Fıss :DD

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
güldüm çookk

biz bayağı laçkayız kanımca eşimin hiç bir şeyinden tiksinmem,pırtlasın zırtlasın sorun değil
ben de yaparım insanlık hali bazen istemeden oluyor :)
ön taraftan olanın normal olduğunu görünce sevindim

Canım ne oldu ya en son konuştuğumuzdaki durumda mısınız hala :26:

Bu arada koku yoktu onu dedem de derdi

Face'den konuşmuştuk ya işte onlar büyüdü hiç sevmediğim muhabbetler oldu canım.

Hatta konu açtım biraz bahsettim ama kafam o kadar dolu ki herşeyi yazamadım.

Face'i kapattım bu arada boşandıktan sonra yeni açıcam eklerim yine :)

Ben de kapattım canım zaten facebookumu burdan da konuşabiliriz problem değil :)

İnşallah hayırlısı olur hakkında...

ben de önden sadece bana oluyo sanıyodum..iyi oldu bu konuuu..açana teşekkürlerrr

Valla ben de bilmiyodum yeni evliyim bir anormalliğim var sanıyordum

ben de önden sadece bana oluyo sanıyodum..iyi oldu bu konuuu..açana teşekkürlerrr

Canım kıyamam ya hepimizin korkuları endişeleri ortak işte

ilişki esnasında oluo tatlım takma kafana bunları, daha yenı evlıymişsin :) giriş çıkış anlarında havada giriyor, normal yani.

benımde başıma bı kere geldı o pırt olayı nişanlıykene :)) ama bende robot degilim ki canım, insanız sonucta dimi :)

Valla tebrik ediyorum o kadar yıldır falso vermemişsiniz çok başarılı

Bende geldim su an hamile kalmak icin birtakim ilaclar kullaniyorum aslinda icinde yazmio ama bende cok gaz yapti ilaca basladigim gecenin sabahi esim hem guluyo hem de gece yaptiklarimi soyluyo ben uyandrdim bana dioki kivvi butun gece uykumu maaf ettin be askim gece en az 9 sefer senin zooorrt seslerine kalktim bu ne ya uyuyorum bi birakiyosun bidaha uyuyorum bi daha birakiyosun her seferimde kalkip suratina bakiyorum aceba giciklik olsun diemi ben uyuyorum nasisa die rahat rahatmi ypiosun diorum ama misil misi
Uyuyosun ama beni 9 kere uyandrdin dedi sunu da belirteyim esim normallde sabah kalkmak icin tablet kurar 2 telefon 1 saat kurar gene uyanmaz ben uyandririm ama uyki sesleri hayal edemiorum demekki 4 alarmdan daha etkili

ayyyyhhhh cok guldum yaaa

Gülmekten yerlere yattım yine canım o ilaçtan lazım o zaman bana kendimi uyandırmak için

ay çok güldüm ölmeyin siz ya
gözlerimden yaş geldi valla

Gülmekten çatladım yani gayet doğal şeyler herhalde çok yaşa emi just havaalanı olayına öldüm

Fıss ettiyse yine iyi,ben uyurken kendi gürültüme uyanıyorum. O derece

Çok güldüm bu iki yoruma yaa :) Keyfim yoktu keyiflendim hahaha :) Alemsiniz vallahi...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…