf sesler gelmeye başladı Of çok utanıyom niye ben
Hava kalmıştır dedi ama hava kalmamış bence orda havaalanı falan kalmış

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…