- Konu Sahibi CakilTasi_
-
kızlar konuyu açacak yer bulamadım.. bnde buraya açtım :) fissler düdüklü. aldım geçenlerde. henüz kullanmak nasip olmadı. bugün kullanayım diyorum da yardıma ihtiyacım var.şimdi kuzu kaburga vardı dolapta onu çıkardım sabah. bir de nohutu ıslattım yine sabah( geceden unutmuşum ). evlendiğimden beri ilk nohutum olucak:) şimdi düdüklüye eti ve nohutu koyucam ne kadar pişiricem ?
e nohut 6 dk falan diyolar ?? ben nasıl yapacağımı biliiyorum da et pişene kdr nohut dağılırmı onu bilemedim..
canım düdüklün kaç litre,ben fisler kullanıyorum.diğer düdüklülerden çok çabuk pişiriyor.7-8 dk tut.
4,5 lt bluepoint modeli.. anlaşıldı benim bu ilk denemem biraz riskli olucak :)))
esracım seninle baya bir konuşucaz bu konuda anlaşıldı :))) ben hiç düdüklü kullanmadığım için biraz afalladım..
tabiki yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince.
tavuk falan çok hızlı pişiyor ,arkadaşlarınn yazdığı gibi liğme liğme.ama nohut,fasülye bend-im tencerede hiç 10dkda pişmedi,birebir aynı model olduğuna göre sende de aynı şey olacaktır.
elbet nohutun cinsi falan önemli ama 10 dkdan aşağısına ihtimal vermiyorum.
ben daha önce karaca kullandım.ondan da çok memnundum ama çok büyüktü rahat kullanamıyorum diye bunu aldım.ikisi arasında mucizevi bir fark yok bence.nohut karacada 25 dk da pişiyordu bunda 15-20 civarı.ama küçük olduğundan çok rahat kullanıyorum o ayrı tabi.
6 dakıka mı nohutu 6 dakıka hemde ıcınde et varken 10 dk da bıle pişmez et ya düdüklüde hiç yemek yapmasam inanıcam cidden nohut 10 dk da pişmez allah bilir kuru fasulyeyide 15 dk da pişiriyorsunuzdur :) eğer bu düdüklü cidden 10 dakikada nohut pişiriyorsa tamam bende alıcamişime gelir cidden bu kadar kısa sürede mi pişiriryor bu düdüklü inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?