Fit Club 🏋🏻‍♀️

Alys 20 bin adımı nasıl atıyorsun ya nasıl nasıl sabah beri sağda solda tabanları yanmış puppy gibi sürttüm attığım adım ise ancak 8 bin

Ben de 8 bindeyim

Cocuklari okula gotur gel, git al derken baya yapıyorum. Aksam yemeginden sonra muhakkak yarim saat hareket ediyorum. Oyle de biraz oluyor işte.

Yarisiyoz diye sabah ve öğle yürüyüşü de ekledim, cok degil de 15-20 dakika.

Bir de mesela durmadan yurudugunde sayiyor ama ev isi yaparken falan bazen saymiyor aletler, o yuzden de az adim çıkıyor olabilir.cok takilma sayilara. Sen hareketli ve enerjik misin? Önemli olan o.

Hareketli ve enerjik değilim işte sorun o bakın ben buyum

Maaşallah suphaballah önceki hayatınızda at mıydınız hanımefendi
Bak ondan bende şüphe ediyorum. Bu kadın nasıl et tutuyor demişliğim var
Bir de mesela durmadan yurudugunde sayiyor ama ev isi yaparken falan bazen saymiyor aletler, o yuzden de az adim çıkıyor olabilir.cok takilma sayilara. Sen hareketli ve enerjik misin? Önemli olan o.
Kız geçen yürüyüşte kendimde saydım adımları. Ben 800 sayıyorsam saat 600 diyor.
Ofis dışında totom yer görmüyor düşün
Boyun da kısaymış çok şişko olmalısın

Hanım hanım bodur tavuk her daim piliç derler

Neyden suphe ettiniz anlamadim

Plana sadik gidiyorum.

On-the-go corba da buldum, 93 kaloriymis 100e tamamlayaydin be amca disimin kavuguna yetmez ama

Bu kadar harekete nasıl kilo alabildiğine :)
Başladın mı vitaminlere, benim siparişlerde gelmiş iş çıkışı alacağım.
Bromelain bir miktar libidona pozitif etki edebilir aklında olsun.
Yok yürüyüs e cikamadim daha. Goz doktoru,optikci derken kiz kardesim yegenimi birakti bana. Anca aksam alacagim.
Regl iken rahat olayim bari.

Spor degil yeme icme problem cünkü

Bencede ev isi yaparken saymiyor ayni mesafe icerinse kalinca ,benimki su an telefon ama ondada oyle dusunuyorum sabahtanberi evde 4 donuyorum . Hic adimim yok

Bit belasindan kurtulamadik. Esim disinda hepimiz bitlendik
Haydaaa. Bit şampuanları etki etmedi mi ? Bir de tarakları falan sirkeli suyla yıkamayı unutma. Bi ara çocuklar için bit tokası gibi şeyler meşhurdu var mi acaba hala ?
Ay küçükken çok başıma geldiği için bilirim zor bir süreç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…