Fit Club 🏋🏻‍♀️

Maşallah amma kaynatmışsınız
Ben de sahur yaptım. Namazı beklerken nette dolaşıyorum

Bak sana ne sorcam.
Vaktin olunca cevap yazarsın acelesi yok

Sende maşallah masterchefden fazla mutfak alet edevatin var, özellikle tencerelerinin tavalarinin hastasıyım.

Biz yeteneksizlere o kadari fazla, ama neler muhakkak olmali sence, ne onerirsin?

Ben evde okuyan biri varsa okuyorlar diye dusunuyorum.
Ben hergun okurum. Dun haric
Babam da okurdu,onun sayesinde. Gerci türk okuluna gittim liseye kadar. Türkce ogretmenimiz sayesinde de sevdim okumayi
Ben çok okurdum bizde de. Eşimin elinde kitap görmüşlüğüm çok azdır. Sen oku bana anlatırsın der hep
Okumayı öğrenene kadar her gece masal okuyarak uyuturdum kuzuları.

Ben evde okuyan biri varsa okuyorlar diye dusunuyorum.
Ben hergun okurum. Dun haric
Babam da okurdu,onun sayesinde. Gerci türk okuluna gittim liseye kadar. Türkce ogretmenimiz sayesinde de sevdim okumayi

Disleksi vurdu benim buyuk sipayi ya, cok zorlanıyor, okumaktan sogumasin diye cizgiroman aliyorum, cok seviyor çünkü, ama daha çok resimlere bakiyor tabi sinif tekrari yapabilir bu yil bakalim, daha kesin karar vermedik.

Disleksi vurdu benim buyuk sipayi ya, cok zorlanıyor, okumaktan sogumasin diye cizgiroman aliyorum, cok seviyor çünkü, ama daha çok resimlere bakiyor tabi sinif tekrari yapabilir bu yil bakalim, daha kesin karar vermedik.
Kazu Kibuishi nin cok guzel cizgi roman serisi var. Tavsiye ederim. Oglumdan sonra ben okudum. Ikimizde begendik.

Neyseki artik daha bilgililer ve disleksi olan cocuklari erken fark edip ona gøre yardimci oluyorlar

Kacinci groep? Oyle hemen onayi verme. Dislexi icin ozel egitimler var. 1 senesi bosa gitmesin

Sinifi tekrarlamasin cnm. Yabancilara hemen etiket yapistirmayi severler. Seneye ozel egitimle ve extra ilgiyle duzelir. Sikinti yapma sen

Dankusu beybi,

eylul dogumlu diye cok seyapmiyorum, sinifinda küçük kaliyor zaten.

Ama tekrar edip sikilmasi da ayri dert zaten. Neyse tatilde az calissin sipa

Bunu gormemisim cnm k.bakma tesekkur ederiz. Sarimsak tukettigimiz birsey simdi eczaneden propoliste aldim keciboynuzu pekmeziyle karistirarak ger sabah vermeyi dusunuyorum umarim etkisi olur. Sizede gecmis olsun

Evt haklisin hasta oldukları zaman cok gergin oluyorum cocuk tabiki hastalanarak buyuyor sadece bu kadar ust uste gelmesi canimi sıkti bu yil.Aksam mis gibi kahve ypicam kendime

Evt haklisin hasta oldukları zaman cok gergin oluyorum cocuk tabiki hastalanarak buyuyor sadece bu kadar ust uste gelmesi canimi sıkti bu yil.Aksam mis gibi kahve ypicam kendime

Kesinlikle anlıyorum.
Dışarıdan bir goz olarak farkında ol diye yaziyorum.
Esim hep der, sen hasta olma da hepimiz olalim diye ben hasta olunca ev tepetaklak oluyor cunku

Kesinlikle kahve +deniz dusuncesi bile huzur veriyor.
Termos bardakları alip yuruyelim ayni zevki vermesede gonlumuzu sevindirir
Burda denize cok uzagim malesef ,
Sıkıldıkca tasinma hissi yokluyor benide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…