Fit Club 🏋🏻‍♀️

Cok iyi yapmissin
Menude neler var

Cocuklar var ya,
Kruvasan aldim, icine salam peynir.
+meyve.

Kendim sabah bi kruvasan goturdum
Öğlene tarhana corbasi cekti canim,
Aksama yuzme var, o sebeple erken bir seyler atistirip kapatirim günü
Hadi bakalim menu de yazmis oldum he he

Bende oğluşu okula bıraktım, ofise girmeden sahile uğrayıp biraz yürüyeyim dedim. Çok fazla takılamam ama adım adımdır
Eki Görüntüle 3051963

Oh mis,
Aynen canim, amac sedentary lifestyle i kirmak
Bizim gibi ofis calisanlari icin hele her 10 dakikalik yuruyus nimet

Ofiste olmaniza ragmen cok guzel hareketlisiniz bence ,eski ofis imajini bu nesil yikti
Masallah sabahtan adimlariniza biz yeni kalkabildik

Atesliydi cnm ,anjin blanche olmus ama onun karin agrisi bizede gecti dunden beri karnim agriyor ayaklarim titriyor

Tuh canim yaa ,gecmis olsun sizede
Paskalya tatiliniz yok mu ,evde biraz kals

Ben azicik stres olsam hemen karnim agrir. Sen de illa ki stres oluyorsun.
Sen de canim rahatlamaya calis, cocuklar maalesef boyle büyüyor, hasta ola ola. Sukur ki doktora gidebiliyoruz, caresiz degiliz.
Umarim kisa surede de sebep neyse bulunur da guzelce tedavisi yapilir. Kendini ihmal etmemeye calis bu surecte, sen iyi olacaksin ki kuzucuklara bakacaksin.

Atesliydi cnm ,anjin blanche olmus ama onun karin agrisi bizede gecti dunden beri karnim agriyor ayaklarim titriyor

Tuh canim yaa ,gecmis olsun sizede
Paskalya tatiliniz yok mu ,evde biraz kals
Gecmis olsun canim ya.
Yeni bitti paskalya tatili. Ondada 2 gun böyleydi. Arada 3 gun vardi. Yuzmeye gitmislerdi cuma. O gun de kotu oldu iste dönduk. Hep 3-4 gun ara ile. Artik migren atagi mi desem bilmiyorum

Gecmis olsun canim ya.
Yeni bitti paskalya tatili. Ondada 2 gun böyleydi. Arada 3 gun vardi. Yuzmeye gitmislerdi cuma. O gun de kotu oldu iste dönduk. Hep 3-4 gun ara ile. Artik migren atagi mi desem bilmiyorum

Havuzdan hastalanan da cok duydum kaptis. Benim cocuklar hic olmadilar ama, bir onu da gozlemle istersen. Havuzu gittigi donem mi yapiyor diye.

Havuzdan hastalanan da cok duydum kaptis. Benim cocuklar hic olmadilar ama, bir onu da gozlemle istersen. Havuzu gittigi donem mi yapiyor diye.
Yok canim pazartesi kustu bas agrisi baslayip. Sali doktora gittik. Cuma yuzme, orda basim agriyor dedi yine. Sonra dun sali dedi, yollamadim. Kusmadi. Bugün yolladim kustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…