- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Bit belasindan kurtulamadik. Esim disinda hepimiz bitlendik
Oglanin sinifi sürekli bitli . 3sene sonra getirdi eve. Farkli bir sampuan aldim simdi. Umarim etki ederHaydaaa. Bit şampuanları etki etmedi mi ? Bir de tarakları falan sirkeli suyla yıkamayı unutma. Bi ara çocuklar için bit tokası gibi şeyler meşhurdu var mi acaba hala ?
Ay küçükken çok başıma geldiği için bilirim zor bir süreç
Evet birkac hafta onceydi. Eczaneden degildi o aldigim. Simdi aldim eczaneden. Carsaf, yastik, yorgan bastan yikanacakgecmis olsun gecenlerde olmustu sanki yanlis hatirlamiyorsam ,eczane şampuanı ise yaramadi mi banyoda sirkeli suyla sac yıkamada yapiliyor diye hatirliyorum
Ula tek kolla cekilmez laBit belasindan kurtulamadik. Esim disinda hepimiz bitlendik
Sorma. Cok zor ayikladimUla tek kolla cekilmez lakolay gele yavrum
Ins. Bu daha etkili cikar hemen kurtulursunuz ,bizimkilerin okulldada vardi bi araEvet birkac hafta onceydi. Eczaneden degildi o aldigim. Simdi aldim eczaneden. Carsaf, yastik, yorgan bastan yikanacak
13 bin olursa öper başıma koyarım ayağımda siğillerim azdı ağrı yapıyor senden ötürü bamyaaa zalım bamyaaNeyse 20ye ne kalmis şurada,
Yapiyoz dimi
13 bin olursa öper başıma koyarım ayağımda siğillerim azdı ağrı yapıyor senden ötürü bamyaaa zalım bamyaa
Geçmiş olsun canım ya çok zordur uzun mu bebelerin saçları ayy evlerden ırakBit belasindan kurtulamadik. Esim disinda hepimiz bitlendik
12.5 da kalayım ben doğru dedinGençsin sen gencsin,
siğil migil isler mi hic kediye.
13 ne hem, uğursuz uğursuz, 14 yap bari
21 bin bendenNeyse 20ye ne kalmis şurada,
Yapiyoz dimi
Ecnebi memleketin fırınları da değişikLadyMiami nin mutfagi ile arasindaki 10 farki bulunuz.
Eki Görüntüle 3056076
Pideler ayni ona laf yok
Kac bin adim cikarLusi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?