Cok iyi yapmissin
Menude neler var
Bende oğluşu okula bıraktım, ofise girmeden sahile uğrayıp biraz yürüyeyim dedim. Çok fazla takılamam ama adım adımdır
Eki Görüntüle 3051963
Sanmiyorum ki. Okulda gayet mutlu.
Yazik etme eyleme
Atesliydi cnm ,anjin blanche olmus ama onun karin agrisi bizede gecti dunden beri karnim agriyor ayaklarim titriyortavsannesi nasil gecti geceniz?
Benim ki kusmus okulda. Okula dogru gidiyorum
Bende oğluşu okula bıraktım, ofise girmeden sahile uğrayıp biraz yürüyeyim dedim. Çok fazla takılamam ama adım adımdır
Eki Görüntüle 3051963
Oh mis,
Aynen canim, amac sedentary lifestyle i kirmak
Bizim gibi ofis calisanlari icin hele her 10 dakikalik yuruyus nimet
Atesliydi cnm ,anjin blanche olmus ama onun karin agrisi bizede gecti dunden beri karnim agriyor ayaklarim titriyor
Tuh canim yaa ,gecmis olsun sizede
Paskalya tatiliniz yok mu ,evde biraz kals
Gecmis olsun canim ya.Atesliydi cnm ,anjin blanche olmus ama onun karin agrisi bizede gecti dunden beri karnim agriyor ayaklarim titriyor
Tuh canim yaa ,gecmis olsun sizede
Paskalya tatiliniz yok mu ,evde biraz kals
Ben gunde 500 ml icerim elektrolyt. Tablet gibi satiliyor. Atiyorsun suyun icineKizlar if ci bi doktoru dinliyordum.
Ramazanda da elektrolitli su icmenizi oneririm dedi, iste maden suyu veya direk magnezyum falan katip icin daha cok fayda alirsiniz ictiginiz az sudan dedi.
Gecmis olsun canim ya.
Yeni bitti paskalya tatili. Ondada 2 gun böyleydi. Arada 3 gun vardi. Yuzmeye gitmislerdi cuma. O gun de kotu oldu iste dönduk. Hep 3-4 gun ara ile. Artik migren atagi mi desem bilmiyorum
Az yürüyün yormayın kızlar kendinizi
Yok canim pazartesi kustu bas agrisi baslayip. Sali doktora gittik. Cuma yuzme, orda basim agriyor dedi yine. Sonra dun sali dedi, yollamadim. Kusmadi. Bugün yolladim kustuHavuzdan hastalanan da cok duydum kaptis. Benim cocuklar hic olmadilar ama, bir onu da gozlemle istersen. Havuzu gittigi donem mi yapiyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?