- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi CakilTasi_
-
ya çok övüyorlar bu fissleri az bir rakamda değil... tam olarak sorunu anlatırsan çok sevinirim Sephora85
Ben 400e aldım bernardodan. Dediğim gibi ilk 3 ay içinde hava kaçırmaya başladı. Lastikten değil ama sapının altından. Sonra bi gün yıkarken sapı elimde kaldı. 3 yıl garantisi var, bernardoya geri götürdüm. Değişim yapamıyorlarmış beyefendiler. Servise götürün tamir edilir dediler. Servis de izmirde sadece 1 tane var. Ben izmirin bi ucundayım servis bi ucunda. Aradım kargoyla göndersen olur mu diye, olur dediler, verdik kargoya. Tekrar aradım bugün verdim en geç yarın ulaşır diye. Bi hafta geçti aradan servisi aradım ne durumda bizim düdüklü. Öyle bişey yok dediler. Hah dedim attık sokağa 400 kağıdı. Neyse kargoydu bilmemneydi aradık bulduk. Kargo şubesine geri gelmiş kabul etmemiş servis. Baktım olmıcak aldım kendim götürdüm. Sapı kırılmış kaynak yaparız ama verimli olmaz diyo adam. Tepem attı dedim nerde bunun grantisi. Tamir yok değişim yok napıcaz. Aldığınız yer değiştirmeli dedi. Hadi kap tencereyi bi daha bernardo. Onlar da yok değiştirmeyiz diyo. Kafayı yedim. Aradım bu kez genel müdürlüğü yetkili biriyle konuşmak ne mümkün. Aynı servisin telefonunu veriyorlar. Çözüm yoookk.. Mail attım onlarca fisslere hep aynı cevap. Anlıcağınız elimde patladı. Harcadığım benzin telefon vs parasıyla çok rahat yeni düdüklü alırdım valla..
Bu arada annem de ablam da Tefal kullanıyorlar. Hem fiyat daha uygun hem canavar gibi tencere. 10 yıldır kullanıyo annem tık demedi. Fisslere verceğiniz parayı tefale verin derim ben. Yani tamam kul yapımı sonuçta problem çıkabilir ama problemi çözecek muhatap bulamamak çok sinir bozucu.
ben alalı 5-6 ay oluyor ama her gün kullanıyorum.bebeğim var onun yemeklerini hazırlıyorum.
şu an için her şey iyi,taş gibi düdüklü,almadan önce çok araştırdım,zaten kullanan bir arkadaşım önermişti,pek sıkıntı yaşayan duymadım.
yalnız şu var ki,tencere Alman markası.şu an isteseniz karşınızda tek bir yetkili bulamazsınız öyle müşteri hizmetleri vs yok.tek muhatabınız aldığınız yer olur,o da ne işe yarar bilmem.ben pratikev sitesinden aldım.ç270 falandı fiyatı.
bu tip sorunlar her marka için geçerli malesef.ben çeyiz setimi karacadan aldım.peçeteliği kırıldı,yedek parça olarak parasıyla dahi temin edemedim.hani parça garantisi vardı? o yok yok da parayla bile yok yani.büyük çorba kasesi çatlak çıktı kutudan( bu benim hatam,alırken tek tek bakmadım) ona da dedim,seti bozulmasın en azından bir fiyat öğreneyim diye,inanır mısınız 3 senedir hala arayacaklar fiyat söylemek içinbirkaç ay önce uğradım mağazaya,çok hızlısınız geçekten tam 3 yıldır bir kasenin fiyatını öğrenemedim dedim,yüzleri kızardı ama o kadar,hala yok yani kasenin fiyatı.başlarında paralansın inşallah
mutfak ürünlerinde değişim,garanti hep problem.inşallah işimiz düşmez.ben şu an çok memnunum.parça tavuğu 6-7 dk da haşlıyorum daha ne olsun
çeyizimdeki hiçbir ürünü karacadan almadım.. çünkü çok duydum parça temininin zor olduğunu.. gerçekten hergün alınacak şeyler değil ve insan mağdur olunca çok üzülüyor..
doğru malesef öyle ama işte hakkımı aradıgım için her dedıklerımı yaptılar gerekırse tuketıcı haklarına şikayet ederdım bılıyorlar cunku valla bu duduklu kafama yattı
Geçmiş olsun arkadaşım cebindeki parayı sokağa atmışsın... 1 sene önce aldığımız fiissler düdüklü ş an dağınık vaziyette. 3 ay içinde hava kaçırmaya başlıcak, sonra sapı ayrılıcak ve karşında muhattap bulamıcaksınAma en fazla 7-8dakikada pişer nohutun da etin de fazla tutma. Kontrol et pişmemişse tekrar koyarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?