ben alalı 5-6 ay oluyor ama her gün kullanıyorum.bebeğim var onun yemeklerini hazırlıyorum.
şu an için her şey iyi,taş gibi düdüklü,almadan önce çok araştırdım,zaten kullanan bir arkadaşım önermişti,pek sıkıntı yaşayan duymadım.
yalnız şu var ki,tencere Alman markası.şu an isteseniz karşınızda tek bir yetkili bulamazsınız öyle müşteri hizmetleri vs yok.tek muhatabınız aldığınız yer olur,o da ne işe yarar bilmem.ben pratikev sitesinden aldım.ç270 falandı fiyatı.
bu tip sorunlar her marka için geçerli malesef.ben çeyiz setimi karacadan aldım.peçeteliği kırıldı,yedek parça olarak parasıyla dahi temin edemedim.hani parça garantisi vardı? o yok yok da parayla bile yok yani.büyük çorba kasesi çatlak çıktı kutudan( bu benim hatam,alırken tek tek bakmadım) ona da dedim,seti bozulmasın en azından bir fiyat öğreneyim diye,inanır mısınız 3 senedir hala arayacaklar fiyat söylemek için
birkaç ay önce uğradım mağazaya,çok hızlısınız geçekten tam 3 yıldır bir kasenin fiyatını öğrenemedim dedim,yüzleri kızardı ama o kadar,hala yok yani kasenin fiyatı.başlarında paralansın inşallah
mutfak ürünlerinde değişim,garanti hep problem.inşallah işimiz düşmez.ben şu an çok memnunum.parça tavuğu 6-7 dk da haşlıyorum daha ne olsun