Fıss :DD

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir de beni rahatlatmak için bir kaç kez geğirdi falan bak böyle mi diye ay ne iğrenç bir çiftiz :9: Tamam yeter yapma geçti dedim :9:

krizantem canım sizden laçkayız belki de bilemiyorum :9:

Birde evlendiğimiz ilk zamanlarda hangimiz tuvalete gideceksek

diğeri balkona çıkıyodu :17:

Kış gelince yapamadık tabi ama mutfaktan ileri gitmiceksin diye sınırlarımız vardı :52:

Ne onunkini duyayım ne de o benimkini duysun :9:

Ya o benim oldu işte anlamadım şeyimden tuhaf sesler gelmeye başladı :53: Of çok utanıyom niye ben :30:
Hava kalmıştır dedi ama hava kalmamış bence orda havaalanı falan kalmış :53:

evet o bana da oluyo anlamıyom şok oluyom arkadaki gibi değil ki tutamıyosun...hemen savunmaya geçiyom diyom arkadan gelmedi:52::52::52:

Birde evlendiğimiz ilk zamanlarda hangimiz tuvalete gideceksek

diğeri balkona çıkıyodu :17:

Kış gelince yapamadık tabi ama mutfaktan ileri gitmiceksin diye sınırlarımız vardı :52:

Ne onunkini duyayım ne de o benimkini duysun :9:

Ya böyle ufak fısları pırtları problem etmesek aslında hoş olabilir, geriliyorum valla :1:

Banane ya onun da midesinden ses geliyo hık mık yapıyo :60:

Ya o benim oldu işte anlamadım şeyimden tuhaf sesler gelmeye başladı :53: Of çok utanıyom niye ben :30:
Hava kalmıştır dedi ama hava kalmamış bence orda havaalanı falan kalmış :53:

Gaz kaçırmasını normal karşılıyorum ama eşler birbirinden yüz bulup zart zurt gitmemeli bence.

Bi anlık olmuşsa komik oluyor, gece olmuşsa da insanlık hali.

Bu arada diğer bahsettiğiniz ses gelmesi de normal.

Pozisyona bağlı sanırım,bende de ara ara oluyor. Hem de öyle böyle değil.

Kıpırdamamaya çalışıyorum yatakta,yoksa fırt fırt hava çıkıyor :1:

Ya gülmekten yerlere yattım :60:

Aslında itiraf ediyim bizim de o sırada oldu dünkü yani sonrasında ya hiç geliyorum demedi bu pırt ne bileyim ben dese tutardım içimde :9:

Valla uykudaykenki nasıldı bilmiyorum ama inşallah zort değildir :18:

Bir de sadece orası da değil ya ön taraftakinden de tuhaf sesler geldi anlamadım benim makineler bozuldu mu ya normal mi:30:

ön taraftan da oluyorsa bazen gaz sıkışmasından kaynaklı ufak sesli ardarda gelen kıpraşımlar oluyor.. genellikle :17: iken böyle olması da doğal takma :34:

Son düzenleme:
evet o bana da oluyo anlamıyom şok oluyom arkadaki gibi değil ki tutamıyosun...hemen savunmaya geçiyom diyom arkadan gelmedi:52::52::52:

Normal bir şeydir o zaman dimi canım ? :18:

Ben de öyle diyorum haha savunmaya geçiyorum :9:

Yürüyorum yürüdükçe devam ediyor hakkaten tutamıyosun

Aşkım durmuyoo diye bağırdım en sonunda :9: Ne durmuyo noluyo diye koşup geldi :9:

Ya gülmekten yerlere yattım :60:

Aslında itiraf ediyim bizim de o sırada oldu dünkü yani sonrasında ya hiç geliyorum demedi bu pırt ne bileyim ben dese tutardım içimde :9:

Valla uykudaykenki nasıldı bilmiyorum ama inşallah zort değildir :18:

Bir de sadece orası da değil ya ön taraftakinden de tuhaf sesler geldi anlamadım benim makineler bozuldu mu ya normal mi:30:

canım arka taraf başıma gelmedi çok şükür ama ön tarftan pozizyonundan kaynaklı ses geliyor nasıl anlatsam :17::18::18: hani çocukların poposunu silerek eğdiriyoruz ya öne doğru işte o pozisyondan başka pozisyona geçince vajina hava alıyor o hava dışarı çıkıyor o önden ses olayı benmde başıma geldi eşim senn elinde olan bişi değil dedi anlayış gösterdi ben çok utandım ama spremler dışarı çıkarkende ses çıkıyor hava aldıysa yani arka kontrol olabilir ama ön öyle durumlarda imkansız :1::1::1::1::1::1:

