Fit Club 🏋🏻‍♀️

18.04.2022- 24.04.2022 ADIM TABLOSU

PazartesiSalı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazarToplam
11.04/17.04 Haftası Toplam 575,821
sedulu 22.36421.606
tavsannesi 17.07416.277
Lusi
Alys 17.00230.516
Arrietty_ 4.81830.012
H3RA_ 14.13711.159
Lori 14.78323.840

Lusi cadısı nerdesin kuzum, geçmiş adımlarınında geçerli olduğunu söyledi kaptaniçe.
Resimlerini at yükleyeyim.
Minnak kalbin kırılmasın diye yatış emojisi koymadım bu sefer.

Eline saglik sexy sempazem

Ofiste olmaniza ragmen cok guzel hareketlisiniz bence ,eski ofis imajini bu nesil yikti
Masallah sabahtan adimlariniza biz yeni kalkabildik
Kahve eşliğinde oturup denizi izlemek daha çok keyif verirdi belki ama totolar büyüyo o zamanda
Bugün sahilde yürürken ordaki evlere baktım, burda otursam denize karşı sabah akşam yürürüm dedim
Geçen sene ev taşımış olmam dışında bir sıkıntı yok

Yok canim pazartesi kustu bas agrisi baslayip. Sali doktora gittik. Cuma yuzme, orda basim agriyor dedi yine. Sonra dun sali dedi, yollamadim. Kusmadi. Bugün yolladim kustu
Bı sene önemli bir sınav falan var mı?
Hem lgs hem yks sınavlarının olduğu dönem kızım hem baş ağrısı hem mide yanması, kusma problemleri yaşadı.

Eline saglik

Bugün de yüksek sayilara hazir ol

Bı sene önemli bir sınav falan var mı?
Hem lgs hem yks sınavlarının olduğu dönem kızım hem baş ağrısı hem mide yanması, kusma problemleri yaşadı.
Yok canim m burda sinav 9. Sinifda basliyor. Oyle ders filan desen haftada 1 gun 2 sayfa matematik yapiyor. Yapip bitiriyor. Birde hergun 20 Sayfa okusun diyor ogretmen Ama takip etmiyor. Benimki zaten hergun okur. Gun icinde ve yatmadan. Ona bile izin istiyor. Yatinca okuya bilir miyim diye.

Okuması çok güzel, benimkilerde çok kitap okurdu. Bu ara bıraktılar o alışkanlıklarını.
Gerçi bende eskisi kadar okuyamıyorum

Okuması çok güzel, benimkilerde çok kitap okurdu. Bu ara bıraktılar o alışkanlıklarını.
Gerçi bende eskisi kadar okuyamıyorum
Ben evde okuyan biri varsa okuyorlar diye dusunuyorum.
Ben hergun okurum. Dun haric
Babam da okurdu,onun sayesinde. Gerci türk okuluna gittim liseye kadar. Türkce ogretmenimiz sayesinde de sevdim okumayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…