fit anne günlüğü

Arc-en-ciel

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2010
1.944
4.874
333
Merhabalar, zayıflama yolculuğuma 2. takımda devam ediyorum ama kendimi daha iyi motive etmek ve ivme kazanmak için günlük tutmaya karar verdim. Buraya günlük menülerimi ve sporlarımı yazacağım. İnşallah istediğim kalıcı sonuca bir an önce varabilirim, bana destek olursanız çok sevinirim
Boyum 161 güncel kilom 74.6, yaşım 32 . 13 aylık bir oğlum var. Doğuma 25 kiloyla gidip 19 kiloyla döndüm sonra da uzun süre o şekilde kaldım, hala azaltmış da olsam emziriyorum. Kilo ilkokul5 den beri gündemim, sürekli kilo alıp verdim, en sonunda 38 beden olup 8-9 ay kilomu korumuştum ki hamile kaldım. Hamileliğin 6 ayı çok sağlıklı geçti ama 7. aydan sonra çok kilo aldım ve hareketsiz kaldım.
İlk hedefim karne tatilinden sonra 2. dönem başına kadar tekrar 38 bedene sığabilmek ki şu an 42 bedenim. 2. dönem işe başladığımda eski halimde olmak istiyorum sonra da bahar boyunca yavaş yavaş sıkılaşıp 5-6 kilo daha vermek istiyorum.
1. hedef 65 ( 27 ocağa kadar)
2. hedef 62 ( 5 şubata kadar) doğum öncesi kilom
3. hedef 59 ( 1 nisana kadar) en son 12 yıl önce gördüm
Nihayi hedef 55 yaza kadar en son 14 yıl önce gördüm

Evimde koşu bandı var ve bolca jillian michaels videoları. Toplu sporlarda başarılı değilim o yüzden evin yanındaki spor salonunda verilen aerobik derslerine katılmıyorum, sabahları sporla başlayınca günüm daha verimli geçiyor, akşama ertelediğim sporlar da yorgunluk yan etkisi oluyor. Bir de bol su içtiğim zaman daha hızlı kilo veriyorum, aşırı derecede tatlı düşkünlüğüm var, çikolata sayıklıyorum sürekli ama bir yandan da hayatımdan şekeri çıkarmak istiyorum bu yüzden öncelikle 21 gün yapay şeker almayacağım sadece hafif meyveler yiyeceğim.

Bu sabah 6 da 40 dk jillian michaels biggest loser last chance workout ile başladım spora, şu ana kadar da 1 lt su tükettim.

Bu arada 2. takıma 77.9 la başladım şu an 74.6 yım ama istediğim hızda gidemiyorum çünkü 2-3 gün güzel gidip sonra ya spordan kısıyorum ya da araya tatlı bir şeyler sıkıştırıyorum. Öncelikli hedefim haftada 1- 1.5 kg arası vermek.

iyi akşamlar yarın sabahtan itibaren jillian michaels 30 day shred yapıyorum ve 21 gün işlenmiş şekeri hatta kuru meyveyi bırakıyorum ve mutlaka 3 lt su içiyorum, bugün sabah 40 dk cardio akşam 20 dk yürüyüş yaptım.

evet bugün 30 day shred level 1 1/ 10 tamamlandı üstüne de 50 dk yürüdüm, akşam vakitlerine de gün aşırı yoga pilates tarzı bir şey koymayı düşünüyorum.
su 3lt tamam
spor tamam
sıfır şeker tamam
bugün istediklerimi yaptım, inşallah bu şekilde devam ederim.

slm günlük bugün 30 days shred level 1 2 / 1o tamamlandı üstüne 40 dk yürüdüm, akşam yoga yapamadım vaktim olmadı.
su 3lt tamam
spor tamam
sıfır şeker ( 1 tatlı kaşığı kaçamak var)
bugün düzeni bozmaya yeltendim, pazar rehavetine kapıldım

slm günlük bugün de 30 day shred level 1 3 / 10 tamamlandı üstüne 30 dk yürüdüm, akşamlara spor koyamıyorum yoruluyorum.
su 2lt oldu bugün çünkü 1 lt de elmalı detoks çayı içtim
sıfır şeker tamam
spor tamam

maalesef yoğunluktan ve hastalıktan başımı kaldırıp yazamadım ama bugün 700 gr vermiş olduğumu gördüm , az da olsa sevindim yılbaşından sonra programıma kaldığım yerden devam edicem, bugün yürüyüşümü yaptım şimdilik halsiz olduğum için jillian yapmıyorum 3 gündür, en kısa zamanda ona da başlayacağım.

evet yeniden günlüğüme yazabiliyorum sonunda, yılbaşı haftası düzensiz geçti ve yoğun bir misafir dönemi oldu, spor çok yapamadım ama sağlıklı beslenmeye büyük oranda devam ettim. şu an 73.3 kiloyum hızım yavaş ama az az da olsa hedefime yakınlaşıyorum, inş 6 lı rakamları kısa zamanda görürürm.

çok uzun zaman olmuş günlüğüme yazmayalı, taşınma işe başlama çocuk derken foruma hiç uğrayamadım, bir süreliğine zayıflamak gündemimden çıktı ama şimdi geri döndüm kaldığım yerden devam, yarın sabah tartılıp yeniden yediğime içtiğime dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…