Bir de beni rahatlatmak için bir kaç kez geğirdi falan bak böyle mi diye ay ne iğrenç bir çiftiz :9: Tamam yeter yapma geçti dedim :9:

krizantem canım sizden laçkayız belki de bilemiyorum :9:

amaan bence laçkalık değilk samimiyet..eşinle aranda mesafe olmaması çok güzel bişey...:49:

Gaz kaçırmasını normal karşılıyorum ama eşler birbirinden yüz bulup zart zurt gitmemeli bence.

Bi anlık olmuşsa komik oluyor, gece olmuşsa da insanlık hali.

Bu arada diğer bahsettiğiniz ses gelmesi de normal.

Pozisyona bağlı sanırım,bende de ara ara oluyor. Hem de öyle böyle değil.

Kıpırdamamaya çalışıyorum yatakta,yoksa fırt fırt hava çıkıyor :1:

Canım zaten zart zurt olsun demiyorum ama hani hissedersin ya gaz sıkışır gelcektir tutarsın bunda öyle bir şey yok fıss etti aa noldu oldum sanki benden çıkmadı yani yoksa eşimden mi çıktı kız :53: :9:

Normal bir şeydir o zaman dimi canım ? :18:

Ben de öyle diyorum haha savunmaya geçiyorum :9:

Yürüyorum yürüdükçe devam ediyor hakkaten tutamıyosun

Aşkım durmuyoo diye bağırdım en sonunda :9: Ne durmuyo noluyo diye koşup geldi :9:

:52::52::52::52::52::52:
ay çok komik ya..nekomik bi konu ya,kendi kendime gülüyomm..
heralde normal bişey yanii acayip bişe ama normaldir heralde..
düşünsene doktora gidiyoz şikayet ordan ses geliyo ha ha ha:52:

Ya böyle ufak fısları pırtları problem etmesek aslında hoş olabilir, geriliyorum valla :1:

Banane ya onun da midesinden ses geliyo hık mık yapıyo :60:

Annem söylerdi de aklıma geldi. Fıs osuruk pis osuruk diye :60::60:

Yani sesindense kokusu daha önemli bence :9:

Ay yada bilemedim ya ikiside fena :27:

Neyse ki artık ayrıyız :6:

canım arka taraf başıma gelmedi çok şükür ama ön tarftan pozizyonundan kaynaklı ses geliyor nasıl anlatsam :17::18::18: hani çocukların poposunu silerek eğdiriyoruz ya öne doğru işte o pozisyondan başka pozisyona geçince vajina hava alıyor o hava dışarı çıkıyor o önden ses olayı benmde başıma geldi eşim senn elinde olan bişi değil dedi anlayış gösterdi ben çok utandım ama spremler dışarı çıkarkende ses çıkıyor hava aldıysa yani arka kontrol olabilir ama ön öyle durumlarda imkansız :1::1::1::1::1::1:

Ona bir şey demedi zaten de bu pırt olayı beni çok bozdu canım onu da tutamadım pırt de değil fıs o :9:

Ay 2.5 yılda hiç başına gelmemiş nasıl ya ben daha ilk aydan falso verdim :60:

:52::52::52::52::52::52:
ay çok komik ya..nekomik bi konu ya,kendi kendime gülüyomm..
heralde normal bişey yanii acayip bişe ama normaldir heralde..
düşünsene doktora gidiyoz şikayet ordan ses geliyo ha ha ha:52:

Ben o yüzden havaalanı diyorum uçak inip kalkıyor herhalde içerde seslere baksana :9:

ya o çok fena ya ....

her seferinde kahkahayı basıyorum :)

Annem söylerdi de aklıma geldi. Fıs osuruk pis osuruk diye :60::60:

Yani sesindense kokusu daha önemli bence :9:

Ay yada bilemedim ya ikiside fena :27:

Neyse ki artık ayrıyız :6:

Canım ne oldu ya en son konuştuğumuzdaki durumda mısınız hala :26:

Bu arada koku yoktu onu dedem de derdi :P

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back