Gaza geldikMaşallah amma kaynatmışsınız
Ben de sahur yaptım. Namazı beklerken nette dolaşıyorum
Maşallah amma kaynatmışsınız
Ben de sahur yaptım. Namazı beklerken nette dolaşıyorum
Ben çok okurdum bizde de. Eşimin elinde kitap görmüşlüğüm çok azdır. Sen oku bana anlatırsın der hepBen evde okuyan biri varsa okuyorlar diye dusunuyorum.
Ben hergun okurum. Dun haric
Babam da okurdu,onun sayesinde. Gerci türk okuluna gittim liseye kadar. Türkce ogretmenimiz sayesinde de sevdim okumayi
Ben evde okuyan biri varsa okuyorlar diye dusunuyorum.
Ben hergun okurum. Dun haric
Babam da okurdu,onun sayesinde. Gerci türk okuluna gittim liseye kadar. Türkce ogretmenimiz sayesinde de sevdim okumayi
Kazu Kibuishi nin cok guzel cizgi roman serisi var. Tavsiye ederim. Oglumdan sonra ben okudum. Ikimizde begendik.Disleksi vurdu benim buyuk sipayi ya, cok zorlanıyor, okumaktan sogumasin diye cizgiroman aliyorum, cok seviyor çünkü, ama daha çok resimlere bakiyor tabisinif tekrari yapabilir bu yil bakalim, daha kesin karar vermedik.
Kacinci groep? Oyle hemen onayi verme. Dislexi icin ozel egitimler var. 1 senesi bosa gitmesinDisleksi vurdu benim buyuk sipayi ya, cok zorlanıyor, okumaktan sogumasin diye cizgiroman aliyorum, cok seviyor çünkü, ama daha çok resimlere bakiyor tabisinif tekrari yapabilir bu yil bakalim, daha kesin karar vermedik.
Kacinci groep? Oyle hemen onayi verme. Dislexi icin ozel egitimler var. 1 senesi bosa gitmesin
Sinifi tekrarlamasin cnm. Yabancilara hemen etiket yapistirmayi severler. Seneye ozel egitimle ve extra ilgiyle duzelir. Sikinti yapma sen5
Ben de 6 ya gecsin, tekrar edecekse onu etsin dusuncesindeyim, hem de bu arada egitim alir.
Bekleme listesindeyiz onda da, bekle dur bakalim ne zaman sira gelecek.
Sinifi tekrarlamasin cnm. Yabancilara hemen etiket yapistirmayi severler. Seneye ozel egitimle ve extra ilgiyle duzelir. Sikinti yapma sen
Yok kiz. Sol bacagim agriyor m yapmicam50 yapacaksin bugun yani
Yarım günde olsa kapacağını kapıyor çocuklar.
Kızkardeşimin oğluda bu seneyi zor geçirdi. Oda aynı yaşlarda seninkiyle.
Propolisin faydasını hem çocuklarda hem kendimde gördüm. Özellikle boğaz ağrısını bir günde hafifletiyor. Birde her yemeğe sarımsak eklemeyi alışkanlık haline getirdiğim kışlar çok rahat geçiyordu. Bir iki günlük halsizlikle atlatıyorlardı soğuk algınlığını.
Geçmiş olsun tekrardan
Ben azicik stres olsam hemen karnim agrir. Sen de illa ki stres oluyorsun.
Sen de canim rahatlamaya calis, cocuklar maalesef boyle büyüyor, hasta ola ola. Sukur ki doktora gidebiliyoruz, caresiz degiliz.
Umarim kisa surede de sebep neyse bulunur da guzelce tedavisi yapilir. Kendini ihmal etmemeye calis bu surecte, sen iyi olacaksin ki kuzucuklara bakacaksin.
Evt haklisin hasta oldukları zaman cok gergin oluyorum cocuk tabiki hastalanarak buyuyor sadece bu kadar ust uste gelmesi canimi sıkti bu yil.Aksam mis gibi kahve ypicam kendime️ ️
Kahve eşliğinde oturup denizi izlemek daha çok keyif verirdi belki ama totolar büyüyo o zamanda
Bugün sahilde yürürken ordaki evlere baktım, burda otursam denize karşı sabah akşam yürürüm dedim
Geçen sene ev taşımış olmam dışında bir sıkıntı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?